Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
-
Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
πανο αμα χρειαστεις βοηθεια πες μου
Ευχαριστω Κωστα!kwstas1234 wrote:πανο αμα χρειαστεις βοηθεια πες μου
Η ΑΟΕ4χ4 οπως ξερεις ειναι ολιγομελης οποτε βοηθεια απο γνωστες του χωρου και υπευθυνα ατομα ειναι ευπροσδεκτη.
-
οποτε θελεις παρεμε τηλ
6942539601
6942539601
- κυριακος αθανασιου
δυστυχως δεν θα μπορεσουμε να παρουμε μερος (αν και το ηθελα οσο τιποτα αλλο
)στον αγωνα γιατι εσπασε κατι που δυσκολα φτιαχνεται
καλη επιτυχια στην διοργανωση και σε ολους τους αγωνιζομενους...
θα ειμαι εκει σιγουρα σαν θεατης να θαυμασω τα θηρια!!

καλη επιτυχια στην διοργανωση και σε ολους τους αγωνιζομενους...
θα ειμαι εκει σιγουρα σαν θεατης να θαυμασω τα θηρια!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
ελα κατσουλα βρες ζευγαρι γιατι απο ολοκληρη την ευβοια μονος μου θα τρεχω 

Ο Κατσούλας δεδομένου οτι δεν έβρισκε ζευγάρι ξεκινάει μεγάλη αλλαγή για την ολοκλήρωση του project και έτσι κάποια χρήματα που θα έφευγαν στο trophy μαζι με τα υπόλοιπα θα πάνε στην αλλαγή αξόνων.
Ναι! Η απόφαση πάρθηκε, η λύση βρέθηκε, τώρα το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί το project.
Δεν πειράζει, έρχεται νέα αγωνιστική σεζόν και επίσης ένα νέο καλοκαίρι που θα πραγματοποιήσω αυτό που έχεις λυσάξει τόσο καιρό. Θα αποχωριστώ τις σουστες....
Βέβαια και εγώ θα βρίσκομαι στον αγώνα αλλά σαν διοργάνωση και όχι σαν αγωνιζόμενος.
Ελπίζω αν κάνει κρύο τα παιδιά απ τη κρήτη να μας ζεστάνουν με ρακι....
Ναι! Η απόφαση πάρθηκε, η λύση βρέθηκε, τώρα το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί το project.
Δεν πειράζει, έρχεται νέα αγωνιστική σεζόν και επίσης ένα νέο καλοκαίρι που θα πραγματοποιήσω αυτό που έχεις λυσάξει τόσο καιρό. Θα αποχωριστώ τις σουστες....
Βέβαια και εγώ θα βρίσκομαι στον αγώνα αλλά σαν διοργάνωση και όχι σαν αγωνιζόμενος.
Ελπίζω αν κάνει κρύο τα παιδιά απ τη κρήτη να μας ζεστάνουν με ρακι....
- κυριακος αθανασιου
αν υπαρχει καποιος που ειναι μονος και ψαχνει ζευγαρι για τον αγωνα τοτε το συζηταμε....
να πω βεβαια οτι ειναι ο πρωτος μας αγωνας οποτε να μην εχει μεγαλες απαιτησεις
να πω βεβαια οτι ειναι ο πρωτος μας αγωνας οποτε να μην εχει μεγαλες απαιτησεις

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
[quote="GENERAL LEE"]
Μαλον αλες ειναι η βιολες και αλο η καργ---- κοτες πα.απα.απ πα εχε κατανου οτι εχω αλοι μια στροκερ
στο γκαραζ και περιμενη
οπως ο καρολ με τον μεγκερι
να τη χρονισης καλα την παπια να μη μπερδεβη η ρημαδα
Χριστο βαλτου λιγοι ποτασα μπας και παρει τα πανω του το κακομηρο, αλλα η παριμια λεοι ,τον αραπη και αν τον πλυνης το σαπουνη μονο χανεις Αρη για σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαλον αλες ειναι η βιολες και αλο η καργ---- κοτες πα.απα.απ πα εχε κατανου οτι εχω αλοι μια στροκερ
στο γκαραζ και περιμενη

Kritikos wrote:GENERAL LEE wrote: Μαλον αλες ειναι η βιολες και αλο η καργ---- κοτες πα.απα.απ πα εχε κατανου οτι εχω αλοι μια στροκερ
στο γκαραζ και περιμενηοπως ο καρολ με τον μεγκερι
![]()
![]()
![]()
να τη χρονισης καλα την παπια να μη μπερδεβη η ρημαδα
![]()
![]()
![]()
Χριστο βαλτου λιγοι ποτασα μπας και παρει τα πανω του το κακομηρο, αλλα η παριμια λεοι ,τον αραπη και αν τον πλυνης το σαπουνη μονο χανεις Αρη για σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντως ... wrangler ... me stroker και κιτρινα φτερακια ... Οκτωμβριο στην Ευβοια ... δεν θυμαμαι να χω ξαναgamisi ...

poli tsonta leme ..xaxaxxaxa
goustarw giati oso eseis kontrareste emeis tha exoume arketo xrono na exafanistoume kai na mas psaxnete..
tha sas exoume afisi simadia omws na akolouthite min anxoneste den tha xatheite...
goustarw giati oso eseis kontrareste emeis tha exoume arketo xrono na exafanistoume kai na mas psaxnete..
tha sas exoume afisi simadia omws na akolouthite min anxoneste den tha xatheite...
VALAWRAS