Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Post by GENERAL LEE »

Ότι έχει γραφτεί από εμένα εδώ είναι πέρα για πέρα αληθινό και εκφράζει τον τρόπο σκέψης μου αλλά και γενικότερα τον χαρακτήρα μου .
Αύριο είναι η μέρα του επίλογου της ιστορίας μου μιας και τα υπόλοιπα που συνέβησαν μετά και την επόμενη ημέρα δεν αξίζουν σχολιασμό από εμένα .
Food for thought till tommorow !
Καλή σας νύχτα ! :D
friar

Post by friar »

Image
superspy wrote:Λές αλλά δε ξέρεις τι λές ......
σώπα, σοβαρά, αλήθεια, μην μου πεις, κοίτα βρε πράματα.
Πάντως αν και είσαι γρήγορο μπιστόλι τόχασες το νόημα, δεν πειράζει άλλη φορά.... :lol: :lol: :lol:
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Επίλογος

Διαβάζοντας κάποιος , όλα αυτά που γράφτηκαν από εμένα για το πως έζησα αυτό τον αγώνα , του δίνεται φαντάζομαι μια εικόνα , ότι ο αγώνας ήταν χάλια , ότι τα πάντα είναι πουλημένα , ότι ο κάθε ένας εκεί , κοιτάει να βγάλει τα μάτια του άλλου και το σημαντικότερο όλων ότι η ΑΟΕ ΔΕΝ ξέρει να κάνει αγώνες ...
Κάνετε λάθος κύριοι !!! Το καταευχαριστήθηκα !!! ο αγώνας ήταν τέλειος οι διαδρομές φανταστικές , το roadbook τέλειο , track που πραγματικά μας έβλεπαν , κόσμος από την οργάνωση και άρχοντες οι οποίοι δεν άφησαν κανέναν να παρεκτραπεί αλλά προσπάθησαν να ζυγίσουν τα πράγματα και να κάνουν τον αγώνα όσο ποιο δίκαιο γίνεται..........
Η λέσχη ΑΟΕ έκανε μια πραγματικά φιλότιμη προσπάθεια να ικανοποιήσει εμάς τους αγωνιζόμενους . Δεν θα την κρίνω από ένα και μόνο λάθος που έκαναν και αυτό είναι ο ορισμός της πυξίδας σε τουλίπα . Η λέσχη είναι νέα στους αγώνες , ο συγγραφέας του roadbook δεν έχει συμμετάσχει πότε σε αγώνα trophy πριν και οι συμμέτοχες του Πάνου σε trophy επί ελληνικού εδάφους είναι μόλις μια ! Όχι δεν θα τους κρίνω σαν επαγγελματίες οργανωτές … Σας βαθμολογώ με 9,5 κύριοι και να ξέρετε ότι είμαι πολύ αυστηρός κριτής ! Συγχαρητήρια !!!!
Οι αγώνες Trophy έχουν μια μεγάλη διαφορά από όλους τους υπόλοιπους αγώνες …δεν κερδίζει πάντα αυτός που οδηγεί καλύτερα , δεν κερδίζει πάντα αυτός που πλοηγεί καλύτερα , κερδίζει αυτός που κάνει σωστή διαχείριση δυνάμεων , κινείτε έξυπνα , αθόρυβα και σβέλτα … Θαυμάζω τον Θεολόγη που κάθε φορά που του κόλλησα από πίσω τον έχασα , και όχι τον έχασα γιατί είναι γρήγορος ! τον έχασα γιατί είναι έξυπνος ! πως το κάνεις αυτό ρε πούστη να μην αφήνεις πίσω σου ίχνος ποτέ δεν το κατάλαβα … Θαυμάζω τον dista που εκεί που θα τον βρεις σπασμένο να επισκευάζει , την επόμενη στιγμή θα τον βρεις μπροστά σου …
Ο trophyας είναι μια ιδιαίτερη φάρα , αδελφός στο camp και αντάρτης στο βουνό !
Αυτό το : Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις , υποφέρω κ υποφέρεις είναι ίσως η φράση που εκφράζει το πώς δρα ένας συνειδητοποιημένος trophας . Νέος κόσμος μπαίνει στην φατρία αυτή , νέος κόσμος που έχει λάθος αντίληψη για τον αγώνα αυτό … Να γνωρίζετε τους κανονισμούς κύριοι , αλλά να τους γνωρίζετε για να κάνετε ΕΣΕΙΣ σωστά τον αγώνα σας ! όχι για να παραπονιέστε μετά το τέλος του αγώνα στις αρχές και να κλαίτε στα forum . Σε ένα τέλειο σύστημα αγώνων , με τους σωστούς άρχοντες, δουλειά σας είναι μόνο να κάνετε τον αγώνα σας όσο καλύτερα μπορείτε , για τους κλέφτες υπάρχει η δικαιοσύνη και οι Αρχές του αγώνα …. Γιατί όμως καταξιωμένοι άνθρωποι που διοικούν αγώνες χρόνια τώρα κάνουν λάθη ???

