2nd Evia trophy AOE4x4 2014

eangelou

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by eangelou »

Εφτασαααααααααααν..
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

επειδη την λιμνη την βρηκε σιγουρα ο ζαουρης επρεπε να τον βαλεις στην μεση να δουμε το βαθος :lol: :lol: :lol:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
DIAMANTIS RETHYMNO

Post by DIAMANTIS RETHYMNO »

Καλη δουλεια, καλη υπομονη, και το βασικο, καλη υγεια σε ολους ;) ;) ;) Πανο μια χαρα σε βλεπω αλλα μαλλον πας με τα ποδια ενω ο Ζαουρης οπως φαινεται πεφτει με αλεξιπτοτο οπως παντα :lol: :lol: :lol: Δεν βλεπετε τι φωραει ο καταδρομεας :?: :?: :?: :?: Για σου λοκατζη μου και μην κολωνεις ποτε ;) ;) ;) Οσο για τον μπαρμπα Κοκκινη, οτι και να πεις δεν φτανει αφου ξερεις οτι κρατει κοκαλακι νυκτεριδας και δεν λεει σε κανενα που το κρυβει για να μην του το παρουν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: πολλα φιλια σε ολους τους γνωστους και φιλους του χωρου και οχι μονο... θελω να πιστευω και εγω αλλα και ο συντεκνος μου [Ψιστακης] οτι θα τα καταφερουμε να σας δουμε απο κοντα και φετος και θα χαρουμε να κανουμε παρεα με ολους σας αλλα με μια διαφορα :?: :?: :?: :?: Φετος, λογο του αλκολτεστ που θα εχει βασει των κανονισμων 2014, θα κανουμε παρεα με πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο η νερο ντοπιο απο την λιμνη που μου ειπε ο Ζαουρης που το τσεκαρε οτι ειναι χωρις βακτιριδια και κανει καλο παντου :lol: :lol: :lol: :lol: Οσο και να με βασανισετε δεν λεω κουβεντα παραπανω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....
panos110

Post by panos110 »

DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Καλη δουλεια, καλη υπομονη, και το βασικο, καλη υγεια σε ολους ;) ;) ;) Πανο μια χαρα σε βλεπω αλλα μαλλον πας με τα ποδια ενω ο Ζαουρης οπως φαινεται πεφτει με αλεξιπτοτο οπως παντα :lol: :lol: :lol: Δεν βλεπετε τι φωραει ο καταδρομεας :?: :?: :?: :?: Για σου λοκατζη μου και μην κολωνεις ποτε ;) ;) ;) Οσο για τον μπαρμπα Κοκκινη, οτι και να πεις δεν φτανει αφου ξερεις οτι κρατει κοκαλακι νυκτεριδας και δεν λεει σε κανενα που το κρυβει για να μην του το παρουν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: πολλα φιλια σε ολους τους γνωστους και φιλους του χωρου και οχι μονο... θελω να πιστευω και εγω αλλα και ο συντεκνος μου [Ψιστακης] οτι θα τα καταφερουμε να σας δουμε απο κοντα και φετος και θα χαρουμε να κανουμε παρεα με ολους σας αλλα με μια διαφορα :?: :?: :?: :?: Φετος, λογο του αλκολτεστ που θα εχει βασει των κανονισμων 2014, θα κανουμε παρεα με πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο η νερο ντοπιο απο την λιμνη που μου ειπε ο Ζαουρης που το τσεκαρε οτι ειναι χωρις βακτιριδια και κανει καλο παντου :lol: :lol: :lol: :lol: Οσο και να με βασανισετε δεν λεω κουβεντα παραπανω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αντε ρε Γιωργη κι ανησυχήσαμε ότι λογω ημερομηνίας που δεν μπορούσαμε ν αλλαξουμε δε θα σε βλέπαμε φετος στα μερη μας.
Σας ετοιμάζουμε κατι καλο κι ανυπομονούμε να ερθει η ωρα που θα σας απολαυσουμε ολους σας σαν θεατες στα κομματια που περπατάμε τοσο καιρο και υπολογίζουμε προσεκτικα κάθε σας πατημα.
Αντε και η ταμπελα του τερματισμου σε περιμενει παλι. :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Θελω να πιστευω οτι οι φωτο με την λιμνη ειναι ντεκορ ομορφιας κ οχι περασμα..... :D :D :Dκαλη συνεχεια στην ομαδα κ στην απιστευτη προσπαθεια που κανετε!! Καλο κουραγιο.....
panos110

