Έέέέέτσιιιιιιιιιιιιιιιιι.........Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:σορρυ σορρυ σορρυ...........
οσο θα προσπαθουμε οι υπολοιποι να αλλαξουμε το πρωτο ημιαξονιο του Βασιλια μας ο Αγγελος θα πρεπει να εχει ετοιμασει τα καρβουνα!!!!!

Έέέέέτσιιιιιιιιιιιιιιιιι.........Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:σορρυ σορρυ σορρυ...........
οσο θα προσπαθουμε οι υπολοιποι να αλλαξουμε το πρωτο ημιαξονιο του Βασιλια μας ο Αγγελος θα πρεπει να εχει ετοιμασει τα καρβουνα!!!!!
Αντωνάκη μην στεναχοριέσαι. Θα περνάειη ώρα σου με το να μεκαμαρώνεις!!!antonisxj wrote:
λοιπόν, πέρα απο την πλάκα, θα ήθελα να εξηγηθώ σε κάτι. η μέση μου δεν έχει επανέλθει πλήρως και η συμβουλή του γιατρού μου είναι να μην κάνω το ταξίδι. παρόλα αυτά, θα έρθω αλλά δεν μπορώ να πιέσω τη μέση μου και το πολύ καταχτύπημα θα ήταν μάλον καταστροφικό. όποιος παλιότερα είχε πρόβλημα με τη μέση του μπορεί να με καταλάβει. συγνώμη για τα γλυκανάλατα αλλά την ταλαιπωρία των 3 τελευταίων μηνών δεν θέλω να την ξαναπεράσω.
Drimon wrote:Ναι ρε φίλε!aggas wrote: Ώπα φίλο...ώπαα![]()
![]()
Για ψηστική δεν είδα κάτι![]()
![]()
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά με τα νεύρα ρε π@π@ρ@!!!!georgexj wrote: γραψε μας ρε φιλε κ τι λουκανικα τρως!!!τα θες πορτοκαλιου τα θες χωριατικα τα θες φρανφουρτις?
Δον θα σε μαλώσωgeorgexj wrote:ειναι φυσικο ρε ιαπωνακια να μην πηγαινεται συνεργειο!!εδω καλα καλα την ιδονη του ανοιγματος του τροχου δεν την εχετε νιωσει!!!!τα αντερα των αυτοκινητων σας δεν εχουν τεντωθει κ η πορεια σας ειναι χωματοδρομοι!!!γι αυτο κ το παιζεται ασπαστοι!!!![]()
![]()
![]()
PanosXJ wrote:...και εγώ υποφέρω απο τη μέση μου αλλά κυρίως υποφέρω πολυ απο αυχενικό με συχνές και ανυπόφορες ζαλάδες αλλά και ιλίγγους...