1 A-Adventure Marathon
Re: 1 A-Adventure Marathon
Δεν χρειάζεται να βγάλετε χρόνους ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ;; Η πρώτη απλή είναι αν θυμάμαι καλά ειναι 3χλμ γιατί είμαι στο Καικματσαλαν σήμερα . Θεωρητικά μόνον θα εχεις χρόνους αλλάζουν ξέρεις ανάλογα με τις καθυστερήσεις στις Ε.Δ. Η μεγαλύτερη απλή του αγώνα είναι 40χλμ. αρα δεν χρειάζεστε ωωωωρες για τον υπολογισμό σας.
off topik on
Σταυρο λογικά το ξερεις αλλα υπαρχει ενα μαγικό εξελακι που σου τους βγαζει με την μια.
Δυστηχως δεν θυμαμαι ποιος το εχει φτιαξει να του δωσω τα ευσημα..
Κaι μην πεις λαπτοπ,λογικά τρεχει ακομα και σε τηλεφωνο με windows..
off topik off
Σταυρο λογικά το ξερεις αλλα υπαρχει ενα μαγικό εξελακι που σου τους βγαζει με την μια.
Δυστηχως δεν θυμαμαι ποιος το εχει φτιαξει να του δωσω τα ευσημα..
Κaι μην πεις λαπτοπ,λογικά τρεχει ακομα και σε τηλεφωνο με windows..
off topik off
Εχμμ... τί εννοείς?aapo wrote: Δεν χρειάζεται να βγάλετε χρόνους ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ;; Η πρώτη απλή είναι αν θυμάμαι καλά ειναι 3χλμ γιατί είμαι στο Καικματσαλαν σήμερα . Θεωρητικά μόνον θα εχεις χρόνους αλλάζουν ξέρεις ανάλογα με τις καθυστερήσεις στις Ε.Δ. Η μεγαλύτερη απλή του αγώνα είναι 40χλμ. αρα δεν χρειάζεστε ωωωωρες για τον υπολογισμό σας.
Εντάξει στις απλές έχεις in-out και όλα καλά αφού θεωρητικά θα είναι εύκολα επιτεύξιμοι οι χρόνοι, αλλά στις ειδικές δε θα έχουμε ΜΩΤ στόχο που θα πρέπει να παρακολουθούμε πόσο πίσω ή πόσο μπροστά είμαστε σε περίπτωση ενδιάμεσης μέτρησης(ή δεν θα υπάρχει

ΥΓ Φωκίωνα το γνωρίζω και τώρα που έχω τέτοιο κινητό θα το δοκιμάσω αν και δε ξέρω αν τελικά θα είναι πιό βολικό (βλέπε touch screen) αφού θα πρέπει να το ενημερώσεις με αρκετά στοιχεία όπως ώρα εκκίνησης, ΜΩΤ, και βασικά τα χιλιόμετρα απο τις τουλίπες του roadbook

Δημητριάδης Σταύρος
Οι ειδικές δεν θα εχουν χρόνο ο καλύτερος κερδίζει ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΣ.
Ο Παιδας εχει το exel. Πρίν παρει εκκίνηση στην Αυλώνα σε λιγότερο απο ενα λεπτό εβγαλε τους απαραίτητους χρόνους ΑΜΕΣΑ. αα
Ο Παιδας εχει το exel. Πρίν παρει εκκίνηση στην Αυλώνα σε λιγότερο απο ενα λεπτό εβγαλε τους απαραίτητους χρόνους ΑΜΕΣΑ. αα
aapo wrote:Ο αγώνας είναι διήμερος.
Σάββατο 14 Νοεμβρίου Σύνολο χιλιομέτρων 250
Κυριακή 15 Νοεμβρίου Συνολο χιλιομέτρων 200
aapo wrote:Η πρώτη απλή είναι αν θυμάμαι καλά ειναι 3χλμ γιατί είμαι στο Καικματσαλαν σήμερα . Θεωρητικά μόνον θα εχεις χρόνους αλλάζουν ξέρεις ανάλογα με τις καθυστερήσεις στις Ε.Δ. Η μεγαλύτερη απλή του αγώνα είναι 40χλμ. αρα δεν χρειάζεστε ωωωωρες για τον υπολογισμό σας.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα έχουμε καμιά 150αρια χλμ την πρώτη μερα και άλλα τόσα τη δεύτερη μέρα κλειστές ειδικές χωρίς ΜΩΤ?aapo wrote:Οι ειδικές δεν θα εχουν χρόνο ο καλύτερος κερδίζει ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΣ.

Ή θα έχουμε πολλές απλές ανάμεσα απο μικρές ειδικές?
Δημητριάδης Σταύρος
Αμαν ρε Σταυρο!!!
Μα δεν καταλαβαινεις?
Τι θες να μαθεις?Παλι 1ος θες να βγεις?Ασε και κανεναν αλλο να δει φως!!!
Αλεκουκο πες μας:ποσες ειδικες θα εχει το σκελος?
Πες λιγα πραγματα για τον αγωνα.Τι μορφη θα εχει?
Με το ζορι θα στα βγαζουμε?

Μα δεν καταλαβαινεις?

Αλεκουκο πες μας:ποσες ειδικες θα εχει το σκελος?

Πες λιγα πραγματα για τον αγωνα.Τι μορφη θα εχει?
Με το ζορι θα στα βγαζουμε?

Σουλα μόλις βρω χρόνο. Είμαι με ξένους μεταξύ Νεστου , Καικματσαλαν , Γραμμου , Αγράφων δεν προλαβαίνω με την πρώτη ευκαιρία θα σας τα πω, Ενα μονο σου αναφέρω το mail αυτο το στελνω απο την Εγναντία καθ΄οδον για Θεσσαλονίκη με ασύρματο internet
- friar
Αγαπητέ εν τροχοίς αδελφέ Αλέκο.
Κάπου μπέρδεψες τα κουμπάκια σου και δεν το έστειλες mail στην Σούλα, το δημοσίευσες στο forum.
Κάπου μπέρδεψες τα κουμπάκια σου και δεν το έστειλες mail στην Σούλα, το δημοσίευσες στο forum.

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Δεν τα εχω χάσει ακόμα και θα αργήσω . Σωστά το έστειλα. Φιλια απο Αγραφα. αα
Και αν εννοείς την φράση (το mail αυτο το στελνω) και γιατί οχι Post εεε δεν μπειράζει και οι δυο ξενογλωσσες λέξεις αρχίζουν από p aa