Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

pienaf

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by pienaf »

Γιάννης Αθανασίου wrote: 1. Πουλάει συστήματα υπολογισμού αποτελεσμάτων
2. Πουλαει υπηρεσίες υπολογισμού αποτελεσμάτων
3. Ενοικιάζει συστήματα εντοπισμού θέσεις και καταγραφής διαδρομής
4. Πουλάει συστήματα κατασκευής road book
5. Πουλάει φωτογραφίες από τους αγώνες
6. Είναι τεχνικός έφορος, αν και δεν πατάει ποτέ στα σεμινάρια και είναι και διοργανωτής - ασυμβίβαστο σύμφωνα με το κύριο Μαρατζίδη.
7. Είναι οργανωτής αγώνων 4Χ4
8. Είναι αγωνιζόμενος σε αγώνες 4Χ4
9. Και δηλώνει δημοσιογράφος
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ.
Παρακαλώ τους διαχειριστές του forum να αλλάξουν του όνομά μου σε ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

hurris wrote:καλησπέρα και από εμένα..........

Μία ερώτηση μόνο......... η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη θα είναι για όλους τους αγωνιζόμενους και όλους τους οργανωτές........;;; γιατί άκουσα ότι δεν θέλουμε να γίνει χαμός.... (και αυτό είναι πολύ σωστό ) θα πρότεινα λοιπόν να έχουνε δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι ήταν παρών στους τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες...... (για να έχουν και μία άποψη βρε αδερφέ...).....
Χάρη θα σε πάρει ο Θεολόγης να σου εξηγήσει ...
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Κεραυνέ

δεν με θέλει ο λαός και οι λέσχες, αλλά έχουμε 100+ συμμμετοχές σε κάθε αγώνα και τις περισσότερες λέσχες να μας στέλνουν πληροφορίες για τις εκδηλώσεις τους και να μας καλούν σε αυτές. Περίεργο ε;

Κάτι σε πονά εσένα. Κάπου, κάποτε πρέπει να έπαιξες και να έχασες... Και αυτό σου έχει μείνει. Δυστυχώς. Ξέρω πονάει, αλλα δε μπορώ να σου κάνω κάτι. Διάλεξες τη λάθος μεριά. Αυτή που γουστάρει τα ψέματα και τη χολή.

Και βέβαια την λασπολογία, αφού στο θέμα που σε προσκάλεσα, ποίησες τη νίσα! Δεν πειράζει. Περαστικά!

Αλήθεια, δεν είδα καμία λέσχη να παίρνει θέση... εκτός από το "αντικειμενικό" Ναύπλιο! Έχετε και εσείς μυστική πληροφόρηση;
aapo

Post by aapo »

Φωκίων wrote:Κυριε Αλεκο δειτε αυτο
http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=361&id=&tid=361#8

ειναι οι απαιτησεις για ΚΤΕΟ
διαβαστε τον πρωτο πρωτο πινακα
Μην είσαι κολλημένος Φωκίωνα. Εαν τα γράμματα είναι τα ιδια ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.
Και τα ΚΤΕΟ το ξέρουν αυτό.

Τωρα για τους δικους μας ΤΕλέγχους ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΟΣ. Μην επιμένεται.!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Αθανασίου

Αφού το λέει ο κύριος Αποστολίδης, τί το ψάχνεις ρε Φωκίωνα;
Dista

Post by Dista »

Dista wrote:.........
Τον ΚΟΚ και το υπουργείο αφήστε τα απ’ έξω και μην ανασκαλεύετε το θέμα γιατί μόνο κακό θα κάνει στο χώρο.
Να το ξαναπώ???? Δεν το καταλαβαίνετε όπως το έγραψα παραπάνω????
Γιάννης Αθανασίου

