....5-4-3-2-1- GO
Η στρατηγική μας δεν αλλάζει οπότε ο Χρήστος οδηγεί το πράμα σβέλτα αλλά προσεκτικά, δεν χανόμαστε σε καμία τουλίπα και ξαφνικά , η τουλίπα με τις μοίρες
Ο Νάσσος είναι ήδη μέσα στο εμπόδιο και παλεύει , ο Σαραντόπουλος είναι ο επόμενος ,Στεργίου , Ψιστάκης κι εμείς

Η εκκίνηση σήμερα είναι ανά 5 λεπτά και δεν αργούν πίσω μας να καταφθάνουν πληρώματα και να στοιβάζονται στη ντάνα .
Κοιτάζω το roadbook , κοιτάζω και τον ανήφορο ...Οk , τεχνικό κομμάτι που θέλει καλά κουμάντα αλλά max 3 εργάτες ... Ο φίλος μου ο Μπαλός , εμφανίζετε για να μου δώσει τα φώτα του ως προς το πως πρέπει να κινηθούμε γρηγορότερα , ο οποίος υπ όψιν ότι δεν φοράει ποτέ σορτς , λόγο προβλήματος στην σακούλα των όρχεων ! ( πάρτα μαλάκα ! χαχαχαχχαα )
Ο Νάσσος , έχει ξεζαντάρει και είναι περίπου 40-45 λεπτά μέσα στο εμπόδιο , αυτό μας δίνει όλο τον χρόνο να αλωνίσουμε το εμπόδιο και να ψάξουμε καινούργιους δρόμους , καλύτερους από αυτόν που επέλεξε ο Νάσσος ... Τον κριτή που θα μας έδινε το ΣΕΔ , μπορούσα να τον διακρίνω κάπου εκεί πάνω με το πορτοκαλί γιλέκο του ... Η απορία όμως δεν έχει φύγει από το κεφάλι μου ... γιατί στο διάολο μας έδωσε μοίρες εδώ ???
................