Ερώτηση για ημιαξόνια...ένα θέμα που καίει πολλούς

XJ ''The Doctor''

Re: Ερώτηση για ημιαξόνια...ένα θέμα που καίει πολλούς

Post by XJ ''The Doctor'' »

St. Tselios wrote: Για σταυροι υπαρχουν ενισχυμενοι που και αυτοι ειναι ακριβουτσικοι....γυρω στα 170 €
:( :oops:
.....η πιο ενισχυμενοι, οπως οι δικοι μου που κοστιζουν 350 ο ενας...... :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:Κορονοπηνια υπαρχουν της Dana αλλα ειναι ακριβουτσικα...εδω τα πουλανε γυρω στα 1000€ (μπρος - πισω)
1000 μπροστά και 1000 πίσω? :shock:
σταυρός 350€ να βάλω ρε αρχηγέ αλλά σε κάνα σοϊκό άξονα. όχι στον βρωμο dana30! μην τρελαθούμε τώρα! να πιάσουν δύο σταυροί πιό πολλά απο όλο τον άξονα.
if it doesn't break, fix it until it does
XJ ''The Doctor''

Εκει ειναι το θεμα που το εχω ξαναναφερει και παλιοτερα, το ''φτιαξιμο'' θελει μια ''αλληλουχια'' πραγματων και οχι οτι να'ναι.....
Αξονες? Με d30/35 μονο λεφτα θα πετας....... ( για XJ μιλαω λογο βαρους )
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
antonisxj

Post by antonisxj »

και τι να γίνει ρε φιλαράκι?
έτσι είμαι εγώ.
ξεκινάω με ότι νάναι και μετά εξελίσομαι.
γιαυτό λέγομαι άνθρωπος. ΕΞΕΛΙΣΟΜΑΙ.
XJ ''The Doctor''

ετσι ειναι, ολοι αυτο κανουμε :D
gv1600

Re: Ερώτηση για ημιαξόνια... ένα θέμα που καίει πολλούς

Post by gv1600 »

antonisxj γειά σου,

δε γνωριζόμαστε αλλά μιάς και ήμουν παρών στον αγώνα μπορώ να σου πώ οτι στεναχωρήθηκα πολύ οταν είδα το αμάξι σου σε αυτή την κατάσταση.
Στο εμπόδιο που σου έφυγε ο τροχός, αν είχες σταματήσει 2 προσπάθειες για το ανέβασμα νωρίτερα, πιστέυω οτι θα το 'χες "σώσει" περισσότερο.
Εχείς όμορφο αυτοκίνητο, αλλά πιστέυω οτι αυτά που θές να κανεις αξίζουν περισσότερο στο σαμούρι σου και όχι στο xj.

Κατα τα άλλα μια χαρά...... αλλά δύσκολη πίστα ακόμα και για αρκετά απο τα τέρατα που ήταν εκεί (νομίζω το κατάλαβες)!

Φιλικά πάντα και έυχομαι να το σιάξεις γρήγορα 8-)
SJ 413 LWB "Agriκολας"
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:1000 μπροστά και 1000 πίσω? :shock:
Ρε Καγκουρα και τα δυο τα σετ μαζι 1000€...
.
gv1600 wrote:...μπορώ να σου πώ οτι στεναχωρήθηκα πολύ οταν είδα το αμάξι σου σε αυτή την κατάσταση...
Καταλαβα...το γ@μισες παλι το λεωφορειο σου...ΣιδεροΑτσαλοΜαντεμοφάγε
.
gv1600 wrote:...Στο εμπόδιο που σου έφυγε ο τροχός, αν είχες σταματήσει 2 προσπάθειες για το ανέβασμα νωρίτερα, πιστέυω οτι θα το 'χες "σώσει" περισσότερο...
Ετσι σε θελω Προεδραρα...να μην κανεις πισω με τιποτα...
.
gv1600 wrote:...Εχείς όμορφο αυτοκίνητο...
Φιλαρακι μαλλον θελεις γυαλια...
Και για το ομορφο...
Και για το αυτοκινητο...
Αντε για την ομορφια όπως το δει ο καθενας...(το λεω αυτο γιατι και το δικο μου στο ιδιο γρατσουνοχαλι ειναι. :mrgreen: )
Αλλα να μην μπορεις να ξεχωρισεις τα αυτοκινητα απο τα λεωφορεια........εχεις προβλημα :mrgreen: :twisted:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

XJ ''The Doctor'' wrote:
St. Tselios wrote: Για σταυροι υπαρχουν ενισχυμενοι που και αυτοι ειναι ακριβουτσικοι....γυρω στα 170 €
:( :oops:
.....η πιο ενισχυμενοι, οπως οι δικοι μου που κοστιζουν 350 ο ενας...... :mrgreen:
Ναι.....με 350 € περνεις και την χρυση αλυσιδα μαζι με τον σταυρο...
Ασε μας ρε Doc...δηλαδη σε καθε γκαπ που θα ακουγεται να παθαινουμε συγκοπες...
Καλυτερα αυτα τα αναλωσιμα (για μενα) να τα βρησκω φθηνα και στο περιπτερο παρα να περνω δανειο μετα...
.
.
.
ωχ,ειπα περιπτερο...ποιος ακουει το Προεδρο παλι???
Image
XJ ''The Doctor''

Όχι, θα πληρώνω ημιαξονια 1000€ το ένα επειδή θα σπάει ο σταυρος κάθε φορά που τρώει γκαζι με στριμενο τιμόνι .... Είπαμε με ψέματα δεν γίνεται αυτοκινητο
antonisxj

Re: Ερώτηση για ημιαξόνια... ένα θέμα που καίει πολλούς

Post by antonisxj »

gv1600 wrote:antonisxj γειά σου,

δε γνωριζόμαστε αλλά μιάς και ήμουν παρών στον αγώνα μπορώ να σου πώ οτι στεναχωρήθηκα πολύ οταν είδα το αμάξι σου σε αυτή την κατάσταση.
Στο εμπόδιο που σου έφυγε ο τροχός, αν είχες σταματήσει 2 προσπάθειες για το ανέβασμα νωρίτερα, πιστέυω οτι θα το 'χες "σώσει" περισσότερο.
Εχείς όμορφο αυτοκίνητο, αλλά πιστέυω οτι αυτά που θές να κανεις αξίζουν περισσότερο στο σαμούρι σου και όχι στο xj.

Κατα τα άλλα μια χαρά...... αλλά δύσκολη πίστα ακόμα και για αρκετά απο τα τέρατα που ήταν εκεί (νομίζω το κατάλαβες)!

Φιλικά πάντα και έυχομαι να το σιάξεις γρήγορα 8-)
νάσαι καλά φίλεμου για τα καλά σου λόγια, αν και θα έπρεπε να μου τα πείς απο κοντά. γιαυτό είναι οι αγώνες, να γνωριζόμαστε και μεταξύ μας.
τέλός πάντων, έσπασα στο πρώτο εμπόδιο και παρότι σπασμένος ήμουν στην τρίτη θέση, δεν ήθελα να τρέξω στο δεύτερο εμπόδιο αλλά το μυαλό δεν με σταμάτησε.
τώρα, το αν θα το έσωζα... μεγάλη κουβέντα. έτραχα με ένα μπροστινό ημιαξόνιο και το σπάσιμο ήταν αναπόφευκτο. ακόμα κιέτσι όμως, το αμάξι συνέχισε την πορεία του :mrgreen:

τα λέμε στα Χανιά στις 11 του οκτώμβρη.
Post Reply

Return to “Τεχνικά Θέματα”