συνεχίζεται .....
toro

Post by toro »

GENERAL LEE wrote:Επίλογος
…. Γιατί όμως καταξιωμένοι άνθρωποι που διοικούν αγώνες χρόνια τώρα κάνουν λάθη ???

συνεχίζεται .....
, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .. Καλη Ανασταση δηλαδη!!!!........... :lol: :lol: :lol: :lol: ....Μας εχετε....ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ κυριε!!!!!!! (Πωλειται πουθενα το........cd , με τη.....συνεχεια να το αγορασω, γαμωτο!!!!)) :lol: :lol: :lol: :lol:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Μεγάλη μα μεγάλη συζήτηση πάμε να ανοίξουμε που ειλικρινά δεν ξέρω αν θα βγάλει κάπου …
Μιας και η διάσειση από την τούμπα κρατάει ακόμη .. θα μιλησω για ακόμη μια φορά έξω απ τα δόντια , χωρίς να υπολογίζω φιλίες και πιθανές παρεξηγήσεις , θέλω να πω τα πράγματα με το όνομα τους , προσπαθώντας να κάνω ένα ηλεκτροσόκ στον ασθενή που αργοπεθαίνει και ήδη έχει αρχίσει να κάνει σπασμούς …
Ότι γράφω είναι προσωπικές σκέψεις μου και δεν επηρεάζομαι από κανέναν …

Επανέρχομαι στην τελευταια ερώτηση που σας έθεσα για τα λάθη των αρχόντων και απαντώ :
Γιατί είμαστε μειονότητα ! γιατί είμαστε παιδειά όχι αγώνας ! γιατί εμείς δεν τρέχουμε με τον κανονισμό παραμάσχαλα ! γιατί εμείς στο camp βοηθάμε ο ένας τον άλλο δεν έχουμε service … με απλά λόγια στα μάτια τους είμαστε χαβαλέδες ! :!:

Δεν μπορείτε να μας μας βάζετε κύριοι κύριοι , άρχοντες και επιτροπή , στο ίδιο καζάνι με τα rally , αλλά ταυτόχρονα στην δύσκολη , να μας λέτε ότι είστε μια οικογένεια και κοιτάτε να περνάτε καλά και να μην χαλάτε τις σχέσεις σας μεταξύ σας … και δεν ζητάω κύριοι να με δείτε το ίδιο με έναν αγωνιζόμενο rally ! όχι !!! θέλω όμως να σέβεστε τον κόπο μου !

Η διαφορά των οργανωτών των δικών μας αγώνων , με αυτών των Rally είναι χαώδης ! χαώδης όταν αναλογιστείς ότι η πλειοψηφία των οργανωτών είναι ερασιτέχνες , ερασιτέχνες που αγαπούν το offroad και πληρώνουν από την τσέπη τους για να κάνουν τους αγώνες τους !

