CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by aggas »

antonisxj wrote:
λοιπόν φίλε aggas ξέρω να σου πώ πολλά πραγματάκια για το terrano, γιατί πολύ απλά... το έχω ξεκολώσει.
έχει φάει αγώνες με 33" λάστιχο, έχει αφήσει σκαλοπάτια σε πίστες trial, έχει κρεμάσει προφυλακτήρες σε βράχια, έχει σπάσει μπιλιοφόρους στην Εθνική(!!! :shock: !!!). όλα αυτά που έχει πάθει, δεν τα έπαθε σε τίποτα τρελές extreme καταστάσεις. τα έπαθε σε off-road παιχνίδι. φυσικά οποιοδήποτε νορμάλ 4χ4 αν έκανε τα ίδια, θα πάθαινε τα ίδια και πολύ χειρότερα. καταλήγω λέγοντας ότι, αυτά που έκανα με το terrano τα έκανα και με τον υποπόταμο όταν ήταν μαμά. ο υποπόταμος όμως δεν έπαθε τίποτα. μην ζητάς απο το ψαλιδάτο να κάνει αυτά που κάνει το αξονάτο. σύγκρινε το ημιαξόνιο του terrano με το ημιαξόνιο του cherokee. αν στο terrano βάλεις ότι έiχει βάλει το Γιαννάκι στο wrangler (φαρδύ bogger 33") θα μάζευες όλο το μπροστινό σύστημα στη μασχάλη και πίστεψέμε ξέρω τι σου λέω. :mrgreen:
Επειδή μάλλον κάπου το χάσατε, να σας πώ λοιπόν ότι δεν έκανα καμμία σύγκριση και το σχόλιο περί ιπποδύναμης το έκανα για να αστειευτώ με αυτά που είπε ο Γιάννης. Το δεύτερο σχόλιο περί αξιοπιστίας όπως λέτε, είπα απλά την γνώμη μου από αυτά που έχω δεί/ακούσει/ζήσει από φίλους αλλά και από προσωπικές εμπειρίες(όχι απαραίτητα με 4χ4)
Που είδατε τώρα ότι εγώ έθεσα θέμα εξ αρχής ποιο από τα δύο είναι καλύτερο μόνο εσείς το ξέρετε. Και για να τελειώσουμε το θέμα να σας πώ το εξής. Στο προηγούμενο φόρουμ με είχε ρωτήσει ο Σταύρος τι θα προτιμούσα. Και η απάντηση μου ήτανε:

JEEP JK UNLIMITED CRD RUBICON
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:βρέ καλώς τα παιδάκια!!!!!!!!!!!!!
όλοι μαζί παρέα και ο ψωριάρης μόνος του? δεν γίνεται.
κάτσε να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέσης τους.
αρκετά με κουρδίσατε.

λοιπόν φίλε aggas ξέρω να σου πώ πολλά πραγματάκια για το terrano, γιατί πολύ απλά... το έχω ξεκολώσει.
έχει φάει αγώνες με 33" λάστιχο, έχει αφήσει σκαλοπάτια σε πίστες trial, έχει κρεμάσει προφυλακτήρες σε βράχια, έχει σπάσει μπιλιοφόρους στην Εθνική(!!! :shock: !!!). όλα αυτά που έχει πάθει, δεν τα έπαθε σε τίποτα τρελές extreme καταστάσεις. τα έπαθε σε off-road παιχνίδι. φυσικά οποιοδήποτε νορμάλ 4χ4 αν έκανε τα ίδια, θα πάθαινε τα ίδια και πολύ χειρότερα. καταλήγω λέγοντας ότι, αυτά που έκανα με το terrano τα έκανα και με τον υποπόταμο όταν ήταν μαμά. ο υποπόταμος όμως δεν έπαθε τίποτα. μην ζητάς απο το ψαλιδάτο να κάνει αυτά που κάνει το αξονάτο. σύγκρινε το ημιαξόνιο του terrano με το ημιαξόνιο του cherokee. αν στο terrano βάλεις ότι έiχει βάλει το Γιαννάκι στο wrangler (φαρδύ bogger 33") θα μάζευες όλο το μπροστινό σύστημα στη μασχάλη και πίστεψέμε ξέρω τι σου λέω. :mrgreen:

