πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Nicolas
Site Admin

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by Nicolas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote:
aggas wrote:Μπράβο ρε Τζωρτζίνο!!!!!!!!!!!!! Έγραψες για ακόμα μία φορά!!!!!!!! Άσε που σε χρώμα τον έσκισες τον Doctor!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Και άσε τον αυτιά να λέει ότι θέλει περί παγωτατζίδικου!!!!!!!! :lol: :lol:

Ερώτηση: Πές μου ότι το χρώμα είναι ολίγον πέρλα τώρα να φτιαχθώ!!!!!!!!!!
οχι δεν ειναι περλα.το βερνικι κανει αυτες τις αποχρωσεις οταν χτυπαει καποιο εντονο χρωμα πανω!!!τα μυστικα του χρωματος κ του βερνικιου δεν τα βγαζω δημισιως.μονο μεσω πμ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ότι και να 'ναι είναι SUPER!!!!!!!!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
kostas654

Post by kostas654 »

λοιπον θελω να μου λυσετε μια απορια ολοι γιατι εγω αλλα νομιζα

αμα ειμαστε παρεα σε ενα δωματιο και εχουμε μια π :o υτανα και παει ενας απο τους δεκα για παραδειγμα και βαζει λιγο το κεφαλακι μεσα.....και το βγαζει αμεσως,,,και απο εκει και περα πιστευει οτι εγινε γκουσγκουνης

1ον)μετραει για γ@μησι....το περνεις δηλαδη το ενσυμο?

και 2ον) αμα μετρησει μετραει για εναν ή και για τους δεκα...δηλαδη θα μπορω και εγω να πω οτι γ@μησα και ας ηταν ο αλλος που τον εχωσε?...........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D
Last edited by kostas654 on Fri Apr 01, 2011 18:39, edited 1 time in total.
Κώστας Γκιαούρης
kostas654

Post by kostas654 »

επισης...οποιος καταλαβε καταλαβε....μην με ρωτησετε τι θελει να πει ο ποιητης :mrgreen:
Κώστας Γκιαούρης
4X4sc

Post by 4X4sc »

Να σου πω φίλε Κώστα, άς πάρουμε για παράδειγμα το φίλο σου το Μιχαλόπουλο, όταν θα βγάλει το θεριό βόλτα για πρώτη φορά σε κανά χωματόδρομο και το χει αλλέιψει με βαζελίνη για να γλιστράνε τα κλαδάκια για να μην του το γρατζουνίσουν, μετράει ότι πάτησε χώμα ή όχι....
georgexj

Post by georgexj »

ennoeite file!!!giati den to katalaves.diladi otan teleiwne o allos esy den to enniwses?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ax kaimene!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

4X4sc wrote:Να σου πω φίλε Κώστα, άς πάρουμε για παράδειγμα το φίλο σου το Μιχαλόπουλο, όταν θα βγάλει το θεριό βόλτα για πρώτη φορά σε κανά χωματόδρομο και το χει αλλέιψει με βαζελίνη για να γλιστράνε τα κλαδάκια για να μην του το γρατζουνίσουν, μετράει ότι πάτησε χώμα ή όχι....

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote: αμα μετρησει μετραει για εναν ή και για τους δεκα...δηλαδη θα μπορω και εγω να πω οτι γ@μησα και ας ηταν ο αλλος που τον εχωσε?.
Το ποιός πληρώνει το κορίτσι είναι το θέμα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για τα υπόλοιπα το έχουμε ξαναπεί. Ένας για όλους και όλοι για έναν! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

Φίλε ντριμον είσαι εκτός θέματος ,εγω ρώτησα κάτι συγκεκριμένο,

Κύριε Γιάννη για τον Μιχαλόπουλο η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά εδώ και καιρο
Κώστας Γκιαούρης
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

kostas654 wrote:λοιπον θελω να μου λυσετε μια απορια ολοι γιατι εγω αλλα νομιζα

αμα ειμαστε παρεα σε ενα δωματιο και εχουμε μια π :o υτανα και παει ενας απο τους δεκα για παραδειγμα και βαζει λιγο το κεφαλακι μεσα.....και το βγαζει αμεσως,,,και απο εκει και περα πιστευει οτι εγινε γκουσγκουνης

1ον)μετραει για γ@μησι....το περνεις δηλαδη το ενσυμο?

και 2ον) αμα μετρησει μετραει για εναν ή και για τους δεκα...δηλαδη θα μπορω και εγω να πω οτι γ@μησα και ας ηταν ο αλλος που τον εχωσε?...........

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :D
Αν ειμαστε 10 σε ενα δωματιο και μια πουτανα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει τησ πουτανας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οσο για το βαθητερο νοημα τησ ερωτησεισ σου,να ξερεις οτι για για ολα φταιει ο μιχαλοπουλος!!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”