Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

GENERAL LEE

Re: Κοινωνία άδικη , κοινωνία ψεύτρα ...

Post by GENERAL LEE »

Νομίζω ότι έχω καλύψει την πρώτη ημέρα ευπρεπώς ...
Το επόμενο επεισόδιο είναι η ενημέρωση της επόμενης ημέρας !
Σύντομα πάλι κοντά σας :D
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

βαράτε και κάνα παλαμάκι ρε κουφάλες ... :evil:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

:arrow:

μήνυμα στο viber από άγνωστο αριθμό ...

-άντε ρε , θα γράψεις τίποτα ?

-ποιος είναι ?

- η συνείδηση σου !!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

..........................

Το πρωί , αφού πήραμε τα σχετικά πρωινά μας , ενημέρωση στον χώρο του ξενοδοχείου ! Με το που πήρα το roadbook , αρχίζω να το ξεφυλλίζω , ψάχνοντας για τις πυξίδες της ημέρας ... μόνο μια ! και μόνο 150 μέτρα :D :D :D :D
Ο Βαγγέλης , μας διάβασε τις υποσημειώσεις στο πλάι του roadbook και ακύρωσε κάποιες τουλίπες στο τέλος του roadbook , κόβοντας στην ουσία κάποια χλμ από τον αγώνα , δεν ξέρω γιατί ... Στην τουλίπα με την μοναδική πυξίδα , δεν στάθηκε καθόλου ! Όντας καμένος από την προηγούμενη ημέρα , ρωτάω το Βαγγέλη για αυτήν την τουλίπα ....Δεν είναι τίποτα ...μια μεγάλη ανηφόρα που βγαίνει μόνο με εργάτη ... Και γιατί έχεις μοίρες ? Για να σας βοηθήσω ! μπορείς να κάνεις διάφορα περάσματα αλλά το σωστό είναι ένα ! θα το δείτε επί τόπου !
χμμμμμμμμ :twisted: :twisted: :twisted:
Δεν μου αρέσει η απάντηση του Βαγγέλη ... υπογραμμίζω την τουλίπα με sos , πονηρή τουλίπα !
Άντε πάμε στα αμάξια να ξεκινήσουμε κομβόι για το σημείο της εκκίνησης :D

.........................
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

....5-4-3-2-1- GO
Η στρατηγική μας δεν αλλάζει οπότε ο Χρήστος οδηγεί το πράμα σβέλτα αλλά προσεκτικά, δεν χανόμαστε σε καμία τουλίπα και ξαφνικά , η τουλίπα με τις μοίρες :D
Ο Νάσσος είναι ήδη μέσα στο εμπόδιο και παλεύει , ο Σαραντόπουλος είναι ο επόμενος ,Στεργίου , Ψιστάκης κι εμείς :D Η εκκίνηση σήμερα είναι ανά 5 λεπτά και δεν αργούν πίσω μας να καταφθάνουν πληρώματα και να στοιβάζονται στη ντάνα .
Κοιτάζω το roadbook , κοιτάζω και τον ανήφορο ...Οk , τεχνικό κομμάτι που θέλει καλά κουμάντα αλλά max 3 εργάτες ... Ο φίλος μου ο Μπαλός , εμφανίζετε για να μου δώσει τα φώτα του ως προς το πως πρέπει να κινηθούμε γρηγορότερα , ο οποίος υπ όψιν ότι δεν φοράει ποτέ σορτς , λόγο προβλήματος στην σακούλα των όρχεων ! ( πάρτα μαλάκα ! χαχαχαχχαα )
Ο Νάσσος , έχει ξεζαντάρει και είναι περίπου 40-45 λεπτά μέσα στο εμπόδιο , αυτό μας δίνει όλο τον χρόνο να αλωνίσουμε το εμπόδιο και να ψάξουμε καινούργιους δρόμους , καλύτερους από αυτόν που επέλεξε ο Νάσσος ... Τον κριτή που θα μας έδινε το ΣΕΔ , μπορούσα να τον διακρίνω κάπου εκεί πάνω με το πορτοκαλί γιλέκο του ... Η απορία όμως δεν έχει φύγει από το κεφάλι μου ... γιατί στο διάολο μας έδωσε μοίρες εδώ ??? :?: :idea: :?: :idea:

................
JEEP

Post by JEEP »

Άντε αργείς :ugeek: :ugeek: :ugeek:
THEOLOGIS GIORGOS
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

