Dista wrote:Λοιπόν, θα τα ξαναπώ για τελευταία φορά. Όποιος καταλάβει κατάλαβε.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ Κανονισμού που κατατέθηκε από τον κ.Αθανασίου δεν ψηφίστηκε ποτέ (Γιάννη ρώτα όποιον θες από τη 10μελή). Θα ήταν η βάση πάνω στην οποία θα συζητούσαμε και θα αποφασίζαμε. Αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί πάντα οι διαφωνίες για τον 24ωρο δεν το επέτρεψαν.
Από κεί και πέρα η νέα επιτροπή εφάρμοσε στον κανονισμό τα περισσότερα από αυτά. Ένα από αυτά που δεν εφάρμοσε είναι με το περιορισμό μέχρι 30% στην αλλαγή κινητήρα και την απαγόρευση για υπερτροφοδότηση. Έκρινε πως στη παρούσα φάση δεν χρειάζεται να «κόψει» κάποια αυτοκίνητα από τα λίγα που έχουμε σε αυτούς τους αγώνες, στηριζόμενη και στις απόψεις του κ Αθανασίου αλλά και άλλων ότι σε αυτούς τους αγώνες, προς το παρόν, δεν μετράει τόσο το αυτοκίνητο. Όταν και αν παρουσιαστεί η ανάγκη για απαγόρευση ή περιορισμό θα το ξαναδούμε τη δεδομένη στιγμή.
Τον ΚΟΚ και το υπουργείο αφήστε τα απ’ έξω και μην ανασκαλεύετε το θέμα γιατί μόνο κακό θα κάνει στο χώρο.
Για τα υπόλοιπα που αναφέρονται περί αδειών κλπ δεν έχει λόγο η επιτροπή. Οι λόγοι αναφέρθηκαν από διάφορους εδώ μέσα. Κρατήστε όποιον σας βολεύει.
Για τον Τεχνικό Κανονισμό έχω και σε αυτό ξανά απαντήσει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ, ΛΕΣΧΗ Τ.Κ. Υπάρχουν ειδικοί,που είναι η Τεχνική Επιτροπή, που το κάνουν. Τους δώσαμε τι θέλουμε και τον έφτιαξαν. Εμείς ζητήσαμε τα μέτρα ασφαλείας, τις κατηγορίες, το πως θα παίζεται το παιχνίδι και αυτοί τα εφάρμοσαν στο Τεχνικό Κανονισμό.
Το πόσο ελαστικοί θα ήμαστε, από την άλλη, θα το δούμε και θα το κρίνουμε στη επιτροπή και σε συνεργασία με την ΕΘΕΑ θα αποφασίσουμε.
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.
Όσο για προτάσεις, το ξαναλέω, συζητήστε, αποφασίστε ΟΛΟΙ μαζί και φέρτε τες να τις δούμε. Προτάσεις όμως και όχι γκρίνιες. Διαφορετικά δεν βγαίνει άκρη.
ΥΓ. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να ξανά αναφερθώ στην αλλαγή κινητήρα.
Δημήτρη θες να πεις ότι μέσα σε τρεις μήνες, απο αρχές Οκτώβρη μέχρι αρχές Γενάρη που ΘΕΣΑΤΕ θέμα με τον 24ωρο, δεν συζητήθηκε το θέμα των κανονισμών; Ότι ποτέ ο Παυλόπουλος δεν ονόμασε ποτέ ΠΡΩΤΕΛΑΤΩΝ την Ζ3; Ότι ποτέ δεν είπε ότι η Ζ0 (SUV) θα παίζει μαζί με την Ζ3 και θα δίνει ο οργανωτής ξεχωριστό κύπελο αν θέλει; Ότι δεν είπαμε ότι ένα Cherookee με 10 ίντσες ανάρτηση δεν έχει πλεονέκτημα στους αγώνες αντοχής;
Πες μου ότι έτσι θέλαμε, έτσι αποφασίσαμε η 3μελης. Μην υποτιμάς όμως τη νοημοσύνη μου. Έχω τα πρακτικά που λένε άλλα.
Προτάσεις έχεις και μάλιστα δουλεμένες πολύ. Αλλά τις κάνεις γαργάρα. Όπως κάνετε γαργάρα την αίτηση για εξαίρεση του 24ωρου.
Όσο για τους τεχνικούς κανονισμούς η επιτροπή 4Χ4 αποφάσισε πέρσι ότι η Επιτροπή χαράζει πολιτική και οι τεχνική επιτροπή απλά ακολουθεί τις οδηγίες. Τί είναι αυτά που λες λοιπόν;
Ο κανονισμός που επιβάλατε δεν έχει καμία σχέση με όσα συμφωνήσαμε. Δίπλα μου ήσουν. Σεβάσου τη φιλία μας. Μη με δουλεύεις. Μη παραμυθιάζεις τον κόσμο.
ΥΓ. Η νομολογία και η νομοθεσία κάνει κακό; Και οι κανονισμοί κάτω από το τραπέζι δεν κάνουν; Κοίτα να δεις! Γυράσκω αει διδασκόμενος.