Προς keravno

superspiounos

Re: Προς keravno

Post by superspiounos »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Κύριε Κατσιμαλή

αν και φοβάμαι ότι εδώ και πολύ καιρό δε θεωρείτε τον εαυτό σας κύριο με όσα κάνετε. To πόσα άλλα είστε το ξέρουμε καλά.

Να σας θυμίσω ότι οι αναφορές στους αγώνες του Ιχνηλάτη στο μέσο σας σταμάτησαν όταν δεν δέχτηκα να σας ΠΛΗΡΩΣΩ γι΄αυτό. Την ίδια στιγμή που οι αγώνες σας προβάλονται ανελειπώς στο Τετρακίνηση Mag.
Οπά... Γιάννη έχω ακόμα τα email που ανταλλάξαμε όταν σου είπα ότι αν θες να συνεχίσεις να προβάλεις το περιοδικό σου μέσα από τις σελίδες του off-road.gr θα πρέπει να μου δώσεις αντίστοιχο χώρο σε αυτό. Πράγμα που γινόταν - γίνεται και με τα άλλα έντυπα. (4wheeldrive 4x4mag και άλλα).

Πάνω σε αυτό (για το περιοδικό) τότε η Κωνσταντίνα μου ζήτησε να της στείλω τιμοκατάλογο και μετά σταμάτησες.
Πουθενά δεν αναφέρθηκε το θέμα αγώνες κλπ Λεπτό δεν έχουμε πάρει - ζητήσει ποτέ για προβολή αγώνα.
Από εκεί και πέρα έχεις φύγει - επιστρέψει στο forum αρκετές φορές και με περίσσια ονομάτων. Κάποια στιγμή ξεπέρασες κάθε όριο στις προσβολές, τα ψέματα και τις διαστρεβλώσεις και σου έκοψα την πρόσβαση.

Γιάννης Αθανασίου wrote: Το θέμα με την ιστιοπλοϊα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα;
Κάπου άκουσα ότι εσύ κάνεις μικτούς αγώνες - αυτοκινήτου ιστιοπλοίας.... αλλά πάλι μπορεί να κάνω λάθος, ζητώ συγνώμη.

Γιάννης Αθανασίου wrote: Για να πας μπροστά πρέπει να έχεις υγιή ανταγωνισμό. Και δυστυχώς αυτός που προέρχεται από εσάς - 10 συμμετοχές! - είναι πενιχρός! Σε κανένα άλλο πρωτάθλημα, έπαθλο, κύπελλο σε όλη την υφήλιο δεν θα είχατε θέση. Μόνο στην Ελλάδα και με βάση τις κάτω απο το τραπέζι συναλλαγές σας τα καταφέρνετε. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που καταφέρνετε να θεωρείστε ακόμη τεχνικός έφορος, παρόλο που δεν πάτε στα σεμινάρια. Είναι μήπως γιατί κρατάτε ενήμερο τον κύριο Μαρατζίδη για τα τεκτενόμενα και τα γραφόμενα στο χώρο;

Και σε όλο τον κόσμο η προβολή ενός αγώνα μετριέται με τις δημοσιεύσεις. Στο Κατσιμαλιστάν μετριέται διαφορετικά;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας κάνουν να συμπεριφέρεστε έτσι. Και το σημαντικότερο η αγάπη του κόσμου και το επίπεδο προβολής που γνωρίζει ο 24ωρος αγώνας του Ιχνηλάτη. Δεν πειράζει. Θα σας περάσει.

Και το ουίσκι μου σας το χαρίζω, για να πάνε τα φαρμάκια σας κάτω. Το χρειάζεστε.
Ξέρεις.... αυτό που σε πειράζει μάλλον είναι ότι αδιαφορώ. Όσο για το ουίσκι, προτιμώ το τσίπουρο.
Last edited by superspiounos on Fri Mar 26, 2010 11:03, edited 1 time in total.
superspiounos

Post by superspiounos »

Nicolas wrote:Έχουμε επιτρέψει το ξεκατίνιασμα και το έχουμε κάνει για λόγους "δημοκρατίας".
Μπορείτε τουλάχιστον σας παρακαλώ, στο ξεκατίνιασμά σας,
να παραλείπετε τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη?

Ευχαριστώ.

Για μια ακόμα φορά θα πω ότι λυπάμαι Nicola. Αλλά κάποιες φορές μερικοί ερμηνευούν λανθασμένα την σιωπή.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

superspy wrote:
Nicolas wrote:Έχουμε επιτρέψει το ξεκατίνιασμα και το έχουμε κάνει για λόγους "δημοκρατίας".
Μπορείτε τουλάχιστον σας παρακαλώ, στο ξεκατίνιασμά σας,
να παραλείπετε τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη?

Ευχαριστώ.