Να περάσουμε στο επόμενο επίκαιρο θέμα.
η νέα ιστορία που θα σπάσει ταμία λέγεται "ΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΤΑΚΙΑ"
εξιστοροί τις περιπέτειες τριών φίλων που έχουν τρελές καύλες και αξύριστες μασχάλες.
αποφάσισαν να βάλουν τετράλιτρους και καλά κάνουν, αλλά αν δεν αλλάξουν άξονες μπρός πίσω, νέους άξονες μετάδοσης, sye, σταυρούς κ.λ.π. ... θα τον πιούνε πανηγυρικά :lol:
σε κάθε γκαζιά θα περιμμένουν να ακούσουν το ΓΚΑΠ.

εύχομαι σε όλα τα παιδάκια να έχουν καλή τύχη με τα καροτσάκια τους και να μην πάθουν καμία ζημιά.
εύχομαι σε όλα τα παιδάκια να περάσουν όμορφες διακοπές με τα κουβαδάκια τους στις παραλίες γιατί μόλις έρθει ο χειμώνας, μιά μουσική μελωδία θα ηχεί στα βουνά του Ναυπλίου. "γκάπα-γκούπα-γκάπα-γκούπα, ντίν-ντάν-ντούγκ και γκάπα-γκούπ, γκράου-ντίγκι-ντάκα-ντούκα, γκάπα-γκούπ και γκάπα-γκούπ"
και θα βγαίνει το Κωστάκι να χορεύει με τις χοντρές. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
άντε παιδάκια και καλά φτιαξήματα... μα εσείς θα ξεπεράσετε και εμένα.

τελικό μήνυμα "UP THE IRONS"
http://www.youtube.com/watch?v=4H09ikj1NW4

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αντωνη εισαι πολυ π....................ς!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
kostas654 wrote:εκτος αμα θελετε να το καθυστερησετε και λιγο που θα ειναι και τον αυγουστο οι κολιοι πιο παχοι και θα χορτενετε ευκολοτερα.
Αν οι "κολιοι" ειναι απο το υλικο του "πυλου" που βλεπαμε Κωστακη...να το καθυστερησουμε λιγο.
τωρα αμα ερθεις σταυρο ο πυλος απλα ειναι ροδοκοκκινος απο το αποτομο ψησιμο.τωρα αμα τον θες στο καφετη χρωμα ελα κατα της 15 ιουλιου κ μετα!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

aggas wrote:. Στο προηγούμενο φόρουμ με είχε ρωτήσει ο Σταύρος τι θα προτιμούσα. Και η απάντηση μου ήτανε:

JEEP JK UNLIMITED CRD RUBICON
πάλι σκατά τα έκανες.
κατά τους περισσότερους... αυτό που γράφεις είναι αμερικάνικο, εξελιγμένο, ωραίο, ισχυρό, αλλά χωρίς καρδιά.
έπρεπε αν διαλέξεις JEEP JK UNLIMITED 10000 lt RUBICON αυτό μάλιστα. οτιδήποτε λιγότερο είναι απλές οδοντόκρεμες :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:τωρα αμα ερθεις σταυρο ο πυλος απλα ειναι ροδοκοκκινος απο το αποτομο ψησιμο.τωρα αμα τον θες στο καφετη χρωμα ελα κατα της 15 ιουλιου κ μετα!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και όπως έλεγε ένας φίλος "αυτό δεν είναι κώλος, αυτό είναι μαόνι, το ζουλάς και δεν πάει μέσα, πέτρα το γ@μήδι, πέτρα" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
antonisxj wrote:...θα λέει το Γιαννάκι - "πώώώώώώώ... με τι ξυρίζεσαι ρε?"
Μιχαλόπουλος - "χα χα χα... με ημιαξόνιο" "εσύ Κώστα?"
Κώστας - "Α! καλά! εγώ είμαι πολύ μπροστά!... εγώ ξυρίζομαι με κορωνοπήνιο!!!!"
Γιάννης - "πσσσσσσ, ρε μάγκες έχετε ξεφύγει τελείως, εγώ τα παίρνω ελαφρά με δυό τρείς σταυρούς μόνο"
:lol: :lol: :lol: :lol:

kostas654 wrote:...εκοψα ακραξονιο στην κλουβα της δουλειας...
Να'τα...
Αρχισανε πριν ακομα βαλουν μπροστα... :lol:

γκαντεμη!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλα δεν φταις εσυ οι πουστιδες οι αξιοπιστοι ιαπωνες!!!!δεν την ειχα πληρωσει την κλουβα για ενα μηνα κ απορουσα μα καλα αυτο το αυτοκινητο δεν θα μου ζητησει κατι αλλο ακομα?μα γιατι?αφου μου αρεσει να το πληρωνω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ιαπωνες σου λεει μετα.δεν σπανε δεν χαλανε.θα εγραφα εδω μεσα τι παθαινουνε αλλα ειναι δημοσιο πολυ!!!!
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
georgexj wrote:τωρα αμα ερθεις σταυρο ο πυλος απλα ειναι ροδοκοκκινος απο το αποτομο ψησιμο.τωρα αμα τον θες στο καφετη χρωμα ελα κατα της 15 ιουλιου κ μετα!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και όπως έλεγε ένας φίλος "αυτό δεν είναι κώλος, αυτό είναι μαόνι, το ζουλάς και δεν πάει μέσα, πέτρα το γ@μήδι, πέτρα" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote: ιαπωνες σου λεει μετα.δεν σπανε δεν χαλανε.θα εγραφα εδω μεσα τι παθαινουνε αλλα ειναι δημοσιο πολυ!!!!
Φίλε ο δικό σου Ιάπωνας είδε πόσο πολύ προσέχεις το αμερικλάνικο, και πόσο χρήμα του ρίχνεις, και ζήλεψε. Φαίνεται με αυτά που κάνει ότι αμερικλανίζει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Δεν ξέρω πια παπαρια του αντώνη να πρωτοκάνω quote για να βάλω :lol: :lol: :lol: απο κάτω!!!
Καλα ρε αντώνη είσαι και πολύ παπάρας ρε αδερφάκι μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Agga κατέβα κάτω να φάμε κανα λουκάνικο ψημένο απο σενα που τα ψήνεις και ωραία να πιούμε και τίποτα γιατί απο δω μέσα όντος δεν βγάζουμε άκρη! Αλλά θα δώσεις το τερρανο στο βασιλιά να δούμε αν είναι τόσο αξιόπιστο όσο λες!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Καντου εναν ευχελαιο πιο πριν!!! :lol: :lol: :lol:
Τσέλιο καλα αγόρι μου εσυ γαμ....κες!!!
Σταματα επιτέλους γιατι ετσι όπως το πας θα σπάνε μόνο με τη σκέψη οτι θα πατάμε γκάζι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote: ιαπωνες σου λεει μετα.δεν σπανε δεν χαλανε.θα εγραφα εδω μεσα τι παθαινουνε αλλα ειναι δημοσιο πολυ!!!!
Φίλε ο δικό σου Ιάπωνας είδε πόσο πολύ προσέχεις το αμερικλάνικο, και πόσο χρήμα του ρίχνεις, και ζήλεψε. Φαίνεται με αυτά που κάνει ότι αμερικλανίζει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σε πληροφορω φιλε οτι ο ιαπωνας σε 5 μηνακια μου εχει φαει 8 χιλιαρικακια ζεστα ζεστα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!!κ δεν τον σπαω ;) ;) ;) ;) !!!σκεψου να του εκανα κ οτι εκανα στον αμερικανο shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: !!!ενω ο αμερικανος αυτα μου τα εχει φαει για μετατροπες διασκεδασεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”