Μπορείτε κύριοι να βοηθήσετε αυτούς τους οργανωτές να κάνουν σωστούς και δίκαιους αγώνες ? που δεν σκαμπάζουν από κανονισμούς και έννοιες και ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν την παραμικρή παπαριά , άθελα τους , και να τινάξουν τον αγώνα στον αέρα !
Έχετε τις γνώσεις να το κάνετε ? έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε ?

συνεχίζεται ...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ας πάρουμε την περίπτωση του Νικομανώλη , ο οποίος έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία μου .Μ αρέσει η φιγούρα του Μανώλη στους αγώνες …είναι αυτό το κύρος και η σοβαρότητα που δείχνει … και οι αποφάσεις του είναι πάντα αιτιολογημένες σωστά …. Και δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι έτοιμος να σου εξηγήσει το σκεπτικό του ….δεν μπορώ να πω ότι δεν το πάλεψε … δεν μπορώ να πω ότι δεν ειχε την διάθεση …μπορώ να πω όμως με σιγουριά ότι δεν την γνώση ! την γνώση να διαχειριστεί μια τέτοιου είδους πατάτα που κάποιος που ξέρει , θα την ειχε πάρει μυρουδιά νωρίτερα ….
Ας δούμε όμως και την πλευρά του Αποστολίδη ….ή μάλλον ας μην την δούμε καλύτερα … άφαντος ήταν ... Αλέκο όλοι γνωρίζουμε τι εστι Αποστολίδης αλλά αν κουράστηκες , σταμάτα να απασχολήσε με τους αγώνες… δεν μπορώ να διανοηθώ την ελαφρότητα που δίνεις πλέον στις αποφάσεις σου … Ρε συ Αλέκο … πήρες μια γεύση , αν με διάβασες , για το τι τραβάμε μέσα στον αγώνα , σκέφτηκες όλο το πριν του αγώνα , σκέφτηκες το μετά ?
Δεν πληρωθήκαμε θα μου πεις …πήγαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά …ένας λόγος παραπάνω Αλέκο !!! δεν τους βοήθησες ! τους χαντάκωσες ! :evil: :evil: :evil:

συνεχίζεται ...
toro

Post by toro »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....Ρε..ΑΣΚΕΤΕ!!!!! Τι τη καβαλαγες ΡΕ!!!!!! Δεν εβλεπες οτι τα....φρενα ηταν......ΣΠΑΣΜΕΝΑ?????? Και το....ΚΡΑΝΟΣ???? (Λεγε τωρα!!! Λεγε πριν συνερθεις!!!!) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ποιος είναι ο ιδανικότερος Αλυτάρχης για έναν αγώνα του είδους μας ? χαχαχα μα ποιος άλλος από αυτόν που τον σχεδίασε ! αυτόν ο οποίος ξέρει όλες τις καβάτζες , αυτόν ο οποίος ξέρει που μπορεί να κολλήσει ο αγώνας , αυτόν που δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις !
Αν ο Πάνος ήταν αλυτάρχης … και τον καλούσαμε να μας επεξηγήσει την τουλίπα , αυτή ντε με την πυξίδα …τι λέτε ότι θα μας έλεγε ? τραβάτε στην Κρήτη και γυρίστε πίσω στο 118 ? μέσα από το εμπόδιο όλοι ρε ρεμάλια θα έλεγε ! κι όποιος φοβάται ή έχει χαλασμένο σχοινί σπίτι του ! τι μου ήρθες εδώ για διακοπές ? για το γαμήσι ήρθες !!!
Γιατί οι οργανωτές κύριοι δεν περνούν σεμινάρια και εξετάσεις και ότι σκατά άλλο θέλει , που δεν το ξέρω , έτσι ώστε αυτοί να είναι υπεύθυνοι για τον αγώνα τους ?
θες αγώνα κύριε ? ναι ? αλυτάρχης είσαι ? ναι ! για να δούμε και το ποιων σου ... τι λέει ο κόσμος για σένα ? είσαι αποδεκτός ή είσαι λαμόγιο και θα βγάλεις πρώτο στον αγώνα το μπατζανάκη σου ? :twisted: :twisted: :twisted:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Τώρα που φόρτωσα ... :evil: :evil: :evil: :evil:
Γιατί κύριοι η επιτροπή να αποτελείτε από ανθρώπους μόνο από την Αθήνα ? γιατί η υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχει λόγο ? γιατί ο αγωνοδίκης στο Εύβοια να είναι Αθηναίος και να μην είναι Σαλονικιός ?
Γιατί ρολάρουμε όλα αυτά τα χρόνια γύρω από τα ίδια άτομα ? που είναι ο Τσέτσος , που είναι ο Πενταράς , που είναι ο Πάνος ο Σιδέρης (ironteam), ο Χρήστος ο Βογιατζής ?
Kαι μην μου πείτε μαλακίες τώρα ότι είναι μακριά τάχα και πως θα γίνονται οι συνεδρίες ....αυτό το γαμημένο το skype δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμη ? από τότε που βγήκε το skype , όλες οι πολυεθνικές μ αυτό συνεδριάζουν , εσείς δεν μπορείτε ?
Σταθάκο ... σ αγαπάω σ εκτιμάω και το ξέρεις ... διάλεξε ρε φίλε ...επιτροπή ή αγωνιζόμενος ?δεν μπορώ ρε φίλε να παίζω μαζί σου κρυφτούλι στο βουνό , να μου την φτιάχνεις , μέσα στο παιχνίδι ... και μετά να σ έχω στην επιτροπή ! δεν μου κάθεται καλά ...

