Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by aggas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:σορρυ σορρυ σορρυ...........
οσο θα προσπαθουμε οι υπολοιποι να αλλαξουμε το πρωτο ημιαξονιο του Βασιλια μας ο Αγγελος θα πρεπει να εχει ετοιμασει τα καρβουνα!!!!!
Έέέέέτσιιιιιιιιιιιιιιιιι......... :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

μα καλά... τι παπάρες είσαστε? πάλι εγώ θα την πληρώσω? πάλι το δικόμου ημιαξόνιο θα σπασει? τόσα ημιαξόνια θα μαζευτούμε στον ίδιο τόπο, πάλι εμένα θα σπασει?

λοιπόν, πέρα απο την πλάκα, θα ήθελα να εξηγηθώ σε κάτι. η μέση μου δεν έχει επανέλθει πλήρως και η συμβουλή του γιατρού μου είναι να μην κάνω το ταξίδι. παρόλα αυτά, θα έρθω αλλά δεν μπορώ να πιέσω τη μέση μου και το πολύ καταχτύπημα θα ήταν μάλον καταστροφικό. όποιος παλιότερα είχε πρόβλημα με τη μέση του μπορεί να με καταλάβει. συγνώμη για τα γλυκανάλατα αλλά την ταλαιπωρία των 3 τελευταίων μηνών δεν θέλω να την ξαναπεράσω.
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:
λοιπόν, πέρα απο την πλάκα, θα ήθελα να εξηγηθώ σε κάτι. η μέση μου δεν έχει επανέλθει πλήρως και η συμβουλή του γιατρού μου είναι να μην κάνω το ταξίδι. παρόλα αυτά, θα έρθω αλλά δεν μπορώ να πιέσω τη μέση μου και το πολύ καταχτύπημα θα ήταν μάλον καταστροφικό. όποιος παλιότερα είχε πρόβλημα με τη μέση του μπορεί να με καταλάβει. συγνώμη για τα γλυκανάλατα αλλά την ταλαιπωρία των 3 τελευταίων μηνών δεν θέλω να την ξαναπεράσω.
Αντωνάκη μην στεναχοριέσαι. Θα περνάειη ώρα σου με το να μεκαμαρώνεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
aggas wrote: Ώπα φίλο...ώπαα :evil: :evil:
Για ψηστική δεν είδα κάτι :) :) :)
Ναι ρε φίλε!
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γραψε μας ρε φιλε κ τι λουκανικα τρως!!!τα θες πορτοκαλιου τα θες χωριατικα τα θες φρανφουρτις????κ αμα δεν ερθεις θα τα δωσω του τσελιου κ του αντωνη κ θα ρθουνε να σου τα δωσουνε απο κοντα...........θα εχουν καλητερη γευση!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: γραψε μας ρε φιλε κ τι λουκανικα τρως!!!τα θες πορτοκαλιου τα θες χωριατικα τα θες φρανφουρτις?
Αυτά με τα νεύρα ρε π@π@ρ@!!!! :twisted:
lker

Post by lker »

georgexj wrote:ειναι φυσικο ρε ιαπωνακια να μην πηγαινεται συνεργειο!!εδω καλα καλα την ιδονη του ανοιγματος του τροχου δεν την εχετε νιωσει!!!!τα αντερα των αυτοκινητων σας δεν εχουν τεντωθει κ η πορεια σας ειναι χωματοδρομοι!!!γι αυτο κ το παιζεται ασπαστοι!!! ;) ;) ;) ;)
Δον θα σε μαλώσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η ιστορια σε διαψευδει φιλαράκι ;) Τα υπόλοιπα επι του πεδίου ;)
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...και εγώ υποφέρω απο τη μέση μου αλλά κυρίως υποφέρω πολυ απο αυχενικό με συχνές και ανυπόφορες ζαλάδες αλλά και ιλίγγους....καταλαβαίνω απολύτως τον Μεγάλο Πρόεδρο μας και για αυτό θα σας παρακολουθούμε απο κάποιο σημείο -πολυ κοντά σας- να κάνετε τις απαράμιλλες και ανυπέρβλητες καγκουριές σας, ενώ θα γευόμαστε ντόπιες ψητές νοστιμιές, τοπικές πίτες και τσίπρα!!!!! :D :D :D
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
Drimon

Post by Drimon »

PanosXJ wrote:...και εγώ υποφέρω απο τη μέση μου αλλά κυρίως υποφέρω πολυ απο αυχενικό με συχνές και ανυπόφορες ζαλάδες αλλά και ιλίγγους...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Πιάνουν αυχενικά και τα πνεύματα;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...τα πνεύματα να δείς πως υποφέρουν...... :(
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

αααα χθες πηγα να δοκιμασω αυτο που σκεφτομαι για τη παρασκευη κ εκανα τα λαστιχα μου 32/14.5/15!!!!!
φωτο αργοτερα!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”