Νικολα σιγουρα ενδιαφερονται αλλα οταν σε ενα αγωνα συμμετεχουν καμμια τριανταρια αυτοκινητα και κανενα δεν φτανει τον εξοπλισμο ασφαλειας του δικου μου και μερικα εχουν σοβαρες ελλειψεις και παρατυπιες μου φαινεται καπως οτι το δικο μου επρεπε να κοπει στεγνα και οτι δεν θα θελαν σαν τεχνικοι εφοροι να το ελεγξουν τεχνικα γιατι κρινεται ακαταλληλο...Nicolas wrote:Αγαπητέ μου Δημήτρη,
μην φορτώνεις...
Όσοι σχολίασαν το κλουβί σου, σίγουρα ενδιαφέρονται.
Τα επίπεδα ενδιαφέροντος είναι δύο:
Αρχικά η δική σου ασφάλεια και σε δεύτερο επίπεδο και η δική μας.
Διότι όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η χαλαρότητα με την οποία εφαρμόζονται οι τεχνικοί κανονισμοί
στην ουσία επιβάλλουν στον τεχνικό έφορο να υποθέσει για την στοιβαρότητα μίας κατασκευής και στην συνέχεια να
πάρει την ευθύνη να "περάσει" το αυτοκίνητο και να του επιτρέψει να αγωνιστεί. Και αν γίνει το κακό το πρώτο πράγμα που θα πουν
οι κακές γλώσσες είναι "δεν το είδε ο τεχνικός έφορος?". Και καλά να μείνει στις κακές γλώσσες μόνο...
Και αυτό είναι κακό και γι αυτόν που θα χτυπήσει αλλά και για τους αγώνες μας που φαίνονται επικίνδυνοι ενώ δεν είναι τόσο.
Μην μου πει κανένα εξυπνοπούλι πάλι πως η δουλειά του ΤΕ είναι να κάνει έκθεση και οι άρχοντες να την κάνουν δεκτή ή όχι γιατί
δεν είναι λίγες οι φορές που η έκθεση είτε εξαφανίζεται από τα επίσημα έγγραφα του αγώνα είτε εμφανίζεται μία καινούρια είτε γράφεται
συναινετικά...
Επιπλέον αγαπητέ μου φίλε, όταν ξεκινάς να φτιάξεις έναν κλωβό συμβουλεύεσαι το "πορτοκαλί βιβλίο" ή ρωτάς έναν ΤΕ ή κάτι τελοσπάντων
έτσι ώστε και καλή δουλειά να κάνεις αλλά και σύμφωνος με τους κανονισμούς να είσαι.
Σαφώς βέβαια και σου αξίζουν συγχαρητήρια που μπήκες στον κόπο να "χαλάσεις" το αυτοκίνητό σου βάζοντας κλουβί.
Όμως κατάλαβε και μας και πίστεψέ με κανείς από αυτούς που σχολίασαν το αυτοκίνητό σου δεν έχει κακιά πρόθεση ούτε απέναντί σου ούτε και απέναντι στην λέσχη.
Στάθη, θες να είσαι ο πρώτος διαχειριιστής που θα κάνει ban τον εαυτό του???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α παράτα μας πρωινιάτικα. Άντε και καλό μας μπάνιο.
δηλαδη με τα υπολοιπα τι θα γινοταν??
τωρα στο δευτερευων θεμα την ασφαλεια των εφορων θα ηθελα να ξερω σε ολους τους αγωνες του 2010 ολα τα αυτοκινητα ηταν συμφωνα με τον τεχνικο κανονισμο 2010???
αλλα σκοπος δεν ειναι να διαλυσουμε τους αγωνες οπως και εχει γινει μεχρι στιγμης αλλα να ερθει κοσμος σε αυτους...
ας ζηταγατε πιο ελαστικους κανονισμους για να μην ερχεστε σε δυσκολη θεση...
καποιοι θελαν να φτασουν τους αγωνες 4χ4 σε αλλο επιπεδο...
το αποτελεσμα να αναβαλονται συνεχεια αγωνες και να μην συμπληρωνονται συμμετοχες.
εγω προσωπικα βλεπω πολλα απο τα μετρα ανουσια γιατι τα ατυχηματα συμβαινουν απο πολυ πιο ουσιωδης παραλειψεις οπως το να ειναι οι θεατες σε ανασφαλη σημεια,τωρα αν το κρανος ειναι μοτοσυκλετας δεν πιστευω οτι θα σε προστατεψει λιγοτερο η αν η ζωνη ειναι ληγμενη.ο σημαντικοτερος παραγοντας σε ενα ατυχημα ειναι η ταχυτητα και υψηλες δεν υπαρχουν στα τριαλ.τωρα αν θες να κοψεις ενα αυτοκινητο ακομα κι εγω που δεν ειμαι τε μπορω πολυ ευκολα.απλα χρειαζονται ισσοροπιες...
τωρα για τη κατασκευη την δικια μου την εκανα ακολουθωντας το j283 και οχι οπως μου κατεβηκε στο κεφαλι και οχι ολες τις προβλεπομενες αντιστηριξεις.πεδιλα διαστασεων προβλεπομενων ενισχυσεις οροφης και διαγωνιες.την ζωνη δεν ηθελα να την κοψω και θα με ενδιεφερε να μου υποδειξει καποιος πως να την πιασω σωστα και αυτο που ειπε ο Σταθης για τους 10 ποντους απο το πεδιλο στηριξης ειναι σωστο και το δικο μου ειναι στους 13

και το τελευταιο και δεν επανερχομαι σκοπος δεν ειναι να ...σουμε τους αγωνες επειδη μια επιτροπη θελει αυτα αλλη θελει τα αλλα και δεν υπαρχει συννενοηση αλλα να τους κανετε οπως ηταν παλια που σαν θεατης γουσταρα να βλεπω και με εκαναν να θελω να συμμετασχω καποια στιγμη!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ....