.....η πιο ενισχυμενοι, οπως οι δικοι μου που κοστιζουν 350 ο ενας......St. Tselios wrote: Για σταυροι υπαρχουν ενισχυμενοι που και αυτοι ειναι ακριβουτσικοι....γυρω στα 170 €
![]()

.....η πιο ενισχυμενοι, οπως οι δικοι μου που κοστιζουν 350 ο ενας......St. Tselios wrote: Για σταυροι υπαρχουν ενισχυμενοι που και αυτοι ειναι ακριβουτσικοι....γυρω στα 170 €
![]()
1000 μπροστά και 1000 πίσω?St. Tselios wrote:Κορονοπηνια υπαρχουν της Dana αλλα ειναι ακριβουτσικα...εδω τα πουλανε γυρω στα 1000€ (μπρος - πισω)
Ρε Καγκουρα και τα δυο τα σετ μαζι 1000€...antonisxj wrote:1000 μπροστά και 1000 πίσω?![]()
Καταλαβα...το γ@μισες παλι το λεωφορειο σου...ΣιδεροΑτσαλοΜαντεμοφάγεgv1600 wrote:...μπορώ να σου πώ οτι στεναχωρήθηκα πολύ οταν είδα το αμάξι σου σε αυτή την κατάσταση...
Ετσι σε θελω Προεδραρα...να μην κανεις πισω με τιποτα...gv1600 wrote:...Στο εμπόδιο που σου έφυγε ο τροχός, αν είχες σταματήσει 2 προσπάθειες για το ανέβασμα νωρίτερα, πιστέυω οτι θα το 'χες "σώσει" περισσότερο...
Φιλαρακι μαλλον θελεις γυαλια...gv1600 wrote:...Εχείς όμορφο αυτοκίνητο...
Ναι.....με 350 € περνεις και την χρυση αλυσιδα μαζι με τον σταυρο...XJ ''The Doctor'' wrote:.....η πιο ενισχυμενοι, οπως οι δικοι μου που κοστιζουν 350 ο ενας......St. Tselios wrote: Για σταυροι υπαρχουν ενισχυμενοι που και αυτοι ειναι ακριβουτσικοι....γυρω στα 170 €
![]()
νάσαι καλά φίλεμου για τα καλά σου λόγια, αν και θα έπρεπε να μου τα πείς απο κοντά. γιαυτό είναι οι αγώνες, να γνωριζόμαστε και μεταξύ μας.gv1600 wrote:antonisxj γειά σου,
δε γνωριζόμαστε αλλά μιάς και ήμουν παρών στον αγώνα μπορώ να σου πώ οτι στεναχωρήθηκα πολύ οταν είδα το αμάξι σου σε αυτή την κατάσταση.
Στο εμπόδιο που σου έφυγε ο τροχός, αν είχες σταματήσει 2 προσπάθειες για το ανέβασμα νωρίτερα, πιστέυω οτι θα το 'χες "σώσει" περισσότερο.
Εχείς όμορφο αυτοκίνητο, αλλά πιστέυω οτι αυτά που θές να κανεις αξίζουν περισσότερο στο σαμούρι σου και όχι στο xj.
Κατα τα άλλα μια χαρά...... αλλά δύσκολη πίστα ακόμα και για αρκετά απο τα τέρατα που ήταν εκεί (νομίζω το κατάλαβες)!
Φιλικά πάντα και έυχομαι να το σιάξεις γρήγορα