Ότι και να 'ναι είναι SUPER!!!!!!!!!!!georgexj wrote:οχι δεν ειναι περλα.το βερνικι κανει αυτες τις αποχρωσεις οταν χτυπαει καποιο εντονο χρωμα πανω!!!τα μυστικα του χρωματος κ του βερνικιου δεν τα βγαζω δημισιως.μονο μεσω πμ!!aggas wrote:Μπράβο ρε Τζωρτζίνο!!!!!!!!!!!!! Έγραψες για ακόμα μία φορά!!!!!!!! Άσε που σε χρώμα τον έσκισες τον Doctor!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και άσε τον αυτιά να λέει ότι θέλει περί παγωτατζίδικου!!!!!!!!
![]()
![]()
Ερώτηση: Πές μου ότι το χρώμα είναι ολίγον πέρλα τώρα να φτιαχθώ!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4X4sc wrote:Να σου πω φίλε Κώστα, άς πάρουμε για παράδειγμα το φίλο σου το Μιχαλόπουλο, όταν θα βγάλει το θεριό βόλτα για πρώτη φορά σε κανά χωματόδρομο και το χει αλλέιψει με βαζελίνη για να γλιστράνε τα κλαδάκια για να μην του το γρατζουνίσουν, μετράει ότι πάτησε χώμα ή όχι....
Το ποιός πληρώνει το κορίτσι είναι το θέμα.kostas654 wrote: αμα μετρησει μετραει για εναν ή και για τους δεκα...δηλαδη θα μπορω και εγω να πω οτι γ@μησα και ας ηταν ο αλλος που τον εχωσε?.
Αν ειμαστε 10 σε ενα δωματιο και μια πουτανα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει τησ πουταναςkostas654 wrote:λοιπον θελω να μου λυσετε μια απορια ολοι γιατι εγω αλλα νομιζα
αμα ειμαστε παρεα σε ενα δωματιο και εχουμε μια πυτανα και παει ενας απο τους δεκα για παραδειγμα και βαζει λιγο το κεφαλακι μεσα.....και το βγαζει αμεσως,,,και απο εκει και περα πιστευει οτι εγινε γκουσγκουνης
1ον)μετραει για γ@μησι....το περνεις δηλαδη το ενσυμο?
και 2ον) αμα μετρησει μετραει για εναν ή και για τους δεκα...δηλαδη θα μπορω και εγω να πω οτι γ@μησα και ας ηταν ο αλλος που τον εχωσε?...........
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