Οπά... Γιάννη έχω ακόμα τα email που ανταλλάξαμε όταν σου είπα ότι αν θες να συνεχίσεις να προβάλεις το περιοδικό σου μέσα από τις σελίδες του off-road.gr θα πρέπει να μου δώσεις αντίστοιχο χώρο σε αυτό. Πράγμα που γινόταν - γίνεται και με τα άλλα έντυπα. (4wheeldrive 4x4mag και άλλα).Γιάννης Αθανασίου wrote:Κύριε Κατσιμαλή
αν και φοβάμαι ότι εδώ και πολύ καιρό δε θεωρείτε τον εαυτό σας κύριο με όσα κάνετε. To πόσα άλλα είστε το ξέρουμε καλά.
Να σας θυμίσω ότι οι αναφορές στους αγώνες του Ιχνηλάτη στο μέσο σας σταμάτησαν όταν δεν δέχτηκα να σας ΠΛΗΡΩΣΩ γι΄αυτό. Την ίδια στιγμή που οι αγώνες σας προβάλονται ανελειπώς στο Τετρακίνηση Mag.
Πάνω σε αυτό (για το περιοδικό) τότε η Κωνσταντίνα μου ζήτησε να της στείλω τιμοκατάλογο και μετά σταμάτησες.
Πουθενά δεν αναφέρθηκε το θέμα αγώνες κλπ Λεπτό δεν έχουμε πάρει - ζητήσει ποτέ για προβολή αγώνα.
Από εκεί και πέρα έχεις φύγει - επιστρέψει στο forum αρκετές φορές και με περίσσια ονομάτων. Κάποια στιγμή ξεπέρασες κάθε όριο στις προσβολές, τα ψέματα και τις διαστρεβλώσεις και σου έκοψα την πρόσβαση.
Κάπου άκουσα ότι εσύ κάνεις μικτούς αγώνες - αυτοκινήτου ιστιοπλοίας.... αλλά πάλι μπορεί να κάνω λάθος, ζητώ συγνώμη.Γιάννης Αθανασίου wrote: Το θέμα με την ιστιοπλοϊα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα;
Ξέρεις.... αυτό που σε πειράζει μάλλον είναι ότι αδιαφορώ. Όσο για το ουίσκι, προτιμώ το τσίπουρο.Γιάννης Αθανασίου wrote: Για να πας μπροστά πρέπει να έχεις υγιή ανταγωνισμό. Και δυστυχώς αυτός που προέρχεται από εσάς - 10 συμμετοχές! - είναι πενιχρός! Σε κανένα άλλο πρωτάθλημα, έπαθλο, κύπελλο σε όλη την υφήλιο δεν θα είχατε θέση. Μόνο στην Ελλάδα και με βάση τις κάτω απο το τραπέζι συναλλαγές σας τα καταφέρνετε. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που καταφέρνετε να θεωρείστε ακόμη τεχνικός έφορος, παρόλο που δεν πάτε στα σεμινάρια. Είναι μήπως γιατί κρατάτε ενήμερο τον κύριο Μαρατζίδη για τα τεκτενόμενα και τα γραφόμενα στο χώρο;
Και σε όλο τον κόσμο η προβολή ενός αγώνα μετριέται με τις δημοσιεύσεις. Στο Κατσιμαλιστάν μετριέται διαφορετικά;
Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας κάνουν να συμπεριφέρεστε έτσι. Και το σημαντικότερο η αγάπη του κόσμου και το επίπεδο προβολής που γνωρίζει ο 24ωρος αγώνας του Ιχνηλάτη. Δεν πειράζει. Θα σας περάσει.
Και το ουίσκι μου σας το χαρίζω, για να πάνε τα φαρμάκια σας κάτω. Το χρειάζεστε.