-κατ αρχας πιστευω πως η χρηση παρμπριζ δεν ειναι κατι τοσο σημαντικό ομως σιγουρα ειναι σημαντικο αν δεν υπαρχει να χρησιμοποιούνται γυαλιά τιπου motocross η fyll face κρανος....αν σπασεις παρμπριζ τι διαφορα εχει με το να μην εχεις καν και εισαι στην πρωτη μερα και στην αρχη του αγωνα ας πουμε?
-η παραγραφος 3,20,4 θελει διορθωση αν τελικα απλως η χρίση λασπωτηρων "συνίσταται" ...
-συμφωνω με την διασταση ελαστικων στην extreme trophy να ειναι 40"
-δεν βλεπω τον λογο καποια σωληνωτά που θα ηθελαν να τρεξουν εναν τετοιο αγωνα να μην το κανουν....(και ας χαλασουν το βουνο

)
-το καπο ενος αυτοκινητου ειναι δικαίωμα της ομαδας αν εχει η οχι....σιγουρα αυτος που εχει θα αντιμετωπίσει λιγοτερα προβληματα στα νερα απο αυτον που δεν εχει....αλλα την ομοσπονδια η την οργανωση τι την κόφτει αν εχει η δεν εχει?
-η πυροσβεση πιστευω οτι ειναι κατι σημαντικο και ας εχει καποια λεφτα παραπανω.....μπορει να μας σωσει (μπορει και οχι).... χρειαζεται...
-κορνα.......νταξει...σε αγωνα ειμαστε....δεν εχω δει σε κανενα ραλυ ακροπολης η σε καμια αναβαση εστω να παιζουν κορναριδια οι αγωνιζομενοι....(ναι μου εχει τυχει να συναντησω αμαξι μπροστα μου μελισσοκομων και να χαιστω απανω μου....αλλα και με κορνα παλι μπροστα μου θα ηταν....θα χρειαζοταν απλα για να του κανω σημα να φυγει (βλεπε ευβοια) οπως επισης να συναντησω αγωνιζομενο αναποδα στην διαδρομη (βλεπε εβρος τροφυ) αλλα πηγαιναμε και οι δυο με αρκετη ταχυτητα που δεν μας εσωνε ουτε αεροσακος....
δεν νομιζω οτι ειναι κατι που μπορει ενα αμαξι να μην εχει και να κοπει γι αυτο.....
-εξωτερικος γενικος σε οχημα εκτος δρομου ρε παιδια.....δεν ειμαστε σε πιστα...σε κλαδια και δεντρα ειμαστε...
-νομιζω οτι σχοινι ειναι ανούσιο να εχει προστατευτικά και διαφορα απ την στιγμη που το χρησιμοποιούμε και γι αυτο τον λογο τοσα χρονια τωρα.....αλλα νταξει δεν ειναι και κατι σοβαρο να βαλουμε κατι...οκ..