ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο DOCTOR ΕΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ TEST DRIVE ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΣΑΙ!!!
....κάθε φορά που γράφεις Τσέλιος πραγματικά με εντυπωσιάζεις!!! Συγχαρητήρια!!!
...βέβαια θα πρέπει να πώ ότι η Λέσχη μας αποτελείται και συγκεντρώνει ικανότατους και θεότρελλους κάγκουρες και αρχικάγκουρες και παράλληλα, όλα αυτά τα παιδιά διακρίνονται για το εξαιρετικό πνεύμα τους και την απίστευτα δημιουργική φαντασία τους!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!
...νομίζω ότι τα στοιχεία αυτά κάνουν τη Λέσχη μας ιδιαίτερη και ασύγκριτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
αυτο το εβαλα για τον πολυ καλο μας φιλο κ βασιλια μας αντωνιο που δεν πιστευε οτι περνει 15 ατομα μεσα κ για τον επιτημο doctora που αλλαζει αυτοκινητο!!!
georgexj wrote:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο DOCTOR ΕΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ TEST DRIVE ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ!!!
μιχαλοπουλε ασε τον doctor ησυχο και ελα να του το πεις αυτο μετα απο 3-4 μηνες.....
γιατρε ειδες πως υποστηριζω τους wranglerαδες
φιλε οχι ποτε δεν προκειται να τον αφησω σε ηρεμια.αυτος που τα κατηγορουσε κ μας εβαζε στην πριζα???το κακο ειναι οτι εχει χαθει κ ο βασιλιας κ γραφω μονος μου!!παλι θα επινε τιποτα παλιο ρακια το βραδυ κ θα εγινε σκατα!!!