1 A-Adventure Marathon

aapo

Re: 1 A-Adventure Marathon

Post by aapo »

Δεν χρειάζεται να βγάλετε χρόνους ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ;; Η πρώτη απλή είναι αν θυμάμαι καλά ειναι 3χλμ γιατί είμαι στο Καικματσαλαν σήμερα . Θεωρητικά μόνον θα εχεις χρόνους αλλάζουν ξέρεις ανάλογα με τις καθυστερήσεις στις Ε.Δ. Η μεγαλύτερη απλή του αγώνα είναι 40χλμ. αρα δεν χρειάζεστε ωωωωρες για τον υπολογισμό σας.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

off topik on

Σταυρο λογικά το ξερεις αλλα υπαρχει ενα μαγικό εξελακι που σου τους βγαζει με την μια.
Δυστηχως δεν θυμαμαι ποιος το εχει φτιαξει να του δωσω τα ευσημα..
Κaι μην πεις λαπτοπ,λογικά τρεχει ακομα και σε τηλεφωνο με windows..

off topik off
stavrosd

Post by stavrosd »

aapo wrote: Δεν χρειάζεται να βγάλετε χρόνους ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ;; Η πρώτη απλή είναι αν θυμάμαι καλά ειναι 3χλμ γιατί είμαι στο Καικματσαλαν σήμερα . Θεωρητικά μόνον θα εχεις χρόνους αλλάζουν ξέρεις ανάλογα με τις καθυστερήσεις στις Ε.Δ. Η μεγαλύτερη απλή του αγώνα είναι 40χλμ. αρα δεν χρειάζεστε ωωωωρες για τον υπολογισμό σας.
Εχμμ... τί εννοείς?
Εντάξει στις απλές έχεις in-out και όλα καλά αφού θεωρητικά θα είναι εύκολα επιτεύξιμοι οι χρόνοι, αλλά στις ειδικές δε θα έχουμε ΜΩΤ στόχο που θα πρέπει να παρακολουθούμε πόσο πίσω ή πόσο μπροστά είμαστε σε περίπτωση ενδιάμεσης μέτρησης(ή δεν θα υπάρχει ;) )?

ΥΓ Φωκίωνα το γνωρίζω και τώρα που έχω τέτοιο κινητό θα το δοκιμάσω αν και δε ξέρω αν τελικά θα είναι πιό βολικό (βλέπε touch screen) αφού θα πρέπει να το ενημερώσεις με αρκετά στοιχεία όπως ώρα εκκίνησης, ΜΩΤ, και βασικά τα χιλιόμετρα απο τις τουλίπες του roadbook :roll:
Δημητριάδης Σταύρος
aapo

Post by aapo »

Οι ειδικές δεν θα εχουν χρόνο ο καλύτερος κερδίζει ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΣ.

Ο Παιδας εχει το exel. Πρίν παρει εκκίνηση στην Αυλώνα σε λιγότερο απο ενα λεπτό εβγαλε τους απαραίτητους χρόνους ΑΜΕΣΑ. αα
stavrosd

Post by stavrosd »

aapo wrote:Ο αγώνας είναι διήμερος.
Σάββατο 14 Νοεμβρίου Σύνολο χιλιομέτρων 250
Κυριακή 15 Νοεμβρίου Συνολο χιλιομέτρων 200
aapo wrote:Η πρώτη απλή είναι αν θυμάμαι καλά ειναι 3χλμ γιατί είμαι στο Καικματσαλαν σήμερα . Θεωρητικά μόνον θα εχεις χρόνους αλλάζουν ξέρεις ανάλογα με τις καθυστερήσεις στις Ε.Δ. Η μεγαλύτερη απλή του αγώνα είναι 40χλμ. αρα δεν χρειάζεστε ωωωωρες για τον υπολογισμό σας.
aapo wrote:Οι ειδικές δεν θα εχουν χρόνο ο καλύτερος κερδίζει ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΣ.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θα έχουμε καμιά 150αρια χλμ την πρώτη μερα και άλλα τόσα τη δεύτερη μέρα κλειστές ειδικές χωρίς ΜΩΤ? :!:
Ή θα έχουμε πολλές απλές ανάμεσα απο μικρές ειδικές?
Δημητριάδης Σταύρος
souki

Post by souki »

Αμαν ρε Σταυρο!!! :D

Μα δεν καταλαβαινεις? :shock: Τι θες να μαθεις?Παλι 1ος θες να βγεις?Ασε και κανεναν αλλο να δει φως!!! :o ;)

Αλεκουκο πες μας:ποσες ειδικες θα εχει το σκελος? :roll:
Πες λιγα πραγματα για τον αγωνα.Τι μορφη θα εχει?
Με το ζορι θα στα βγαζουμε? :P ;)
aapo

Post by aapo »

Σουλα μόλις βρω χρόνο. Είμαι με ξένους μεταξύ Νεστου , Καικματσαλαν , Γραμμου , Αγράφων δεν προλαβαίνω με την πρώτη ευκαιρία θα σας τα πω, Ενα μονο σου αναφέρω το mail αυτο το στελνω απο την Εγναντία καθ΄οδον για Θεσσαλονίκη με ασύρματο internet
friar

Post by friar »

Αγαπητέ εν τροχοίς αδελφέ Αλέκο.
Κάπου μπέρδεψες τα κουμπάκια σου και δεν το έστειλες mail στην Σούλα, το δημοσίευσες στο forum. :oops:
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
aapo

Post by aapo »

Δεν τα εχω χάσει ακόμα και θα αργήσω . Σωστά το έστειλα. Φιλια απο Αγραφα. αα
aapo

Post by aapo »

Και αν εννοείς την φράση (το mail αυτο το στελνω) και γιατί οχι Post εεε δεν μπειράζει και οι δυο ξενογλωσσες λέξεις αρχίζουν από p aa
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”