Όλα τα θυμάσαι πιά? Ακόμα δέν γέρασες?Dista wrote:
Ναι μωρέ, σε έχω δεί να πηγαίνεις στην άσφαλτο![]()
Θυμάσαι τότε στην άσφαλτο που μόλις είχα περάσει τον ...άλλο (μη λέμε και ονόματα και θίξουμε υπολήψεις) και σταμάτησα στο πόντο από το αγροτικό με τη γιαγιά και έρχεται από πίσω ο άλλος και μου λέει ρε συ τον έσωσες τον άνθρωπο, αν δεν είχα κόψει για να με περάσεις θα τον είχα κάνει πίτα αφού δεν είχα φρένα που είχαν ανάψει στην τρελή κατηφόρα που μόλις είχαμε κατέβει. Και αν θυμάσαι, με μεγάλη προπορεία ήμασταν.
Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες
Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες
stavrosd wrote:Ούτε εμένα με λένε Σούλα...
Σταύρο πιστεύεις ότι στην στενή άσφαλτο του Ναυπλίου, που δεν χωρούσαν καλά καλά δύο φορτηγά, και που είχατε όριο, αν θυμάμαι καλά 50 ή 60, ήταν ασφαλές να πηγαίνεις με 80-90?stavrosd wrote:Ούτε εμένα με λένε Σούλα, αλλά θα έλεγα 100 για Z0,Z2 και Ζ3 και 120 για Ζ1 με τη λογική της παραπάνω εμπειρίας
Αλλά και έτσι να είναι, το θέλουμε αυτό? Να μαζεύει δηλαδή ένα γρήγορο αυτοκίνητο το χρόνο στην άσφαλτο?
Προσθεσαsouki wrote:
Δημητρη νομιζω οτι βιαζεστε πολυ.....ας μαθουμε πρωτα να περπαταμε και μετα τρεχουμε κι ολας...τι σας εχει πιασει ξαφνικα και ολα πρεπει να αλλαξουν?
Αντε πες οτι εγιναν ολα αυτα που λεγονται και καπακι μετα απο 1 μηνα χτυπα ξυλο γινει κανα σοβαρο ατυχημα...τι θα γινει?τι θα φταιει μετα?καταλαβαινεις τι εννοω?εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα ειναι ματαια....ποτε δεν θα μπορεσουμε να κανουμε τους αγωνες μας ασφαλεις 100% γιατι πολυ απλα ειναι ανοικτοι......
Dista wrote:Σταύρο πιστεύεις ότι στην στενή άσφαλτο του Ναυπλίου, που δεν χωρούσαν καλά καλά δύο φορτηγά, και που είχατε όριο, αν θυμάμαι καλά 50 ή 60, ήταν ασφαλές να πηγαίνεις με 80-90?stavrosd wrote:Ούτε εμένα με λένε Σούλα, αλλά θα έλεγα 100 για Z0,Z2 και Ζ3 και 120 για Ζ1 με τη λογική της παραπάνω εμπειρίας
Αλλά και έτσι να είναι, το θέλουμε αυτό? Να μαζεύει δηλαδή ένα γρήγορο αυτοκίνητο το χρόνο στην άσφαλτο?
Ώπα, ώπα.... ή εσείς δεν το ξακαθαρίσατε σωστά ή εγώ το κατάλαβα λάθος. Όταν έλεγες ασφαλές σημείο, χωρίς σπίτια, κάμπος, αλλά ανοιχτο στην κυκλοφορία, εγώ κατάλαβα πως μιλάμε για χώμα! Κάτι σαν τον κάμπο της Θήβας δηλαδι. Εκεί γιατι να μπεί όριο? Και άν πρέπει να μπεί, γιατί να είναι κάτω απο 120? Δέν μιλούσα για ασφαλτο...
Καλα..αφησε ο αλλος την ασφαλτο και την επιασες εσυ?Dista wrote:Σταύρο πιστεύεις ότι στην στενή άσφαλτο του Ναυπλίου, που δεν χωρούσαν καλά καλά δύο φορτηγά, και που είχατε όριο, αν θυμάμαι καλά 50 ή 60, ήταν ασφαλές να πηγαίνεις με 80-90?stavrosd wrote:Ούτε εμένα με λένε Σούλα, αλλά θα έλεγα 100 για Z0,Z2 και Ζ3 και 120 για Ζ1 με τη λογική της παραπάνω εμπειρίας
μαρεσει που καταλαβαινομαστε....