Dista wrote:Λοιπόν, θα τα ξαναπώ για τελευταία φορά. Όποιος καταλάβει κατάλαβε.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ Κανονισμού που κατατέθηκε από τον κ.Αθανασίου δεν ψηφίστηκε ποτέ (Γιάννη ρώτα όποιον θες από τη 10μελή). Θα ήταν η βάση πάνω στην οποία θα συζητούσαμε και θα αποφασίζαμε. Αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί πάντα οι διαφωνίες για τον 24ωρο δεν το επέτρεψαν.
Από κεί και πέρα η νέα επιτροπή εφάρμοσε στον κανονισμό τα περισσότερα από αυτά. Ένα από αυτά που δεν εφάρμοσε είναι με το περιορισμό μέχρι 30% στην αλλαγή κινητήρα και την απαγόρευση για υπερτροφοδότηση. Έκρινε πως στη παρούσα φάση δεν χρειάζεται να «κόψει» κάποια αυτοκίνητα από τα λίγα που έχουμε σε αυτούς τους αγώνες, στηριζόμενη και στις απόψεις του κ Αθανασίου αλλά και άλλων ότι σε αυτούς τους αγώνες, προς το παρόν, δεν μετράει τόσο το αυτοκίνητο. Όταν και αν παρουσιαστεί η ανάγκη για απαγόρευση ή περιορισμό θα το ξαναδούμε τη δεδομένη στιγμή.
Τον ΚΟΚ και το υπουργείο αφήστε τα απ’ έξω και μην ανασκαλεύετε το θέμα γιατί μόνο κακό θα κάνει στο χώρο.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρονται περί αδειών κλπ δεν έχει λόγο η επιτροπή. Οι λόγοι αναφέρθηκαν από διάφορους εδώ μέσα. Κρατήστε όποιον σας βολεύει.

Για τον Τεχνικό Κανονισμό έχω και σε αυτό ξανά απαντήσει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ, ΛΕΣΧΗ Τ.Κ. Υπάρχουν ειδικοί,που είναι η Τεχνική Επιτροπή, που το κάνουν. Τους δώσαμε τι θέλουμε και τον έφτιαξαν. Εμείς ζητήσαμε τα μέτρα ασφαλείας, τις κατηγορίες, το πως θα παίζεται το παιχνίδι και αυτοί τα εφάρμοσαν στο Τεχνικό Κανονισμό.
Το πόσο ελαστικοί θα ήμαστε, από την άλλη, θα το δούμε και θα το κρίνουμε στη επιτροπή και σε συνεργασία με την ΕΘΕΑ θα αποφασίσουμε.

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

Όσο για προτάσεις, το ξαναλέω, συζητήστε, αποφασίστε ΟΛΟΙ μαζί και φέρτε τες να τις δούμε. Προτάσεις όμως και όχι γκρίνιες. Διαφορετικά δεν βγαίνει άκρη.

ΥΓ. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να ξανά αναφερθώ στην αλλαγή κινητήρα.

Δημήτρη θες να πεις ότι μέσα σε τρεις μήνες, απο αρχές Οκτώβρη μέχρι αρχές Γενάρη που ΘΕΣΑΤΕ θέμα με τον 24ωρο, δεν συζητήθηκε το θέμα των κανονισμών; Ότι ποτέ ο Παυλόπουλος δεν ονόμασε ποτέ ΠΡΩΤΕΛΑΤΩΝ την Ζ3; Ότι ποτέ δεν είπε ότι η Ζ0 (SUV) θα παίζει μαζί με την Ζ3 και θα δίνει ο οργανωτής ξεχωριστό κύπελο αν θέλει; Ότι δεν είπαμε ότι ένα Cherookee με 10 ίντσες ανάρτηση δεν έχει πλεονέκτημα στους αγώνες αντοχής;

Πες μου ότι έτσι θέλαμε, έτσι αποφασίσαμε η 3μελης. Μην υποτιμάς όμως τη νοημοσύνη μου. Έχω τα πρακτικά που λένε άλλα.

Προτάσεις έχεις και μάλιστα δουλεμένες πολύ. Αλλά τις κάνεις γαργάρα. Όπως κάνετε γαργάρα την αίτηση για εξαίρεση του 24ωρου.

Όσο για τους τεχνικούς κανονισμούς η επιτροπή 4Χ4 αποφάσισε πέρσι ότι η Επιτροπή χαράζει πολιτική και οι τεχνική επιτροπή απλά ακολουθεί τις οδηγίες. Τί είναι αυτά που λες λοιπόν;

Ο κανονισμός που επιβάλατε δεν έχει καμία σχέση με όσα συμφωνήσαμε. Δίπλα μου ήσουν. Σεβάσου τη φιλία μας. Μη με δουλεύεις. Μη παραμυθιάζεις τον κόσμο.

ΥΓ. Η νομολογία και η νομοθεσία κάνει κακό; Και οι κανονισμοί κάτω από το τραπέζι δεν κάνουν; Κοίτα να δεις! Γυράσκω αει διδασκόμενος.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Δημητρη
το Υπουργειο το "μπλεκω" μονο στο βαθμο που ο Κος Αλεκος το ανεφερε.. φυσικά και ειναι ασχετο.