Post by panos110 »

georgexj wrote:Θελω να πιστευω οτι οι φωτο με την λιμνη ειναι ντεκορ ομορφιας κ οχι περασμα..... :D :D :Dκαλη συνεχεια στην ομαδα κ στην απιστευτη προσπαθεια που κανετε!! Καλο κουραγιο.....
Επειδή με ειχες ρωτησει για σνορκελ εδώ και καιρο Γιωργο,μην ανησυχεις.
Τα περασματα από νερο θα είναι μονο στις ρηχες οχθες της λιμνης .
Αλλωστε με τα λάστιχα που εχεις το πολύ να σου βραχουνε τα μπουλονια :lol: :lol: :lol:
Σ αυτό το μερος ,ιδεα του Ζαουρη,ετοιμάζουμε σουπερ ειδικη πολύ δυνατη που δεν θα εχει προηγουμενο.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Τέτοιες μαλακίες γράφετε και στο τέλος θα μου διώξετε τους πελάτες .... :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol:
gzaour

Post by gzaour »

DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Καλη δουλεια, καλη υπομονη, και το βασικο, καλη υγεια σε ολους ;) ;) ;) Πανο μια χαρα σε βλεπω αλλα μαλλον πας με τα ποδια ενω ο Ζαουρης οπως φαινεται πεφτει με αλεξιπτοτο οπως παντα :lol: :lol: :lol: Δεν βλεπετε τι φωραει ο καταδρομεας :?: :?: :?: :?: Για σου λοκατζη μου και μην κολωνεις ποτε ;) ;) ;) Οσο για τον μπαρμπα Κοκκινη, οτι και να πεις δεν φτανει αφου ξερεις οτι κρατει κοκαλακι νυκτεριδας και δεν λεει σε κανενα που το κρυβει για να μην του το παρουν :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: πολλα φιλια σε ολους τους γνωστους και φιλους του χωρου και οχι μονο... θελω να πιστευω και εγω αλλα και ο συντεκνος μου [Ψιστακης] οτι θα τα καταφερουμε να σας δουμε απο κοντα και φετος και θα χαρουμε να κανουμε παρεα με ολους σας αλλα με μια διαφορα :?: :?: :?: :?: Φετος, λογο του αλκολτεστ που θα εχει βασει των κανονισμων 2014, θα κανουμε παρεα με πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο η νερο ντοπιο απο την λιμνη που μου ειπε ο Ζαουρης που το τσεκαρε οτι ειναι χωρις βακτιριδια και κανει καλο παντου :lol: :lol: :lol: :lol: Οσο και να με βασανισετε δεν λεω κουβεντα παραπανω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: .....γεια σου ρε Διαμαντη!!!!!!!!.....φιλε μας εφτιαξες τωρα...αλλη φαση να εισαι και εσυ εδω!!!!....θα εχουμε πολλες πορτοκαλαδες φιλε για σενα...αφου οι κανονισμοι δεν επιτρεπουν κατι αλλο....παντως για την λιμνη μην ακους τον Μακρινο...εχει 70 μετρα βαθος...ενα λαθος και πηγες πατο.....τα σωσιβια θα ειναι υποχρεωτικα!!!!!!!
georgexj

Post by georgexj »

GENERAL LEE wrote:Τέτοιες μαλακίες γράφετε και στο τέλος θα μου διώξετε τους πελάτες .... :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

gzaour wrote:
:lol: :lol: :lol: .....γεια σου ρε Διαμαντη!!!!!!!!.....φιλε μας εφτιαξες τωρα...αλλη φαση να εισαι και εσυ εδω!!!!....θα εχουμε πολλες πορτοκαλαδες φιλε για σενα...αφου οι κανονισμοι δεν επιτρεπουν κατι αλλο....παντως για την λιμνη μην ακους τον Μακρινο...εχει 70 μετρα βαθος...ενα λαθος και πηγες πατο.....τα σωσιβια θα ειναι υποχρεωτικα!!!!!!!
δηλαδη προλαβαινω να μαθω κολυμπι????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”