3ο Wild Terrain Λασιθίου (6-7-8-9/12/2012).

delis

Re: 3ο Wild Terrain Λασιθίου (6-7-8-9/12/2012).

Post by delis »

[quote="GENERAL LEE"]Ασε βρε γατακι που έμαθες και να κρίνεις ! Χαχαχαχα
Το αριστερό ποδαρακι είναι ο συμπλεκτης , το δεξί γκάζι και φρένο ( το μεσαίο ειναι το φρένο προσοχή !!! )
Τώρα για να μάθεις να παίζεις φρένα με το αριστερό θες πολλά καρβελια ακόμη οπότε ξέχασε το για την επόμενη τετραετία ...

Ps
Αυτό που μυρίζει άσχημα στις πλαγιές κλίσεις ειναι ο καταλύτης σου η η βρώμα έρχεται μέσα από το αυτοκίνητο ? :lol:

Γατακι !!!!!χαχαχαχχαχααα[/quot

εισαι πολι τυχερος που δεν κατευενω στον αγονα αυτο
οσο για τα φρενα που λες γατακι σου εχω πει ανοικτα βρες οποια διαδρομι θελεις και εγω ειμαι εδω οταν καταφερεις να με περασεις τοτε θα σταματισω να μιλαω
μεχρι τοτε ομως θελεις πολι προπονισι ακομα πιστεπσεμε δεν στο λεω και καλα ουτε ειναι μειονεκτικο αυτο που σου λεω
οδιγας επιπολεα ορισμενες φορες και το γριγορα στο εχω χαναπει θελει αντερα το γριγορα ομως οχι αυτο που ενοεις εσι γριγορα .......καλι επυτιχια στον αγονα και να περασετε σουπερ ολοι σας
VALAWRAS
panos110

Post by panos110 »

Kritikos wrote:Παίδες καλή η πλάκα ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ :o :o
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
ΑΡΗ ΜΟΥ ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ Με τα ΟΧΤΑΡΙΑ θα πέρασης τον φίλο σου ρέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μακρινος Πανος Ζαουρης Γιαννης
NM 9724
Θα σου πω συντομα για τους θεατες που δε χανουν Κρητη με τιποτα
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

για το καραβι.....

1]ΜΑΚΡΙΝΟΣ Π-ΖΑΟΥΡΗΣ Γ.................................................2 ατομα?________ΝΜ-6724_______καμπινα
2]ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ Λ-ΜΠΑΚΑΛΗ ΒΙΒΗ.....................3 ατομα_________ΥΖΙ-2201________καταστρωμα
3]ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ.........
4]ΝΤΑΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ........
5]
6]
7]
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

team xtrackmbarlos wrote:
GENERAL LEE wrote:Ασε βρε γατακι που έμαθες και να κρίνεις ! Χαχαχαχα
Το αριστερό ποδαρακι είναι ο συμπλεκτης , το δεξί γκάζι και φρένο ( το μεσαίο ειναι το φρένο προσοχή !!! )
Τώρα για να μάθεις να παίζεις φρένα με το αριστερό θες πολλά καρβελια ακόμη οπότε ξέχασε το για την επόμενη τετραετία ...

Ps
Αυτό που μυρίζει άσχημα στις πλαγιές κλίσεις ειναι ο καταλύτης σου η η βρώμα έρχεται μέσα από το αυτοκίνητο ? :lol:

οσο για τα φρενα που λες γατακι σου εχω πει ανοικτα βρες οποια διαδρομι θελεις και εγω ειμαι εδω οταν καταφερεις να με περασεις τοτε θα σταματισω να μιλαω
μεχρι τοτε ομως θελεις πολι προπονισι ακομα πιστεπσεμε δεν στο λεω και καλα ουτε ειναι μειονεκτικο αυτο που σου λεω
οδιγας επιπολεα ορισμενες φορες και το γριγορα στο εχω χαναπει θελει αντερα το γριγορα ομως οχι αυτο που ενοεις εσι γριγορα .......καλι επυτιχια στον αγονα και να περασετε σουπερ ολοι σας
Ευχαριστώ πολύ κύριε για τις συμβουλές σας !χαχαχα
Το ότι θα με συμβούλευε αυτός που πριν δυο χρόνια με ρώταγε τι ειναι το ARB ειναι σύνηθες στο χώρο μας και για να είμαι τώρα χρόνια εδώ μάλλον αποδεκτό από μέρους μου !χαχαχααα
Καλή σταδιοδρομία κύριε πιλότε !
Κάπου κάποιος κάποτε είχε γράψει ένα ωραίο κείμενο για τους τύπους των αγωνιζομενων στην Ελλάδα !!! Ο blackchris νομίζω !!!χαχαχαχαα
Γερές δόσεις αλήθειας με μεγάλη δόση χιούμορ !!!
Η ποιότητα μου δεν μου επιτρέπει να αναλύσω περισσότερα διότι θα θεωρηθω γραφικός !
Η ικανότητα να ξεχνάς τις ήττες και να εξυψωνεις τα εγώ σου με θεωρητικές συγκρίσεις ειναι ένας πολύ καλός τρόπος ψυχοθεραπείας !
Ο δικός μου γιατρός μου συμβουλεύει να λέω πάντα Ναι !

