team xtrackmbarlos wrote:GENERAL LEE wrote:Ασε βρε γατακι που έμαθες και να κρίνεις ! Χαχαχαχα
Το αριστερό ποδαρακι είναι ο συμπλεκτης , το δεξί γκάζι και φρένο ( το μεσαίο ειναι το φρένο προσοχή !!! )
Τώρα για να μάθεις να παίζεις φρένα με το αριστερό θες πολλά καρβελια ακόμη οπότε ξέχασε το για την επόμενη τετραετία ...
Ps
Αυτό που μυρίζει άσχημα στις πλαγιές κλίσεις ειναι ο καταλύτης σου η η βρώμα έρχεται μέσα από το αυτοκίνητο ?
Γατακι !!!!!χαχαχαχχαχααα[/quot
εισαι πολι τυχερος που δεν κατευενω στον αγονα αυτο
οσο για τα φρενα που λες γατακι σου εχω πει ανοικτα βρες οποια διαδρομι θελεις και εγω ειμαι εδω οταν καταφερεις να με περασεις τοτε θα σταματισω να μιλαω
μεχρι τοτε ομως θελεις πολι προπονισι ακομα πιστεπσεμε δεν στο λεω και καλα ουτε ειναι μειονεκτικο αυτο που σου λεω
οδιγας επιπολεα ορισμενες φορες και το γριγορα στο εχω χαναπει θελει αντερα το γριγορα ομως οχι αυτο που ενοεις εσι γριγορα .......καλι επυτιχια στον αγονα και να περασετε σουπερ ολοι σας
Ευχαριστώ πολύ κύριε για τις συμβουλές σας !χαχαχα
Το ότι θα με συμβούλευε αυτός που πριν δυο χρόνια με ρώταγε τι ειναι το ARB ειναι σύνηθες στο χώρο μας και για να είμαι τώρα χρόνια εδώ μάλλον αποδεκτό από μέρους μου !χαχαχααα
Καλή σταδιοδρομία κύριε πιλότε !
Κάπου κάποιος κάποτε είχε γράψει ένα ωραίο κείμενο για τους τύπους των αγωνιζομενων στην Ελλάδα !!! Ο blackchris νομίζω !!!χαχαχαχαα
Γερές δόσεις αλήθειας με μεγάλη δόση χιούμορ !!!
Η ποιότητα μου δεν μου επιτρέπει να αναλύσω περισσότερα διότι θα θεωρηθω γραφικός !
Η ικανότητα να ξεχνάς τις ήττες και να εξυψωνεις τα εγώ σου με θεωρητικές συγκρίσεις ειναι ένας πολύ καλός τρόπος ψυχοθεραπείας !
Ο δικός μου γιατρός μου συμβουλεύει να λέω πάντα Ναι !
Δεν ξέρω ακόμη αν σας έχω ενημερώσει οτι Εγώ έχω το μεγαλύτερο πουλί από όλους εδώ μέσα !!!! Χαχαχαχχαχααα
Τροφή για σκέψη και ευκαιρία αγοράς καινούργιου πληκτρολογιου