Για μια ακόμα φορά θα πω ότι λυπάμαι Nicola. Αλλά κάποιες φορές μερικοί ερμηνευούν λανθασμένα την σιωπή.
Συμφωνώ, γι αυτό και η παράκλησή μου γίνεται γενικά και δημόσια...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

superspy wrote: Ξέρεις.... αυτό που σε πειράζει μάλλον είναι ότι αδιαφορώ. Όσο για το ουίσκι, προτιμώ το τσίπουρο.
Αδιαφορία οι 4 δημοσιεύσεις μέσα σε μισή ώρα!!! Ουάουυυυυ... που να μην αδιαφορούσατε δηλαδή!

Τώρα για το αν πουλάτε τα πάντα και χρεώνετε τα πάντα, το γνωρίζουμε. Και το ότι αποκλείετε απο το forum σας όσους δεν σας αρέσουν, επίσης. Μπορείτε να μας πείτε γιατί ο Μελέτης, για αρκετή περίοδο, αναγκαζόταν να δημοσιεύσει μέσω της σύνδεσης του Thodor; Και αυτός παρατύπισε; Σε ποιούς τα πουλάτε αυτά; Σας ξέρουν πλέον όλοι. Γι΄αυτό άλλωστε και είστε αναγκασμένος να κάνετε τη συζήτηση αυτή από εδώ...
superspiounos

Post by superspiounos »

Λοιπόν βλέπω ότι συστηματικά αποφεύγεις να απαντήσεις σχετικά με το πόσο χρεώνονται τα αποτελέσματα;

Δηλαδή η Εκάλη, η το Ναύπλιο ή ο Αποστολίδης ή δε θυμάμαι που αλλού έχω βοηθήσει έχουν πληρώσει για RB και αποτελέσματα; Πόσα; Να μας πούν καλύτερα εκείνοι;
aapo

Post by aapo »

Για την ιστορία και μόνο.
Ουδέποτε ο Σπυρος ζήτησε για την μετατροπη του Road Book σε ηλεκτρονική μορφή απο μένα και στους αγώνες που είχα εμπλοκή εστω και 0.001€.

Η δε παρουσία του απο όσα γνωρίζω είναι αφιλοκερδής.
stavrosd

Post by stavrosd »

Δε ξέρω που να postάρω :lol: :lol: :lol: :lol:

Ας τα πώ εδώ.
Σπύρο τα σύκα συκα και η σκάφη σκάφη.
Ο 24ωρος είναι ο μεγαλύτερος αγώνας της Ελλάδας ._
Είναι σε άλλα επίπεδα απο άποψη συμμετοχών. Εχει την καλύτερη ή μάλλον την αποτελεσματικότερη προβολή πριν και μετά τον αγώνα καθώς και την αίγλη (Βλ.Ζάππειο, Πειραιά) που όλοι θα θέλαμε.
Όπως επίσης έχει την πολυτέλεια να φέρει και ξένους , έστω και πληρώνοντας, που είναι το κατακριτέο σε αυτό?

Πλήν όμως δεν είναι ο καλύτερος σε κάποιους τομείς.
Δεν είναι βέβαια χάλια, όπως παρουσιάζετε πολλές φορές.
Αυτό συμβαίνει βέβαια κυρίως εξαιτίας σου Γιάννη.
Μην πεί κάποιος κάτι κακό για τον αγώνα σου, ούτε καν να εκφέρει άποψη άλλη απο τη δική σου και αμέσως γίνεται εγκάθετος, παρακινούμενος και αυτοπυρπολήσε μαινόμενος!

Τα άλλα περι marathonrally τα ακούω βερεσε. Καλά κάνετε που χρησιμοποιείτε και αυτά τα κανάλια, αλλά πρίν κρεμάσουμε πίνακες ας σοβατίσουμε τουλάχιστον τον τοίχο ε?

Ά και για το θέμα του Navara τοσο φέτος όσο και πέρσι ξέρετε και ξέρουμε όλοι τί γίνετε!
Αυτό που πιστεύω εγώ αλλά και έχει ειπωθεί και απο άλλους είναι ότι,αρχικά πέρσι αν δεν ήσασταν εσείς οι δύο ταυτόχρονα, δεν θα είχαμε αυτά τα εκρηκτικά (και απαράδεκτα) γεγονότα.
δεύτερον οτι φέτος αν δεν ήταν τόσες λίγες οι συμμετοχές πιθανόν να μή επιτρεπόταν στο Navara να συνεχίσει σε αυτή την κατηγορία
αλλά και στην τελική είναι ένα ένα roll cage που απλά δεν προστατεύει τόσο το πλήρωμα όσο θεωρεί η ΕΘΕΑ οτι πρέπει, δεν προκαλεί επιπλέον κίνδυνο προς τρίτους όπως ίσως ένας προφυλακτήρας ή εργάτης.
Θεωρώ οτι τα θέματα που εμπίπτουν σε ασφάλεια προς τρίτους θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρότερα και αδιαπραγμάτευτα σε σχέση με τα παθητικά μέσα που στην τελική φταίμε εμείς οι ιδιοι για αυτό που θα πάθουμε!

