10/4/11 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΕΡΑΝΕΙΑ ...

Nicolas
Site Admin

Re: 10/4/11 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΕΡΑΝΕΙΑ ...

Post by Nicolas »

Έχω κάτι φιλαράκια στην Κρήτη αλλά ποτέ δεν άκουσα να λένε τη βόλτα, folta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Επίσης όπως προανέφερα, είχα παράπονα από χρήστες για τον τρόπο έκφρασης.
Δεν ήταν δική μου εντύπωση.

Τες πα, νομίζω πως ήμουν σαφής,
ούτε σε ξέρω για να προσπαθώ να σου βάλω λόγια στο στόμα ούτε και επιθυμώ να το συνεχίσουμε.
Και να παρακαλέσω για άλλη μία φορά να το αφήσουμε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είστε όλοι έτοιμοι να αρπαχτείτε.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

Nicolas wrote: Τες πα, νομίζω πως ήμουν σαφής,
.
αφού τι βόλτα δεν τι λένε folta εσύ γιατί το τέλος πάντων το λες τες πα
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Ρε φιλαράκι κάνουμε κουβέντα για κάτι που είπα το οποίο δεν απευθυνόταν καν σε εσένα.
Δεν καταλαβαίνω τί ζόρι τραβάς.
Σίγουρα το παρατραβάς όμως...
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

Nicolas wrote:Έχω κάτι φιλαράκια στην Κρήτη αλλά ποτέ δεν άκουσα να λένε τη βόλτα, folta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.
όταν αποκτήσεις δικη σου άποψη και μπορείς να λες τι γνώμη σου μονο σου για το θέμα τα ξαναλέμε κατάλαβες
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

gaurosantoni wrote:
Nicolas wrote:Έχω κάτι φιλαράκια στην Κρήτη αλλά ποτέ δεν άκουσα να λένε τη βόλτα, folta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.
όταν αποκτήσεις δικη σου άποψη και μπορείς να λες τι γνώμη σου μονο σου για το θέμα τα ξαναλέμε κατάλαβες
Nicolas wrote: Ήδη έχω παράπονα και νομίζω πως έχουν ένα δίκιο.
Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
Έχω ΚΑΙ εγώ απόψη.
Και σας λέω να το τελειώνουμε.
Άντε μπράβο, γιατί δεν γουστάρω μία.
Θες να το σπάσω και σε δίφραγκα?
stakyr

Post by stakyr »

