Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Pet4x4

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by Pet4x4 »

Dista wrote:
Ναι μωρέ, σε έχω δεί να πηγαίνεις στην άσφαλτο :shock:
Θυμάσαι τότε στην άσφαλτο που μόλις είχα περάσει τον ...άλλο (μη λέμε και ονόματα και θίξουμε υπολήψεις :lol: ) και σταμάτησα στο πόντο από το αγροτικό με τη γιαγιά και έρχεται από πίσω ο άλλος και μου λέει ρε συ τον έσωσες τον άνθρωπο, αν δεν είχα κόψει για να με περάσεις θα τον είχα κάνει πίτα αφού δεν είχα φρένα που είχαν ανάψει στην τρελή κατηφόρα που μόλις είχαμε κατέβει. Και αν θυμάσαι, με μεγάλη προπορεία ήμασταν.
Όλα τα θυμάσαι πιά? Ακόμα δέν γέρασες? :D
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

stavrosd wrote:Ούτε εμένα με λένε Σούλα...
:lol: :lol: :lol: :lol: Καλά εεε... Είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε σήμερα! :lol: :lol: :lol:
Dista

Post by Dista »

stavrosd wrote:Ούτε εμένα με λένε Σούλα, αλλά θα έλεγα 100 για Z0,Z2 και Ζ3 και 120 για Ζ1 με τη λογική της παραπάνω εμπειρίας ;)
Σταύρο πιστεύεις ότι στην στενή άσφαλτο του Ναυπλίου, που δεν χωρούσαν καλά καλά δύο φορτηγά, και που είχατε όριο, αν θυμάμαι καλά 50 ή 60, ήταν ασφαλές να πηγαίνεις με 80-90?
Αλλά και έτσι να είναι, το θέλουμε αυτό? Να μαζεύει δηλαδή ένα γρήγορο αυτοκίνητο το χρόνο στην άσφαλτο?
souki

Post by souki »

souki wrote:
Δημητρη νομιζω οτι βιαζεστε πολυ.....ας μαθουμε πρωτα να περπαταμε και μετα τρεχουμε κι ολας...τι σας εχει πιασει ξαφνικα και ολα πρεπει να αλλαξουν?

Αντε πες οτι εγιναν ολα αυτα που λεγονται και καπακι μετα απο 1 μηνα χτυπα ξυλο γινει κανα σοβαρο ατυχημα...τι θα γινει?τι θα φταιει μετα?καταλαβαινεις τι εννοω?εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα ειναι ματαια....ποτε δεν θα μπορεσουμε να κανουμε τους αγωνες μας ασφαλεις 100% γιατι πολυ απλα ειναι ανοικτοι......
Προσθεσα :lol: :lol:
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Dista wrote:
stavrosd wrote:Ούτε εμένα με λένε Σούλα, αλλά θα έλεγα 100 για Z0,Z2 και Ζ3 και 120 για Ζ1 με τη λογική της παραπάνω εμπειρίας ;)
Σταύρο πιστεύεις ότι στην στενή άσφαλτο του Ναυπλίου, που δεν χωρούσαν καλά καλά δύο φορτηγά, και που είχατε όριο, αν θυμάμαι καλά 50 ή 60, ήταν ασφαλές να πηγαίνεις με 80-90?
Αλλά και έτσι να είναι, το θέλουμε αυτό? Να μαζεύει δηλαδή ένα γρήγορο αυτοκίνητο το χρόνο στην άσφαλτο?