Δημητρη
Φυσικά και ησουν ξεκαθαρος στην θεληση σου τα μοτερ να ειναι ας το πουμε ελευθερα. Υποσχεθηκες ( αν καταλαβα καλα) οτι αυτο θα αποτυπωθει και με εγγυκλιο αποφαση "για τον φοβο των Ιουδαιων"

Δημητρη
Σου θυμιζω τελειιιιιιιως φιλικά το θεμα των Τεχνικών εφόρων ειδικευμενων στο 4χ4 που θα τακτοποιουσες με τον Κο Μαρατζιδη. απλά στο υπενθυμιζω μεσα στον χαμο και τις δουλειες σου.

Ευχαριστω.
Dista

Post by Dista »

Γιάννης Αθανασίου wrote: Δημήτρη θες να πεις ότι μέσα σε τρεις μήνες, απο αρχές Οκτώβρη μέχρι αρχές Γενάρη που ΘΕΣΑΤΕ θέμα με τον 24ωρο, δεν συζητήθηκε το θέμα των κανονισμών; Ότι ποτέ ο Παυλόπουλος δεν ονόμασε ποτέ ΠΡΩΤΕΛΑΤΩΝ την Ζ3; Ότι ποτέ δεν είπε ότι η Ζ0 (SUV) θα παίζει μαζί με την Ζ3 και θα δίνει ο οργανωτής ξεχωριστό κύπελο αν θέλει; Ότι δεν είπαμε ότι ένα Cherookee με 10 ίντσες ανάρτηση δεν έχει πλεονέκτημα στους αγώνες αντοχής;

Πες μου ότι έτσι θέλαμε, έτσι αποφασίσαμε η 3μελης. Μην υποτιμάς όμως τη νοημοσύνη μου. Έχω τα πρακτικά που λένε άλλα.
Τι από αυτά δεν μπήκε στον κανονισμό?
Γιάννης Αθανασίου wrote: Προτάσεις έχεις και μάλιστα δουλεμένες πολύ. Αλλά τις κάνεις γαργάρα. Όπως κάνετε γαργάρα την αίτηση για εξαίρεση του 24ωρου.
Στο ξανάπα, επί αυτών των προτάσεων έγινε ο κανονισμός.
Για το θέμα της αίτησης σου, για να τελειώνουμε με αυτό, μίλα με την ΕΘΕΑ. Στην επιτροπή δεν ήρθε ποτέ. Τους λόγους δεν τους ξέρω.
Γιάννης Αθανασίου wrote: Όσο για τους τεχνικούς κανονισμούς η επιτροπή 4Χ4 αποφάσισε πέρσι ότι η Επιτροπή χαράζει πολιτική και οι τεχνική επιτροπή απλά ακολουθεί τις οδηγίες. Τί είναι αυτά που λες λοιπόν;
Είπα εγώ κάτι διαφορετικό παραπάνω?
Dista wrote:.....Τους δώσαμε τι θέλουμε και τον έφτιαξαν. Εμείς ζητήσαμε τα μέτρα ασφαλείας, τις κατηγορίες, το πως θα παίζεται το παιχνίδι και αυτοί τα εφάρμοσαν στο Τεχνικό Κανονισμό.......
Γιάννης Αθανασίου wrote: Ο κανονισμός που επιβάλατε δεν έχει καμία σχέση με όσα συμφωνήσαμε. Δίπλα μου ήσουν. Σεβάσου τη φιλία μας. Μη με δουλεύεις. Μη παραμυθιάζεις τον κόσμο.
Εγώ παραμυθιάζω το κόσμο? Πες επιτέλους ξεκάθαρα τι δεν βάλαμε από όσα ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ. Και μη μου πείς και πάλι για το 30%, το απάντησα αυτό.
Dista

Post by Dista »

Φωκίων wrote:....
Δημητρη
Φυσικά και ησουν ξεκαθαρος στην θεληση σου τα μοτερ να ειναι ας το πουμε ελευθερα. Υποσχεθηκες ( αν καταλαβα καλα) οτι αυτο θα αποτυπωθει και με εγγυκλιο αποφαση "για τον φοβο των Ιουδαιων"
Δεν ήταν δική μου θέληση. Υπάρχει μια 3μελής επιτροπή που αποφασίζει.

Ουφ θα με σκάσετε στο τέλος.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”