Αύριο είναι η μέρα του επίλογου της ιστορίας μου μιας και τα υπόλοιπα που συνέβησαν μετά και την επόμενη ημέρα δεν αξίζουν σχολιασμό από εμένα .
Food for thought till tommorow !
Καλή σας νύχτα !

σώπα, σοβαρά, αλήθεια, μην μου πεις, κοίτα βρε πράματα.superspy wrote:Λές αλλά δε ξέρεις τι λές ......
,GENERAL LEE wrote:Επίλογος
…. Γιατί όμως καταξιωμένοι άνθρωποι που διοικούν αγώνες χρόνια τώρα κάνουν λάθη ???
συνεχίζεται .....
Βεβαίως βεβαίως, η καλύτερη επιλογήGENERAL LEE wrote:Ποιος είναι ο ιδανικότερος Αλυτάρχης για έναν αγώνα του είδους μας ? χαχαχα μα ποιος άλλος από αυτόν που τον σχεδίασε ! αυτόν ο οποίος ξέρει όλες τις καβάτζες , αυτόν ο οποίος ξέρει που μπορεί να κολλήσει ο αγώνας , αυτόν που δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις !
Αν ο Πάνος ήταν αλυτάρχης … και τον καλούσαμε να μας επεξηγήσει την τουλίπα , αυτή ντε με την πυξίδα …τι λέτε ότι θα μας έλεγε ? τραβάτε στην Κρήτη και γυρίστε πίσω στο 118 ? μέσα από το εμπόδιο όλοι ρε ρεμάλια θα έλεγε ! κι όποιος φοβάται ή έχει χαλασμένο σχοινί σπίτι του ! τι μου ήρθες εδώ για διακοπές ? για το γαμήσι ήρθες !!!
Γιατί οι οργανωτές κύριοι δεν περνούν σεμινάρια και εξετάσεις και ότι σκατά άλλο θέλει , που δεν το ξέρω , έτσι ώστε αυτοί να είναι υπεύθυνοι για τον αγώνα τους ?
θες αγώνα κύριε ? ναι ? αλυτάρχης είσαι ? ναι ! για να δούμε και το ποιων σου ... τι λέει ο κόσμος για σένα ? είσαι αποδεκτός ή είσαι λαμόγιο και θα βγάλεις πρώτο στον αγώνα το μπατζανάκη σου ?![]()
![]()