Ώπα, ώπα.... ή εσείς δεν το ξακαθαρίσατε σωστά ή εγώ το κατάλαβα λάθος. Όταν έλεγες ασφαλές σημείο, χωρίς σπίτια, κάμπος, αλλά ανοιχτο στην κυκλοφορία, εγώ κατάλαβα πως μιλάμε για χώμα! Κάτι σαν τον κάμπο της Θήβας δηλαδι. Εκεί γιατι να μπεί όριο? Και άν πρέπει να μπεί, γιατί να είναι κάτω απο 120? Δέν μιλούσα για ασφαλτο...
souki

Post by souki »

Dista wrote:
Καλα..αφησε ο αλλος την ασφαλτο και την επιασες εσυ? :lol: :lol:
μαρεσει που καταλαβαινομαστε.... :D
Dista

Post by Dista »

souki wrote: Δημητρη νομιζω οτι βιαζεστε πολυ.....ας μαθουμε πρωτα να περπαταμε και μετα τρεχουμε κι ολας...τι σας εχει πιασει ξαφνικα και ολα πρεπει να αλλαξουν?

Αντε πες οτι εγιναν ολα αυτα που λεγονται και καπακι μετα απο 1 μηνα χτυπα ξυλο γινει κανα σοβαρο ατυχημα...τι θα γινει?τι θα φταιει μετα?καταλαβαινεις τι εννοω?εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα ειναι ματαια....ποτε δεν θα μπορεσουμε να κανουμε τους αγωνες μας ασφαλεις 100% γιατι πολυ απλα ειναι ανοικτοι......
Δεν νομίζω ότι βιαζόμαστε. Μάλλον αργήσαμε και έχουμε πια κακομάθει ;)
Ασφαλείς αγώνες 100% δεν μπορούμε να έχουμε και το ξέρουμε όλοι. Απλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Ψάχνουμε για τη μέση λύση που και παιχνίδι να γίνεται και σχετική ασφάλεια να έχει και τους άλλους να μην ενοχλούμε πολύ. Θέλει όμως δουλειά και κάποιες υποχωρήσεις από όλους.

ΥΓ. Απάντησα :D
stavrosd

Post by stavrosd »

Dista wrote:
Με πρόλαβε ο Πέτρος (chat το κάναμε :D )
εννουσα για χώμα!
Για άσφαλτο θεωρώ οτι παντου πρέπει να υπάρχουν όρια
και για ασφάλεια αλλά και για πιο δίκαιο παιχνίδι ;)
Απλά κατι 40αρια που έχει ο ΚΟΚ είναι άκυρα!
Και για να μή ξεχνιόμαστε ΠΑΝΤΑ γραμμένα στο RB, αυτονόητο δεν είναι τίποτα!
Δημητριάδης Σταύρος
Dista

Post by Dista »

Pet4x4 wrote: Ώπα, ώπα.... ή εσείς δεν το ξακαθαρίσατε σωστά ή εγώ το κατάλαβα λάθος. Όταν έλεγες ασφαλές σημείο, χωρίς σπίτια, κάμπος, αλλά ανοιχτο στην κυκλοφορία, εγώ κατάλαβα πως μιλάμε για χώμα! Κάτι σαν τον κάμπο της Θήβας δηλαδι. Εκεί γιατι να μπεί όριο? Και άν πρέπει να μπεί, γιατί να είναι κάτω απο 120? Δέν μιλούσα για ασφαλτο...
Για το χώμα μιλούσα, καλά κατάλαβες. Και ξαναλέω θεωρείς ότι είναι ασφαλές τα 120 στο χώμα σε ανοικτό δρόμο? Και μη σκέφτεσαι τον εαυτό σου και μερικούς σαν εσένα που έχουν μυαλό και εμπειρία και θα κόψουν στη στροφή ή στο τυφλό σημείο. Σκέψου ότι τρέχουν αρκετοί ακόμα.
Αυτό ψάχνουμε. Ποιό πρέπει να είναι αυτό το όριο.
stavrosd

Post by stavrosd »

Και για να μη παρεξηγούμε είναι πολλά τα έμπειρα (πιο έμπειρα απο εμενα σίγουρα) που θα είναι Ζ2 αλλά μαζί τους θα είναι και πληρώματα με 1-2 αγώνες στην πλάτη τους!
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”