AAAAAA.........δεν πατε καθολου καλα ολοι σας ......... :D :D :D :D :D
ρε σεις , τι εχετε παθει ???? :? :? :?
Ουτε 10 ωρες δεν μπορει να λειψει απο δω μεσα κανενας ??? :mrgreen: :mrgreen:
Να παμε να δουλεψουμε για τα μπικικινια , που θα χαλασουμε την Κυριακη ??? :lol: :lol: :lol:
Ας ηρεμησουμε λιγο .....
χομπυ ειναι ......(και να ειχα βγαλει εστω και 1 ευρω ολα αυτα τα χρονια ,το γ@μ$δ$ ,να τσαντιζομουνα .....αλλα τωρα ??? για πoιο λογο ???) :P :P
Παω στην δουλεια μου και ηρεμω .........ερχομαι στο χομπυ μου και αρπαζομαι !!!! :evil: :evil:
ρε αναποδα πραγματα που φερνει η ζωη !!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Τες πα.......
Ας προσπαθησω να λυσω ενα - ενα τα θεματα ..... :roll: :roll: :roll:
Πρωτα -πρωτα, να απαντησω στον Νικολα .....
Επειδη τωρα τελευταια ,το Δωρεαν "πουλαει " πολυ .......ειπα να το γραψω με μεγαλα γραμματα , για να το βλεπουν ολοι !!! ;) ;)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!!
ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΓτΚ" , ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .......ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ !! Καποιος απο τους γιατρους ,μας ειπε πανω στην συζητηση ,να λεμε απο δω και μπρος ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ (οπως και ηταν , αλλα δεν το ηξεραν οι ντοπιοι !! ;) ;) )
ΑΜΕΣΩΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ , ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΜΟΣ !!!;) ;) ;) ;)
Ξερεις , Νικολα .......
Πολλοι τετρακινητοι , δεν μπορουν να πληρωσουν παραπανω απο τα καυσιμα τους ,για μια βολτα στο βουνο !!! ΟΙ ελαχιστοι που εχουμε μεινει εξαλλου, με τετρακινητα "βουνου" ..... ;) ;)
Αλλα ........ντρεπονται να ρωτησουν , για το αν η βολτα θα ειναι δωρεαν ή οχι !!!
Ετσι ......το εγραψα εντονα και ζωηρα ....... :D :D :D
Για να δωσω εμφαση ....... ;) ;)
Λαθος ή σωστο , το εκανα ......
οι προθεσεις μου ομως αγνες ......
Αν πρεπει να καταδικαστω ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ........καταδικαστε με !!!
Τι να πω......
ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ .......
Γραφω για ενα αυτοκινητο (αγνωστων λοιπον στοιχειων ) και επεσε το συμπαν να με φαει .....
Σελιδες ,επι σελιδων γραφτηκαν .......με προσβολες , με κακοηθειες , με ,με .........
Οτι μ@λ@κι@ ηθελες , γραφτηκε !!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ........(την πιο απλη ερωτηση !!!!! :shock: )
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ???????????? :o :o :o :o :o :o
ΓΙΑΤΙ ....... ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΩΡΑ , ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ , ΜΕ ΕΝΑ
JIMNY (η ειρωνεια ειναι .....οτι δεν ηταν καν jeep :? :o :? ) , ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ........ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΓΔΑΡΕΙ .......... :roll: :roll: :roll:
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ "ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" (καταλαβαινεις τωρα, γιατι εμειναν αναπαντητες τελικα !!!!! )
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΜΟΥ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΑΪΤ ???????????????? :evil: :evil: :evil: :evil:
Αλλα .....η ευκολη λυση , ηταν να διαγραψουμε κειμενα (δικαιων και αδικων !!) :? :?

Τωρα , ως προς τον Αντωνη .......
Αντωνη .....σε παρακαλεσα και στα πρωτα ποστ σου , μην συνεχιζεις κατι ,που δεν οδηγει πουθενα ..... ;) ;)
Οταν θα μπορεσεις να καταλαβεις την νοοτροπια των "πρωτευουσιανων" (θα σου εξηγησω ,οταν θα πιουμε καμια ρακι μαζι !!) , τοτε θα δεις οτι τα "λογια σου χαλας"!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
"ΑΛΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ , ΑΛΛΑ ΗΘΗ "

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ (ΚΕΙΜΕΝΑ , ΜΕΛΟΣ ...ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ .....[εσεις εχετε και το καρπουζι και το μαχαιρι εξαλλου] ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ....... :D :D :D :D :D :D
Η ΑΛΗΘΕΙΑ .......ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ......ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ !!! ;) ;)

ΤΩΡΑ ........ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ , ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ,ΟΛΑ ΟΣΑ Η ΦΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ (ακομα) ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ !!!

ΕΞΑΛΛΟΥ ........ΚΑΜΜΙΑ 100αρια ειμαστε οι τετρακινητοι του "πληκτρολογιου" (και πολλους ,μπορει να λεω!!!!) :D :D :D :D
Ολοι οι αλλοι .....παιρνουν τα φιλαρακια τους (τα τηλεφωνα να ειναι καλα ...) και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια για τα βουνα ....... ;) ;)

εεεεεεε......αν απο αυριο γινουν 99 οι "ιντερνετετρακινητοι" ....... "χεστηκε η φοραδα στ΄αλωνι " !!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οσοι πιο λιγοι μεινετε ,τοσο το καλυτερο ............. θα μπορειτε να λετε πιο ανετα .....ποσο καλα περνατε και ποσο ωραιος και αγγελικα πλασμενος ειναι ο κοσμος σας !!!