...................................
friar

Post by friar »

GENERAL LEE wrote:Ποιος είναι ο ιδανικότερος Αλυτάρχης για έναν αγώνα του είδους μας ? χαχαχα μα ποιος άλλος από αυτόν που τον σχεδίασε ! αυτόν ο οποίος ξέρει όλες τις καβάτζες , αυτόν ο οποίος ξέρει που μπορεί να κολλήσει ο αγώνας , αυτόν που δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις !
Αν ο Πάνος ήταν αλυτάρχης … και τον καλούσαμε να μας επεξηγήσει την τουλίπα , αυτή ντε με την πυξίδα …τι λέτε ότι θα μας έλεγε ? τραβάτε στην Κρήτη και γυρίστε πίσω στο 118 ? μέσα από το εμπόδιο όλοι ρε ρεμάλια θα έλεγε ! κι όποιος φοβάται ή έχει χαλασμένο σχοινί σπίτι του ! τι μου ήρθες εδώ για διακοπές ? για το γαμήσι ήρθες !!!
Γιατί οι οργανωτές κύριοι δεν περνούν σεμινάρια και εξετάσεις και ότι σκατά άλλο θέλει , που δεν το ξέρω , έτσι ώστε αυτοί να είναι υπεύθυνοι για τον αγώνα τους ?
θες αγώνα κύριε ? ναι ? αλυτάρχης είσαι ? ναι ! για να δούμε και το ποιων σου ... τι λέει ο κόσμος για σένα ? είσαι αποδεκτός ή είσαι λαμόγιο και θα βγάλεις πρώτο στον αγώνα το μπατζανάκη σου ? :twisted: :twisted: :twisted:
Βεβαίως βεβαίως, η καλύτερη επιλογή :idea:
και να το πάμε παραπέρα δείτε τι έλεγα πριν τέσσερα χρόνια
τώρα εγώ τόπα εγώ τάκουσα και κατά άλλη εκδοχή μπορεί να λέω αλλά δεν ξέρω τι λέω.
Αντε πάμε για νάνι γιατί έχω και τα γίδια το πρωΐ.... καληνύχτα σας
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Post Reply

Return to “Κανονισμοί. Απορίες-διευκρινήσεις”