CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
PanosXJ

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by PanosXJ »

....α ρε Τσέλιος είσαι φοβερός!!! Μπράβο!!!! :lol: :lol: :lol:
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
kostas654

Post by kostas654 »

ελα ρε παλιοcherokee
Last edited by kostas654 on Tue Aug 17, 2010 10:22, edited 1 time in total.
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
georgexj wrote:stauro gi auto arwstisa stin skiatho!!

http://www.facebook.com/home.php?#!/pho ... 0273490424
Δεν μπορω να δω κατι... :roll:

georgexj wrote:αλλα να ξερεις οτι αμα ποτε υπαρξει τετοιο σχημα με τραγουδιστες θα σε παρω μαζι μου!!!
Φιλε...
Ενα τετοιο ''σχημα" θα ειχε τουλαχιστον η εισοδος 50€.
Και η φιαλη 500€ για πλακα.

Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΡΟΣ!!ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο DOCTOR ΕΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ TEST DRIVE ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΣΑΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....κάθε φορά που γράφεις Τσέλιος πραγματικά με εντυπωσιάζεις!!! Συγχαρητήρια!!!
...βέβαια θα πρέπει να πώ ότι η Λέσχη μας αποτελείται και συγκεντρώνει ικανότατους και θεότρελλους κάγκουρες και αρχικάγκουρες και παράλληλα, όλα αυτά τα παιδιά διακρίνονται για το εξαιρετικό πνεύμα τους και την απίστευτα δημιουργική φαντασία τους!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!
...νομίζω ότι τα στοιχεία αυτά κάνουν τη Λέσχη μας ιδιαίτερη και ασύγκριτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Image

AYTA EINAI

ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΛΕΜΕ

Γεια σου ρε Δον Μιχαλοπουλε με το Χαρεμι σου...για'σενα ειναι η ζωη ρε
Image
georgexj

Post by georgexj »

αυτο το εβαλα για τον πολυ καλο μας φιλο κ βασιλια μας αντωνιο που δεν πιστευε οτι περνει 15 ατομα μεσα κ για τον επιτημο doctora που αλλαζει αυτοκινητο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Φταιω εγω μετα που σας λεω Λεωφορειουχους? :lol: :lol: :lol:

Αλλα εδω αλλου ειναι το θεμα.

Το ''ειδος" των επιβατων... :twisted:
Image
kostas654

Post by kostas654 »

georgexj wrote:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο DOCTOR ΕΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ TEST DRIVE ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ!!!
μιχαλοπουλε ασε τον doctor ησυχο και ελα να του το πεις αυτο μετα απο 3-4 μηνες.....
γιατρε ειδες πως υποστηριζω τους wranglerαδες
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

φιλε οχι ποτε δεν προκειται να τον αφησω σε ηρεμια.αυτος που τα κατηγορουσε κ μας εβαζε στην πριζα???το κακο ειναι οτι εχει χαθει κ ο βασιλιας κ γραφω μονος μου!!παλι θα επινε τιποτα παλιο ρακια το βραδυ κ θα εγινε σκατα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”