Αντε ρε Γιωργη κι ανησυχήσαμε ότι λογω ημερομηνίας που δεν μπορούσαμε ν αλλαξουμε δε θα σε βλέπαμε φετος στα μερη μας.DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Καλη δουλεια, καλη υπομονη, και το βασικο, καλη υγεια σε ολους![]()
![]()
Πανο μια χαρα σε βλεπω αλλα μαλλον πας με τα ποδια ενω ο Ζαουρης οπως φαινεται πεφτει με αλεξιπτοτο οπως παντα
![]()
![]()
Δεν βλεπετε τι φωραει ο καταδρομεας
![]()
![]()
![]()
Για σου λοκατζη μου και μην κολωνεις ποτε
![]()
![]()
Οσο για τον μπαρμπα Κοκκινη, οτι και να πεις δεν φτανει αφου ξερεις οτι κρατει κοκαλακι νυκτεριδας και δεν λεει σε κανενα που το κρυβει για να μην του το παρουν
![]()
![]()
![]()
![]()
πολλα φιλια σε ολους τους γνωστους και φιλους του χωρου και οχι μονο... θελω να πιστευω και εγω αλλα και ο συντεκνος μου [Ψιστακης] οτι θα τα καταφερουμε να σας δουμε απο κοντα και φετος και θα χαρουμε να κανουμε παρεα με ολους σας αλλα με μια διαφορα
![]()
![]()
![]()
Φετος, λογο του αλκολτεστ που θα εχει βασει των κανονισμων 2014, θα κανουμε παρεα με πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο η νερο ντοπιο απο την λιμνη που μου ειπε ο Ζαουρης που το τσεκαρε οτι ειναι χωρις βακτιριδια και κανει καλο παντου
![]()
![]()
![]()
Οσο και να με βασανισετε δεν λεω κουβεντα παραπανω
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή με ειχες ρωτησει για σνορκελ εδώ και καιρο Γιωργο,μην ανησυχεις.georgexj wrote:Θελω να πιστευω οτι οι φωτο με την λιμνη ειναι ντεκορ ομορφιας κ οχι περασμα.....![]()
![]()
καλη συνεχεια στην ομαδα κ στην απιστευτη προσπαθεια που κανετε!! Καλο κουραγιο.....
DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Καλη δουλεια, καλη υπομονη, και το βασικο, καλη υγεια σε ολους![]()
![]()
Πανο μια χαρα σε βλεπω αλλα μαλλον πας με τα ποδια ενω ο Ζαουρης οπως φαινεται πεφτει με αλεξιπτοτο οπως παντα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο για τον μπαρμπα Κοκκινη, οτι και να πεις δεν φτανει αφου ξερεις οτι κρατει κοκαλακι νυκτεριδας και δεν λεει σε κανενα που το κρυβει για να μην του το παρουν
![]()
![]()
![]()
![]()
πολλα φιλια σε ολους τους γνωστους και φιλους του χωρου και οχι μονο... θελω να πιστευω και εγω αλλα και ο συντεκνος μου [Ψιστακης] οτι θα τα καταφερουμε να σας δουμε απο κοντα και φετος και θα χαρουμε να κανουμε παρεα με ολους σας αλλα με μια διαφορα
![]()
![]()
![]()
Φετος, λογο του αλκολτεστ που θα εχει βασει των κανονισμων 2014, θα κανουμε παρεα με πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο η νερο ντοπιο απο την λιμνη που μου ειπε ο Ζαουρης που το τσεκαρε οτι ειναι χωρις βακτιριδια και κανει καλο παντου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GENERAL LEE wrote:Τέτοιες μαλακίες γράφετε και στο τέλος θα μου διώξετε τους πελάτες ....![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδη προλαβαινω να μαθω κολυμπι?????gzaour wrote:DIAMANTIS RETHYMNO wrote:Καλη δουλεια, καλη υπομονη, και το βασικο, καλη υγεια σε ολους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....γεια σου ρε Διαμαντη!!!!!!!!.....φιλε μας εφτιαξες τωρα...αλλη φαση να εισαι και εσυ εδω!!!!....θα εχουμε πολλες πορτοκαλαδες φιλε για σενα...αφου οι κανονισμοι δεν επιτρεπουν κατι αλλο....παντως για την λιμνη μην ακους τον Μακρινο...εχει 70 μετρα βαθος...ενα λαθος και πηγες πατο.....τα σωσιβια θα ειναι υποχρεωτικα!!!!!!!