Και αφηστε εμας , να φερνουμε κοσμο ,μεσα στον "κοσμο" μας , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ........................ :D :D :D :D :D :D :D :D

Υ.Γ Αν καποια λεσχη εχει προβλημα με το ΔΩΡΕΑΝ του Ssangyongclub , αυτο ΔΕΝ ειναι προβλημα του club , αλλα ΠΡΟΒΛΗΜΑ της εκαστοτε λεσχης ....... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ , ΧΑΛΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΦΤΑ,ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...........ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ .....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ .......... :shock: :shock: :shock:
ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ !!!!! :? :?

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !!!!!

Υ.Γ Δεν θα απαντησω για τις υπολοιπες μερες ,γιατι ειμαι εισηγητης σε ενα πολυ σπουδαιο συνεδριο (που αναφερεται στην εργασια μου ) και πρεπει να προετοιμαστω !!!
ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ "ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ" !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

εγώ θα απαντήσω στο nicola ότι αν θέλει να πιούμε μια ρακί και να τα πούμε από κοντά να του δώσω το τηλ αλλιώς να μην λέει για ψιλά και λιανα γιατί απλά δεν με ξέρει καθόλου .όσο για τον φιλο μου stakyr καλή επιτυχία στο συνέδριο και καλά να περάσετε στα βουνά που θα πάτε
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Φίλε μου εφόσον είσαι Κρητικός και κερνάς ρακί, όχι δεν λέω σε καμία περίπτωση ;)
Δεν έχω τίποτα μαζί σου ούτε και με το Γιάννη φυσικά, απλά έκανα μία παράκληση,
με δεδομένο ότι δεν χρειαζόμαστε και άλλες "φασαρίες", ήδη αρκετές έχουμε...
Πόσο μάλλον για λόγους που, όπως και εσύ θα βλέπεις, είναι παντελώς ανούσιοι.

Όπως είπε και ο Γιάννης και όπως και εσύ θα συμφωνείς, το χαβαλέ μας να κάνουμε
και με βρίσκει και εμένα απόλυτα σύμφωνο.

Αν θες να τα πεις και κατ ιδίαν, το τηλέφωνο είναι έξι 9 4 6 9 μηδέν 1 5 7 τέσσερα.
Αν όχι πάλι, κράτα το να το έχεις, για όποτε έρθεις προς τα μέρη μας.
Εγώ κερνάω τσιπουράκι ;)

Να περάσετε όλοι καλά αύριο.
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

Nicolas wrote:Φίλε μου εφόσον είσαι Κρητικός και κερνάς ρακί, όχι δεν λέω σε καμία περίπτωση ;)
Δεν έχω τίποτα μαζί σου ούτε και με το Γιάννη φυσικά, απλά έκανα μία παράκληση,
με δεδομένο ότι δεν χρειαζόμαστε και άλλες "φασαρίες", ήδη αρκετές έχουμε...
Πόσο μάλλον για λόγους που, όπως και εσύ θα βλέπεις, είναι παντελώς ανούσιοι.

Όπως είπε και ο Γιάννης και όπως και εσύ θα συμφωνείς, το χαβαλέ μας να κάνουμε
και με βρίσκει και εμένα απόλυτα σύμφωνο.

Αν θες να τα πεις και κατ ιδίαν, το τηλέφωνο είναι έξι 9 4 6 9 μηδέν 1 5 7 τέσσερα.
Αν όχι πάλι, κράτα το να το έχεις, για όποτε έρθεις προς τα μέρη μας.
Εγώ κερνάω τσιπουράκι ;)

Να περάσετε όλοι καλά αύριο.
.αμα ειναι για τσιπουρο δεν λεω οχι γραψε και εσυ το δικο μου για οποτε ερθει προς εδω ελα να με βρεις.6976014074 αντωνης.παντος φιλε μου απο 21/4 εως 25/4 θα ειμαι τρικαλα αν θελεις και εισαι κοντα ελα να τα πουμε!γιατι το τηλ με χαλαει
heroicentaur

Post by heroicentaur »

Vitaraclub.gr Jimnyclub.gr Ssangyongclub.gr

Θα ειναι ολοι στα Γερανεια το βλεπω να ερχετε και κανενας τροχονομος αυριο :D
Image ImageImage
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”