Κ εγω προσπαθω να το ετοιμασω κ δεν προλαβαινω απο τις δουλειες....... Με βλεπω να σκορπαω μεχρι να φτασω..........!!!!!!!!!!Nicolas wrote:Εγώ θα είμαι...antonisxj wrote: εγώ πάντως δίνω αγώνα δρόμου αυτές τις μέρες για να είμαι έτοιμος.![]()
Έμεινα από βοηθητικό την προηγούμενη εβδομάδα, έτοιμο, με πολύ tie wrap όμως μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Καλού κακού πάντως έχω προμηθευτεί και ανταλλακτικά tie wraps![]()
Την Παρασκευή στον Βόλο θα φτιάξουμε και τα υπόλοιπα του τιμονιού
και βουρ για λίμνη. Αν προλάβουμε μπορεί να τα πούμε και Παρασκευή βραδάκι.
Κανένας άλλος για σκηνάκια?
Τί να παιχτεί ρε Γιώργο;georgexj wrote:ωχχχχ!!!τι πεχτηκε ρε φιλε θοδωρα?????
Τί γλίτωσα;georgexj wrote:....παλι την γλυτωσες!!!
Drimon wrote:Τί να παιχτεί ρε Γιώργο;georgexj wrote:ωχχχχ!!!τι πεχτηκε ρε φιλε θοδωρα?????
Εκεί που όλα πηγαίνανε μια χαρά και κανόνιζα την ζωή μου, ένας μπάσταρδος κόλησε μ' ένα "λάθος" και κόμπλαρε την όλη κίνηση!
Το αμάξι είναι στον Πειραιά και κάθεται κι εγώ έχω στα χέρια μου τα εισητήρια της Πέμτης για τ' αεροπλάνο και αναρωτηέμαι τί να τα κάνω.
Να τα κορνιζάρω για να θυμάμαι την ψ@λιά που έφαγα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τί γλίτωσα;georgexj wrote:....παλι την γλυτωσες!!!
Με δουλεύεις κι εσύ ρε Γιώργο;;;![]()
![]()
![]()
Ασθένεια!! Δήλωσε ασθένεια. Δεν περνάει;Drimon wrote: Εκεί που όλα πηγαίνανε μια χαρά και κανόνιζα την ζωή μου, ένας μπάσταρδος κόλησε μ' ένα "λάθος" και κόμπλαρε την όλη κίνηση!
Το αμάξι είναι στον Πειραιά και κάθεται κι εγώ έχω στα χέρια μου τα εισητήρια της Πέμτης για τ' αεροπλάνο και αναρωτηέμαι τί να τα κάνω.
Να τα κορνιζάρω για να θυμάμαι την ψ@λιά που έφαγα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά ρε μ....κα κουράστηκα μόνο που τα διάβασα!!georgexj wrote:ειλικρινα κ γω κανω πραγματικο αγωνα δρομου για να μαζεψω το αυτοκινητο κ πανω απ ολα τις γαμημενες τις δουλειες που ειναι παρα πολλες.οσο για το νωρις προσωπικα εγω θα το κανω οσο το δυνατον νωριτερα.ο μονος πιστευω οτι θα μας προβλιματισει λιγο ειναι ενα παιδι(κ μηχανικος μας) ο οποιος στην αναγκη θα ερθει μονος του γιατι ο πατερας του αφεντικου του χειρουργητε αυριο κ θα πρεπει να κλεισει αυτος την αντιπροσωπεια κ ο γιαννης δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσει να φυγει!!οι υπολοιποι ειμαστε με καρφιτσες στον ποπο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λέγε μαλακίες Γιαννάκη.............λέγε μαλακίες!!!!!!!!!!!!!johny4x4 wrote: Καλά για τον drimon το είχα πει να πειτε οτι δεν το είπα!!! Μάντης επρεπε να ειμαι ο π...της!!!!
Δεν περνάει Άγγελε!aggas wrote: Ασθένεια!! Δήλωσε ασθένεια. Δεν περνάει;