Επειδή μάλλον κάπου το χάσατε, να σας πώ λοιπόν ότι δεν έκανα καμμία σύγκριση και το σχόλιο περί ιπποδύναμης το έκανα για να αστειευτώ με αυτά που είπε ο Γιάννης. Το δεύτερο σχόλιο περί αξιοπιστίας όπως λέτε, είπα απλά την γνώμη μου από αυτά που έχω δεί/ακούσει/ζήσει από φίλους αλλά και από προσωπικές εμπειρίες(όχι απαραίτητα με 4χ4)antonisxj wrote:
λοιπόν φίλε aggas ξέρω να σου πώ πολλά πραγματάκια για το terrano, γιατί πολύ απλά... το έχω ξεκολώσει.
έχει φάει αγώνες με 33" λάστιχο, έχει αφήσει σκαλοπάτια σε πίστες trial, έχει κρεμάσει προφυλακτήρες σε βράχια, έχει σπάσει μπιλιοφόρους στην Εθνική(!!!!!!). όλα αυτά που έχει πάθει, δεν τα έπαθε σε τίποτα τρελές extreme καταστάσεις. τα έπαθε σε off-road παιχνίδι. φυσικά οποιοδήποτε νορμάλ 4χ4 αν έκανε τα ίδια, θα πάθαινε τα ίδια και πολύ χειρότερα. καταλήγω λέγοντας ότι, αυτά που έκανα με το terrano τα έκανα και με τον υποπόταμο όταν ήταν μαμά. ο υποπόταμος όμως δεν έπαθε τίποτα. μην ζητάς απο το ψαλιδάτο να κάνει αυτά που κάνει το αξονάτο. σύγκρινε το ημιαξόνιο του terrano με το ημιαξόνιο του cherokee. αν στο terrano βάλεις ότι έiχει βάλει το Γιαννάκι στο wrangler (φαρδύ bogger 33") θα μάζευες όλο το μπροστινό σύστημα στη μασχάλη και πίστεψέμε ξέρω τι σου λέω.
![]()
Που είδατε τώρα ότι εγώ έθεσα θέμα εξ αρχής ποιο από τα δύο είναι καλύτερο μόνο εσείς το ξέρετε. Και για να τελειώσουμε το θέμα να σας πώ το εξής. Στο προηγούμενο φόρουμ με είχε ρωτήσει ο Σταύρος τι θα προτιμούσα. Και η απάντηση μου ήτανε:
JEEP JK UNLIMITED CRD RUBICON