Δεν νομίζω ότι βιαζόμαστε. Μάλλον αργήσαμε και έχουμε πια κακομάθειsouki wrote: Δημητρη νομιζω οτι βιαζεστε πολυ.....ας μαθουμε πρωτα να περπαταμε και μετα τρεχουμε κι ολας...τι σας εχει πιασει ξαφνικα και ολα πρεπει να αλλαξουν?
Αντε πες οτι εγιναν ολα αυτα που λεγονται και καπακι μετα απο 1 μηνα χτυπα ξυλο γινει κανα σοβαρο ατυχημα...τι θα γινει?τι θα φταιει μετα?καταλαβαινεις τι εννοω?εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα ειναι ματαια....ποτε δεν θα μπορεσουμε να κανουμε τους αγωνες μας ασφαλεις 100% γιατι πολυ απλα ειναι ανοικτοι......
Ασφαλείς αγώνες 100% δεν μπορούμε να έχουμε και το ξέρουμε όλοι. Απλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Ψάχνουμε για τη μέση λύση που και παιχνίδι να γίνεται και σχετική ασφάλεια να έχει και τους άλλους να μην ενοχλούμε πολύ. Θέλει όμως δουλειά και κάποιες υποχωρήσεις από όλους.
ΥΓ. Απάντησα
Με πρόλαβε ο Πέτρος (chat το κάναμεDista wrote:Σταύρο πιστεύεις ότι στην στενή άσφαλτο του Ναυπλίου, που δεν χωρούσαν καλά καλά δύο φορτηγά, και που είχατε όριο, αν θυμάμαι καλά 50 ή 60, ήταν ασφαλές να πηγαίνεις με 80-90?stavrosd wrote:Ούτε εμένα με λένε Σούλα, αλλά θα έλεγα 100 για Z0,Z2 και Ζ3 και 120 για Ζ1 με τη λογική της παραπάνω εμπειρίας
εννουσα για χώμα!
Για άσφαλτο θεωρώ οτι παντου πρέπει να υπάρχουν όρια
και για ασφάλεια αλλά και για πιο δίκαιο παιχνίδι
Απλά κατι 40αρια που έχει ο ΚΟΚ είναι άκυρα!
Και για να μή ξεχνιόμαστε ΠΑΝΤΑ γραμμένα στο RB, αυτονόητο δεν είναι τίποτα!
Δημητριάδης Σταύρος
Για το χώμα μιλούσα, καλά κατάλαβες. Και ξαναλέω θεωρείς ότι είναι ασφαλές τα 120 στο χώμα σε ανοικτό δρόμο? Και μη σκέφτεσαι τον εαυτό σου και μερικούς σαν εσένα που έχουν μυαλό και εμπειρία και θα κόψουν στη στροφή ή στο τυφλό σημείο. Σκέψου ότι τρέχουν αρκετοί ακόμα.Pet4x4 wrote: Ώπα, ώπα.... ή εσείς δεν το ξακαθαρίσατε σωστά ή εγώ το κατάλαβα λάθος. Όταν έλεγες ασφαλές σημείο, χωρίς σπίτια, κάμπος, αλλά ανοιχτο στην κυκλοφορία, εγώ κατάλαβα πως μιλάμε για χώμα! Κάτι σαν τον κάμπο της Θήβας δηλαδι. Εκεί γιατι να μπεί όριο? Και άν πρέπει να μπεί, γιατί να είναι κάτω απο 120? Δέν μιλούσα για ασφαλτο...
Αυτό ψάχνουμε. Ποιό πρέπει να είναι αυτό το όριο.
Και για να μη παρεξηγούμε είναι πολλά τα έμπειρα (πιο έμπειρα απο εμενα σίγουρα) που θα είναι Ζ2 αλλά μαζί τους θα είναι και πληρώματα με 1-2 αγώνες στην πλάτη τους!
Δημητριάδης Σταύρος