CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
....α ρε Τσέλιος είσαι φοβερός!!! Μπράβο!!!!

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
ελα ρε παλιοcherokee
Last edited by kostas654 on Tue Aug 17, 2010 10:22, edited 1 time in total.
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios wrote:Δεν μπορω να δω κατι...georgexj wrote:stauro gi auto arwstisa stin skiatho!!
http://www.facebook.com/home.php?#!/pho ... 0273490424![]()
Φιλε...georgexj wrote:αλλα να ξερεις οτι αμα ποτε υπαρξει τετοιο σχημα με τραγουδιστες θα σε παρω μαζι μου!!!
Ενα τετοιο ''σχημα" θα ειχε τουλαχιστον η εισοδος 50€.
Και η φιαλη 500€ για πλακα.
Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΡΟΣ!!ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο DOCTOR ΕΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ TEST DRIVE ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΣΑΙ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΣΑΙ!!!
....κάθε φορά που γράφεις Τσέλιος πραγματικά με εντυπωσιάζεις!!! Συγχαρητήρια!!!
...βέβαια θα πρέπει να πώ ότι η Λέσχη μας αποτελείται και συγκεντρώνει ικανότατους και θεότρελλους κάγκουρες και αρχικάγκουρες και παράλληλα, όλα αυτά τα παιδιά διακρίνονται για το εξαιρετικό πνεύμα τους και την απίστευτα δημιουργική φαντασία τους!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!
...νομίζω ότι τα στοιχεία αυτά κάνουν τη Λέσχη μας ιδιαίτερη και ασύγκριτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...βέβαια θα πρέπει να πώ ότι η Λέσχη μας αποτελείται και συγκεντρώνει ικανότατους και θεότρελλους κάγκουρες και αρχικάγκουρες και παράλληλα, όλα αυτά τα παιδιά διακρίνονται για το εξαιρετικό πνεύμα τους και την απίστευτα δημιουργική φαντασία τους!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!
...νομίζω ότι τα στοιχεία αυτά κάνουν τη Λέσχη μας ιδιαίτερη και ασύγκριτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
-
St. Tselios

AYTA EINAI
ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΛΕΜΕ
Γεια σου ρε Δον Μιχαλοπουλε με το Χαρεμι σου...για'σενα ειναι η ζωη ρε

αυτο το εβαλα για τον πολυ καλο μας φιλο κ βασιλια μας αντωνιο που δεν πιστευε οτι περνει 15 ατομα μεσα κ για τον επιτημο doctora που αλλαζει αυτοκινητο!!!

-
St. Tselios
Φταιω εγω μετα που σας λεω Λεωφορειουχους?
Αλλα εδω αλλου ειναι το θεμα.
Το ''ειδος" των επιβατων...
Αλλα εδω αλλου ειναι το θεμα.
Το ''ειδος" των επιβατων...

μιχαλοπουλε ασε τον doctor ησυχο και ελα να του το πεις αυτο μετα απο 3-4 μηνες.....georgexj wrote:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο DOCTOR ΕΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ TEST DRIVE ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ!!!
γιατρε ειδες πως υποστηριζω τους wranglerαδες
Κώστας Γκιαούρης
φιλε οχι ποτε δεν προκειται να τον αφησω σε ηρεμια.αυτος που τα κατηγορουσε κ μας εβαζε στην πριζα???το κακο ειναι οτι εχει χαθει κ ο βασιλιας κ γραφω μονος μου!!παλι θα επινε τιποτα παλιο ρακια το βραδυ κ θα εγινε σκατα!!!