Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by georgexj »

ειλικρινα κ γω κανω πραγματικο αγωνα δρομου για να μαζεψω το αυτοκινητο κ πανω απ ολα τις γαμημενες τις δουλειες που ειναι παρα πολλες.οσο για το νωρις προσωπικα εγω θα το κανω οσο το δυνατον νωριτερα.ο μονος πιστευω οτι θα μας προβλιματισει λιγο ειναι ενα παιδι(κ μηχανικος μας) ο οποιος στην αναγκη θα ερθει μονος του γιατι ο πατερας του αφεντικου του χειρουργητε αυριο κ θα πρεπει να κλεισει αυτος την αντιπροσωπεια κ ο γιαννης δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσει να φυγει!!οι υπολοιποι ειμαστε με καρφιτσες στον ποπο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Δεν ξέχασα......απλά με αιφνιδιάσατε...........

1.............. :o
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Nicolas wrote:
antonisxj wrote: εγώ πάντως δίνω αγώνα δρόμου αυτές τις μέρες για να είμαι έτοιμος.
Εγώ θα είμαι... ;)
Έμεινα από βοηθητικό την προηγούμενη εβδομάδα, έτοιμο, με πολύ tie wrap όμως μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Καλού κακού πάντως έχω προμηθευτεί και ανταλλακτικά tie wraps :mrgreen:

Την Παρασκευή στον Βόλο θα φτιάξουμε και τα υπόλοιπα του τιμονιού
και βουρ για λίμνη. Αν προλάβουμε μπορεί να τα πούμε και Παρασκευή βραδάκι.

Κανένας άλλος για σκηνάκια?
Κ εγω προσπαθω να το ετοιμασω κ δεν προλαβαινω απο τις δουλειες....... Με βλεπω να σκορπαω μεχρι να φτασω..........!!!!!!!!!!
Νικολα κ εγω με τη Σωτηρια σε σκηνη θα ειμαστε κ μαλλον Θα ερθουμε Παρασκευη βραδυ!!!!
ψηνοντε κ αλλοι 2 αλλα κ αυτοι δεν ξερουν απο τις δουλειες!!!
θα χασουμε τη βραδινη βολτα αλλα ποιος ξεκιναει σαββατο 6-7 το πρωι!!!!!!!!
georgexj

Post by georgexj »

γαμω τα ρημαδια μας γαμω!!!!ολοι σκορπιοι ειμαστε κ βλεπω να ριχνουμε πολυ μπηρα στην στομαχα μας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιατι αλλιως θα πρεπει να πουμε στο δημο καρδιτσας να φερει κοντα κ ενα σκουπηδιαρικο να μαζευει τα κομματια μας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:ωχχχχ!!!τι πεχτηκε ρε φιλε θοδωρα?????
Τί να παιχτεί ρε Γιώργο;
Εκεί που όλα πηγαίνανε μια χαρά και κανόνιζα την ζωή μου, ένας μπάσταρδος κόλησε μ' ένα "λάθος" και κόμπλαρε την όλη κίνηση!
Το αμάξι είναι στον Πειραιά και κάθεται κι εγώ έχω στα χέρια μου τα εισητήρια της Πέμτης για τ' αεροπλάνο και αναρωτηέμαι τί να τα κάνω.
Να τα κορνιζάρω για να θυμάμαι την ψ@λιά που έφαγα; :roll: :roll: :evil: :evil: :evil:

georgexj wrote:....παλι την γλυτωσες!!!
Τί γλίτωσα;
Με δουλεύεις κι εσύ ρε Γιώργο;;; :( :( :( :(
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote:ωχχχχ!!!τι πεχτηκε ρε φιλε θοδωρα?????
Τί να παιχτεί ρε Γιώργο;
Εκεί που όλα πηγαίνανε μια χαρά και κανόνιζα την ζωή μου, ένας μπάσταρδος κόλησε μ' ένα "λάθος" και κόμπλαρε την όλη κίνηση!
Το αμάξι είναι στον Πειραιά και κάθεται κι εγώ έχω στα χέρια μου τα εισητήρια της Πέμτης για τ' αεροπλάνο και αναρωτηέμαι τί να τα κάνω.
Να τα κορνιζάρω για να θυμάμαι την ψ@λιά που έφαγα; :roll: :roll: :evil: :evil: :evil:

georgexj wrote:....παλι την γλυτωσες!!!
Τί γλίτωσα;
Με δουλεύεις κι εσύ ρε Γιώργο;;; :( :( :( :(

αρε ΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!δεν πειραζει ρε φιλε!!!την αλλη φορα!!! ;)
aggas

Post by aggas »

Drimon wrote: Εκεί που όλα πηγαίνανε μια χαρά και κανόνιζα την ζωή μου, ένας μπάσταρδος κόλησε μ' ένα "λάθος" και κόμπλαρε την όλη κίνηση!

Ασθένεια!! Δήλωσε ασθένεια. Δεν περνάει;
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

georgexj wrote:ειλικρινα κ γω κανω πραγματικο αγωνα δρομου για να μαζεψω το αυτοκινητο κ πανω απ ολα τις γαμημενες τις δουλειες που ειναι παρα πολλες.οσο για το νωρις προσωπικα εγω θα το κανω οσο το δυνατον νωριτερα.ο μονος πιστευω οτι θα μας προβλιματισει λιγο ειναι ενα παιδι(κ μηχανικος μας) ο οποιος στην αναγκη θα ερθει μονος του γιατι ο πατερας του αφεντικου του χειρουργητε αυριο κ θα πρεπει να κλεισει αυτος την αντιπροσωπεια κ ο γιαννης δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσει να φυγει!!οι υπολοιποι ειμαστε με καρφιτσες στον ποπο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σιγά ρε μ....κα κουράστηκα μόνο που τα διάβασα!!
Αγώνα δρομου και αρχ....α!!!
Κανονισε αυριο να κατεβω ναυπλιο και να ερθω να μου φτιαξεις τις βάσεις για τα ζανφοράκια για να είμαι έτοιμος!

Επισης εγώ λεω να την αναβάλουμε την συνάντηση αφού πολλοι εχουν προβλήματα!!
Ειναι και μακρια....πολλές βενζινες!!!
Καλά για τον drimon το είχα πει να πειτε οτι δεν το είπα!!! Μάντης επρεπε να ειμαι ο π...της!!!!
Image
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote: Καλά για τον drimon το είχα πει να πειτε οτι δεν το είπα!!! Μάντης επρεπε να ειμαι ο π...της!!!!
Λέγε μαλακίες Γιαννάκη.............λέγε μαλακίες!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Θα την πληρώσεις εσύ στο τέλος! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Drimon

Post by Drimon »

aggas wrote: Ασθένεια!! Δήλωσε ασθένεια. Δεν περνάει;
Δεν περνάει Άγγελε!
Είναι που ο καπετάνιος είναι χρυσό παιδί και δεν θέλω να τον κρεμάσω. Τα εισητήρια στο χέρι είναι για 'μένα μαγάλος πειρασμός.
Την κοπανάω κι άσε τους να με ψάχνουν!!!!!! :mrgreen:
Κι άσε τον παπάρα να σκούζει εκεί πάνω στη γραφειάρα του!!! :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”