Τέλος το αν θα πληρώνετε ή όχι κάποιος για την δουλειά και την ώρα που αφιερώνει σε κάποιο έργο είναι πέραν κριτικής. Ελέυθερη χώρα είμαστε δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κατακριτέο!?
Θες να κάνεις το καλό και να το διαθέσεις τζάμπα? κάντο και ρίξτο στο γιαλό, μην το χρησιμοποιείς για να λές τί καλός που είμαι και τι κακός που είσαι εσύ που δεν με ακολούθησες!
Οπότε θεωρώ αδιάφορο κατα πόσο πληρώνετε ή όχι ο Σπύρος και ο κάθε Σπύρος.
Το κομμάτι της απο κοινού προβολής είναι άλλο απο τη στιγμή που όλοι είναι υπο την ίδια διοργάνωση και η προβολή οφελεί το θεσμό και κατα συνέπεια όλους
Δημητριάδης Σταύρος
aapo

Post by aapo »

Για την Ιστορία

Ουδέποτε ο Σπυρος ζήτησε απο μένα εστω 0.0001€ για την ψηφιοποίηση του Road Book και απο όσο γνωρίζω οι παρουσίες του στις διάφορες εκδηλώσεις είναι αφικερδής. αα
stavrosd

Post by stavrosd »

aapo wrote:Για την Ιστορία

Ουδέποτε ο Σπυρος ζήτησε απο μένα εστω 0.0001€ για την ψηφιοποίηση του Road Book και απο όσο γνωρίζω οι παρουσίες του στις διάφορες εκδηλώσεις είναι αφικερδής. αα
Καλώς το έκανε και το κάνει αλλά θα έπρεπε να είναι αδιάφορο!
Αν ήθελε και μπορούσε ας πληρωνόταν δεν θα έπρεπε να τον κακολογήσει κάποιος!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

aapo wrote:Για την ιστορία και μόνο.
Ουδέποτε ο Σπυρος ζήτησε για την μετατροπη του Road Book σε ηλεκτρονική μορφή απο μένα και στους αγώνες που είχα εμπλοκή εστω και 0.001€.

Η δε παρουσία του απο όσα γνωρίζω είναι αφιλοκερδής.
Και πως στο Καρπενήσι ήμουν μπροστά σε τηλέφωνο στο οποίο σας ζητούσε να πληρωθεί για να μην αποσύρρει τα μηχανάκια απο τα αυτοκίνητα; Λάθος άκουσα; Μήπως το road book ήταν μέσα στο συνολικό πακέτο συνεργασίας; Γιατί απο ότι ξέρω το σύστημα πωλείται και ενοικιάζεται.

Σταύρο

είμαι ο τελευταίος που θα κακολογήσει κάποιον που πληρώνετε για ότι κάνει. Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι θέλω να συνεργάζομαι με επαγγελματίες. Κακολογώ αυτόν που στήνει φιέστα με όποιον δε χρησιμοποιεί το δικό του σύστημα, δεν τον πληρώνει δηλαδή. Και εδώ έχουμε αυτό το πρόβλημα και βέβαια την προσπάθεια η χρήση των συστημάτων να απαιτηθεί - καθιερωθεί από την αρχή του σπορ. Δεν είναι το ίδιο...

Και βέβαια συνεχίζουν να ισχύουν όλα τα υπόλοιπα: πώς είναι τεχνικός έφορος χωρίς να παρακολουθεί τα σεμινάρια; Γιατί στο Μελέτη που είναι οργανωτής δεν επιτράπηκε να είναι τεχνικός έφορος και στο κύριο Κατσιμαλή επιτρέπεται και όλα αυτά που δείχνουν μία παράγκα και ένα κέντρο λήψης αποφάσεων κάτω απο το τραπεζι, με αδιαφανείς λειτουργίες και άγνωστα συμφέροντα.

Και να επαναλάβω ότι σε όλο τον κόσμο, καμία αρχή του σπορ, δε θα έδινε αγώνα σε οργανωτή που έχει ματαιώσει τρεις αγώνες και δεν έχει ολοκληρώσει δύο έπαθλα τα τελευταία χρόνια. Εδώ κάνουμε το αντίθετο. Το βάζουμε γενικό Δερβέναγα και του επιτρέπουμε να βάλει τρικλοποδιές στο μεγαλύτερο αγώνα 4Χ4 που γίνεται στη χώρα.

Αλήθεια, δε μου είπες, σε ποιό αγώνα δεν υπάρχουν προβλήματα; Είναι κανένας τέλειος;
Last edited by Γιάννης Αθανασίου on Fri Mar 26, 2010 13:13, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”