.....
κάπου εκεί αφού ο Διαμαντής έχει ανεβοκατέβει το εμπόδιο , στήνεται μια φασαρία γιατί ο Γιώργης θεώρησε ότι το εμπόδιο δεν είναι ασφαλές , αν κοπεί κάνα σχοινί θα έχουμε δράματα και ζήτησε ασφάλεια , σχοινί δηλαδή ή ιμάντα από την οργάνωση , που θα τον κρατούσε αν το δικό του κοβόταν ... υπερεκτιμημένο κατά την γνώμη μου , αλλά θέμα ασφαλείας άρα σωστό ... Το σχοινί τελικά κάποια στιγμή ήρθε ενώ και οι Σαραντόπουλος- Γυφτονικολός έχουν ήδη μπει στο εμπόδιο σχεδόν στα πατήματα του Νάσσου ... Τελικά , το σχοινί και το συρματόσχοινο που έφερε ο Πάνος νομίζω , δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του Γιώργη ...
εν το μεταξύ σχεδόν όλα τα αγωνιστικά είναι στοιβαγμένα στη ντάνα ...
Οι Σαραντόπουλος-Γυφτονικολός έχουν πάει σχετικά καλά και λίγο πριν το μισάωρο το αυτοκίνητο έχει πάρει ΣΕΔ ! Στην εκκίνηση τώρα είναι ο Στεργίου , ο οποίος έχει σύρμα στον εργάτη , το αμάξι του είναι ελαφροί και δεν φοβάται να ξεκινήσει επιλέγοντας ένα τελείως διαφορετικό πάτημα , πολύ ποιο safe και γρήγορο !
Πλησιάζω τον Σπύρο ενώ ο Διαμαντής εξακολουθεί να έχει διαμάχες περί ασφαλείας ...Σπύρο ... το χτύπησες στο GPS ? Ναι αλλά θέλει περίπου 6,5 χλμ δρόμο , βάση της διαδρομής που μου προτείνει το GPS ... Οk .. Νομίζω ότι είναι εφικτά να γίνουν σε 10 λεπτά !
Εκει καπου παιρνει φωτια ο Σπυρος ,τον έχει πιάσει το άλλο του που λέγαμε ποιο πριν και το σφυράει στον Νικομανώλη ... Είναι πυξίδα και μπορώ να πάω απ όπου θέλω αρκεί να φτάσω στο checkpoint !!!! Αυτή η κουφάλα ο dista το έχει πάρει επίσης χαμπάρι αλλά δεν μιλάει ...

............................
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

...........

Σύρραξη !!!

Όλοι οι αγωνιζόμενοι , γύρω από τον Νικομανώλη , ενώ αυτός κοιτάει προσεκτικά την τουλίπα και προσπαθεί να την ερμηνεύσει ...αλλά δείχνει να έχει καταπιεί την γλώσσα του !
Τελικά μας ανακοινώνει ότι αυτό που διαβάζει είναι ότι από το σημείο Α μπορείς να πάρεις μοίρες να πας μέχρι την Κρήτη αλλά αν γυρίσεις και βρεις το σημείο στις 118 μοίρες (checkpoint ) παίρνεις κανονικά το ΣΕΔ ! ο κάθε ένας μπορεί να επιλέξει την διαδρομή του !!!!
Στο βίντεο που έχω ανεβάσει στην ενότητα του αγώνα , ακούγετε η φωνή μου να λέει <<σαφώς >> !!!

..........
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Στα μάτια του Πάνου , φάνηκε έντονα η θλίψη για την έκβαση του αγώνα και την εξέλιξη του πράγματος ... είναι από τους ανθρώπους που τα συναισθήματα τους ζωγραφίζουν το πρόσωπο τους...
Πάνο , ο Νικομανώλης μου έδειξε που κρύβει η μάνα μου το περγαμόντο ! και ξέρεις τα παιδιά , θεωρούν ότι μια κουταλιά λιγότερη στο βάζο , δεν θα γίνει ποτέ αντιληπτή !
Συγγνώμη αν σε στεναχώρησα με την απόφαση μου τελικά να παρακάμψω ... και το λέω αυτή την στιγμή που έχω στο μυαλό μου εκείνη την εικόνα σου ....

GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Για την ιστορία
Ο Ψιστάκης , έβαλε μπροστά και ακολουθώντας τις γραμμές του Στεργίου , ( μας άνοιξε τα μάτια ο μικρός ) έφτασε στο ΣΕΔ περίπου στο 20αλεπτο ...
Έχω στο μυαλό μου , και το συζητάω με τον Χρήστο το εξής : 6,5 χλμ σε 10 λεπτά ..αν το κάνουμε πλησιάζουμε στην τριάδα ...αν όμως δεν το βρούμε ? αν χαθούμε ? άλλα 10 λεπτά για πίσω και ανεβαίνουμε την ανηφόρα με τον εργάτη όσο ποιο γρήγορα μπορούμε ...θεωρώ ότι το 25λεπτο θα ήταν ο χρόνος μας ...Ρισκάρεις Χρήστο ? Ότι πεις ! ξεκίνα στο go βάλε μου τα μούτρα στην είσοδο του εμποδίου , κανε όπισθεν και φύγαμε για σαφάρι ! νευρικά και γρήγορα όμως γιατί ο χρόνος πιέζει ! Πάω να χτυπήσω τo στίγμα στο gps !

..............
Post Reply

Return to “Κανονισμοί. Απορίες-διευκρινήσεις”