Δεν ξέρω ακόμη αν σας έχω ενημερώσει οτι Εγώ έχω το μεγαλύτερο πουλί από όλους εδώ μέσα !!!! Χαχαχαχχαχααα

Τροφή για σκέψη και ευκαιρία αγοράς καινούργιου πληκτρολογιου :idea:
georgexj

Post by georgexj »

για το καραβι.....

1]ΜΑΚΡΙΝΟΣ Π-ΖΑΟΥΡΗΣ Γ.................................................2 ατομα?________ΝΜ-6724_______καμπινα
2]ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Κ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ Λ-ΜΠΑΚΑΛΗ ΒΙΒΗ.....................3 ατομα_________ΥΖΙ-2201________καταστρωμα
3]ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ.........
4]ΝΤΑΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ........
5]ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ..............καμπινα(κ αν δεν υπαρχει προβλημα κανονιστε με κ με αλλους σε τετρακλινη)
6]
7]
C.Stoub

Post by C.Stoub »

Στον Αριθμό 13 :? Παρακαλώ προσθέστε άλλη Μία Συμμετοχή..
Πουλάκης Γιώργος - Στουμπίδης Χρήστος. --OFF ROAD CLUB IRAKLEIOU-- SAMURAI ''TOTAL BLACK''
Attachments
prop.PNG
prop.PNG (257.47 KiB) Viewed 2954 times
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

1] ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ- ΖΑΟΥΡΗΣ ΑΟΕ____________________________________________LD 110
2] ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΟΕ_________________________________VITARA
3]ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4]ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝ.- ΧΡΥΣΑΛΟΡΑΣ ΓΙΑΝ.________________________________________LD 110
5]ΨΙΣΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ___________________________(KING RC)
6]ΚΟΣΜΑΣ ΑΡΗΣ-ΚΑΤΣΙΜΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ____________________________________GENERAL
7]ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΝΙΑ_______________________________SAMURAI
8] ΝΤΑΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΘΗΝΑ __________________________________ WRANGLER
9]ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ(GANGSTER)ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ__________________________JIMNY nightmare 1.3
10]ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΝΑΚΗΣ ΜΑΘΙΟΣ ΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ 4Χ4________ SUZUKI SJ410
11]ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ-ΤΣΟΥΛΑΚΙΔΗΣ ΜΙΝΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟ__________________________SAMURAI
12]ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΙΘΙ______________________________WRANGLER
13]ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΣΤΟΥΜΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ_____________________SAMURAI ''TOTAL BLACK''
14]
15]
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
samisnow

Post by samisnow »

team xtrackmbarlos wrote:
GENERAL LEE wrote:Ασε βρε γατακι που έμαθες και να κρίνεις ! Χαχαχαχα

Ps

χαλαρωστε βρε κουναβια και τα δυο...στο τελοσ θα γινει αντιπαραθεση ολο αυτο...το βλεπω εγω ο μεγα ΔΙΑΣ!!!! :geek: :ugeek:
αγωνες ειναι και ειναι οπως κατσει του καθε ενος ο καθε αγωνας..απο την ευβοια εχετε βαλθει να τα φατε εσεις οι δυο....
δυο σαπια σαμουραι μας τα χουν κανει τσουρεκια...αι σιχτιρ, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GO BIG OR GO HOME που λεει ο φιλος και συναδελφος μπουμπι the greek gangster! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αντε ξεκοληστε τωρα και παμε να κανουμε ενα ωραιο αγωνα να περασουμε καλα..αηντεεεε :D :D :D
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
kwstas1234

Post by kwstas1234 »

εκρινω και επαυξανω αντε πουλακια και γατακια
samisnow

Post by samisnow »

http://www.youtube.com/watch?v=jZxXzeUn ... re=g-all-u

ενα βιντεο απο την προπονηση μας για το wild!
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”