AAAAAA.........δεν πατε καθολου καλα ολοι σας .........
ρε σεις , τι εχετε παθει ????
Ουτε 10 ωρες δεν μπορει να λειψει απο δω μεσα κανενας ???
Να παμε να δουλεψουμε για τα μπικικινια , που θα χαλασουμε την Κυριακη ???
Ας ηρεμησουμε λιγο .....
χομπυ ειναι ......(και να ειχα βγαλει εστω και 1 ευρω ολα αυτα τα χρονια ,το γ@μ$δ$ ,να τσαντιζομουνα .....αλλα τωρα ??? για πoιο λογο ???)
Παω στην δουλεια μου και ηρεμω .........ερχομαι στο χομπυ μου και αρπαζομαι !!!!
ρε αναποδα πραγματα που φερνει η ζωη !!!!
Τες πα.......
Ας προσπαθησω να λυσω ενα - ενα τα θεματα .....
Πρωτα -πρωτα, να απαντησω στον Νικολα .....
Επειδη τωρα τελευταια ,το Δωρεαν "πουλαει " πολυ .......ειπα να το γραψω με μεγαλα γραμματα , για να το βλεπουν ολοι !!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!!
ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΓτΚ" , ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .......ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ !! Καποιος απο τους γιατρους ,μας ειπε πανω στην συζητηση ,να λεμε απο δω και μπρος ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ (οπως και ηταν , αλλα δεν το ηξεραν οι ντοπιοι !!

)
ΑΜΕΣΩΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ , ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΜΟΣ !!!;)
Ξερεις , Νικολα .......
Πολλοι τετρακινητοι , δεν μπορουν να πληρωσουν παραπανω απο τα καυσιμα τους ,για μια βολτα στο βουνο !!! ΟΙ ελαχιστοι που εχουμε μεινει εξαλλου, με τετρακινητα "βουνου" .....
Αλλα ........ντρεπονται να ρωτησουν , για το αν η βολτα θα ειναι δωρεαν ή οχι !!!
Ετσι ......το εγραψα εντονα και ζωηρα .......
Για να δωσω εμφαση .......
Λαθος ή σωστο , το εκανα ......
οι προθεσεις μου ομως αγνες ......
Αν πρεπει να καταδικαστω ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ........καταδικαστε με !!!
Τι να πω......
ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ .......
Γραφω για ενα αυτοκινητο (αγνωστων λοιπον στοιχειων ) και επεσε το συμπαν να με φαει .....
Σελιδες ,επι σελιδων γραφτηκαν .......με προσβολες , με κακοηθειες , με ,με .........
Οτι μ@λ@κι@ ηθελες , γραφτηκε !!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ........(την πιο απλη ερωτηση !!!!!

)
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ????????????
ΓΙΑΤΙ ....... ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΩΡΑ , ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ , ΜΕ ΕΝΑ
JIMNY (η ειρωνεια ειναι .....οτι δεν ηταν καν jeep

) , ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ........ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΓΔΑΡΕΙ ..........
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ "ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" (καταλαβαινεις τωρα, γιατι εμειναν αναπαντητες τελικα !!!!! )
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΜΟΥ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΑΪΤ ????????????????
Αλλα .....η ευκολη λυση , ηταν να διαγραψουμε κειμενα (δικαιων και αδικων !!)
Τωρα , ως προς τον Αντωνη .......
Αντωνη .....σε παρακαλεσα και στα πρωτα ποστ σου , μην συνεχιζεις κατι ,που δεν οδηγει πουθενα .....
Οταν θα μπορεσεις να καταλαβεις την νοοτροπια των "πρωτευουσιανων" (θα σου εξηγησω ,οταν θα πιουμε καμια ρακι μαζι !!) , τοτε θα δεις οτι τα "λογια σου χαλας"!!
"ΑΛΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ , ΑΛΛΑ ΗΘΗ "
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ (ΚΕΙΜΕΝΑ , ΜΕΛΟΣ ...ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ .....[εσεις εχετε και το καρπουζι και το μαχαιρι εξαλλου] ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ .......
Η ΑΛΗΘΕΙΑ .......ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ......ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ !!!
ΤΩΡΑ ........ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ , ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ,ΟΛΑ ΟΣΑ Η ΦΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ (ακομα) ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ !!!
ΕΞΑΛΛΟΥ ........ΚΑΜΜΙΑ 100αρια ειμαστε οι τετρακινητοι του "πληκτρολογιου" (και πολλους ,μπορει να λεω!!!!)
Ολοι οι αλλοι .....παιρνουν τα φιλαρακια τους (τα τηλεφωνα να ειναι καλα ...) και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια για τα βουνα .......
εεεεεεε......αν απο αυριο γινουν 99 οι "ιντερνετετρακινητοι" ....... "χεστηκε η φοραδα στ΄αλωνι " !!!!
Οσοι πιο λιγοι μεινετε ,τοσο το καλυτερο ............. θα μπορειτε να λετε πιο ανετα .....ποσο καλα περνατε και ποσο ωραιος και αγγελικα πλασμενος ειναι ο κοσμος σας !!!
Και αφηστε εμας , να φερνουμε κοσμο ,μεσα στον "κοσμο" μας , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ........................
Υ.Γ Αν καποια λεσχη εχει προβλημα με το ΔΩΡΕΑΝ του Ssangyongclub , αυτο ΔΕΝ ειναι προβλημα του club , αλλα ΠΡΟΒΛΗΜΑ της εκαστοτε λεσχης .......
ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ , ΧΑΛΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΦΤΑ,ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.......
ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...........ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ..........
ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ !!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!
Υ.Γ Δεν θα απαντησω για τις υπολοιπες μερες ,γιατι ειμαι εισηγητης σε ενα πολυ σπουδαιο συνεδριο (που αναφερεται στην εργασια μου ) και πρεπει να προετοιμαστω !!!
ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ "ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ" !!