Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

kwstas1234

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by kwstas1234 »

πανο αμα χρειαστεις βοηθεια πες μου
panos110

Post by panos110 »

kwstas1234 wrote:πανο αμα χρειαστεις βοηθεια πες μου
Ευχαριστω Κωστα!
Η ΑΟΕ4χ4 οπως ξερεις ειναι ολιγομελης οποτε βοηθεια απο γνωστες του χωρου και υπευθυνα ατομα ειναι ευπροσδεκτη.
kwstas1234

Post by kwstas1234 »

οποτε θελεις παρεμε τηλ
6942539601
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

δυστυχως δεν θα μπορεσουμε να παρουμε μερος (αν και το ηθελα οσο τιποτα αλλο :( )στον αγωνα γιατι εσπασε κατι που δυσκολα φτιαχνεται :cry:
καλη επιτυχια στην διοργανωση και σε ολους τους αγωνιζομενους...
θα ειμαι εκει σιγουρα σαν θεατης να θαυμασω τα θηρια!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
geo

Post by geo »

ελα κατσουλα βρες ζευγαρι γιατι απο ολοκληρη την ευβοια μονος μου θα τρεχω :evil:
katsulas

Post by katsulas »

Ο Κατσούλας δεδομένου οτι δεν έβρισκε ζευγάρι ξεκινάει μεγάλη αλλαγή για την ολοκλήρωση του project και έτσι κάποια χρήματα που θα έφευγαν στο trophy μαζι με τα υπόλοιπα θα πάνε στην αλλαγή αξόνων.

Ναι! Η απόφαση πάρθηκε, η λύση βρέθηκε, τώρα το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί το project.

Δεν πειράζει, έρχεται νέα αγωνιστική σεζόν και επίσης ένα νέο καλοκαίρι που θα πραγματοποιήσω αυτό που έχεις λυσάξει τόσο καιρό. Θα αποχωριστώ τις σουστες....

Βέβαια και εγώ θα βρίσκομαι στον αγώνα αλλά σαν διοργάνωση και όχι σαν αγωνιζόμενος.

Ελπίζω αν κάνει κρύο τα παιδιά απ τη κρήτη να μας ζεστάνουν με ρακι....
Image
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

αν υπαρχει καποιος που ειναι μονος και ψαχνει ζευγαρι για τον αγωνα τοτε το συζηταμε....
να πω βεβαια οτι ειναι ο πρωτος μας αγωνας οποτε να μην εχει μεγαλες απαιτησεις :D
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Kritikos

Post by Kritikos »

[quote="GENERAL LEE"]
Μαλον αλες ειναι η βιολες και αλο η καργ---- κοτες πα.απα.απ πα εχε κατανου οτι εχω αλοι μια στροκερ
στο γκαραζ και περιμενη 8-) οπως ο καρολ με τον μεγκερι :lol: :lol: :lol: :lol: να τη χρονισης καλα την παπια να μη μπερδεβη η ρημαδα :o :o :o :o Χριστο βαλτου λιγοι ποτασα μπας και παρει τα πανω του το κακομηρο, αλλα η παριμια λεοι ,τον αραπη και αν τον πλυνης το σαπουνη μονο χανεις Αρη για σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Kritikos wrote:
GENERAL LEE wrote: Μαλον αλες ειναι η βιολες και αλο η καργ---- κοτες πα.απα.απ πα εχε κατανου οτι εχω αλοι μια στροκερ
στο γκαραζ και περιμενη 8-) οπως ο καρολ με τον μεγκερι :lol: :lol: :lol: :lol: να τη χρονισης καλα την παπια να μη μπερδεβη η ρημαδα :o :o :o :o Χριστο βαλτου λιγοι ποτασα μπας και παρει τα πανω του το κακομηρο, αλλα η παριμια λεοι ,τον αραπη και αν τον πλυνης το σαπουνη μονο χανεις Αρη για σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντως ... wrangler ... me stroker και κιτρινα φτερακια ... Οκτωμβριο στην Ευβοια ... δεν θυμαμαι να χω ξαναgamisi ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
delis

Post by delis »

poli tsonta leme ..xaxaxxaxa
goustarw giati oso eseis kontrareste emeis tha exoume arketo xrono na exafanistoume kai na mas psaxnete..
tha sas exoume afisi simadia omws na akolouthite min anxoneste den tha xatheite...
VALAWRAS
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”