CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
βγάλτο, οδήγα, δες διαφορά και βάλε ένα πιό σκληρό να δείς πώς πάει.
if it doesn't break, fix it until it does
Εγώ στο jimny αυτό το αμορτισέρ που είχα βάλει δεν μπορώ να πω οτι βοήθησε καθόλου. Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει η τοποθέτηση που του κάναμε!
Τέλοσπάντων στο wrangler τώρα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Κώστα. ¨Εχουμε ακριβώς το ίδιο φτιάξιμο.
Είχα παρόμοιο πρόβλημα όμως με το που έβαλα την ανάρτηση αλλά όταν του κάναμε ευθυγράμιση διορθώθηκε κατά πολύ αλλά τώρα με τα bogger έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα. Θα του κάνω ευθυγράμμιση πάλι όμως εγώ δεν έχω αλλάξει αμορτισέρ τιμονιού. Έχω ακόμα το μαμά!
Τι μου προτείνετε να βάλω ή τι μετατροπή προτείνετε για το μπροστινό σύστημα εσείς οι παλιοί;; Ακούω καγκουρολύσεις!!!
Τέλοσπάντων στο wrangler τώρα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Κώστα. ¨Εχουμε ακριβώς το ίδιο φτιάξιμο.
Είχα παρόμοιο πρόβλημα όμως με το που έβαλα την ανάρτηση αλλά όταν του κάναμε ευθυγράμιση διορθώθηκε κατά πολύ αλλά τώρα με τα bogger έχω ξανά το ίδιο πρόβλημα. Θα του κάνω ευθυγράμμιση πάλι όμως εγώ δεν έχω αλλάξει αμορτισέρ τιμονιού. Έχω ακόμα το μαμά!
Τι μου προτείνετε να βάλω ή τι μετατροπή προτείνετε για το μπροστινό σύστημα εσείς οι παλιοί;; Ακούω καγκουρολύσεις!!!

μονο που εγω ειμαι πιο ομορφοςjohny4x4 wrote: έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Κώστα. ¨Εχουμε ακριβώς το ίδιο φτιάξιμο.

αντε κοιτα στην σελιδα 64johny4x4 wrote:Τι μου προτείνετε να βάλω ή τι μετατροπή προτείνετε για το μπροστινό σύστημα εσείς οι παλιοί;; Ακούω καγκουρολύσεις!!!
Κώστας Γκιαούρης
Φιλαράκι μήπως είσαι μαλακούκος;;;
Ρωτάω τι μου προτείνουν να φτιάξω εγώ που δεν έχω αλλάξει τίποτα στο μπροστινό σύστημα.
Το να βάλω ενα αμορτισέρ χερο πολύ.
Αυτά τα heavy duty συστήματα τιμονιού τι λένε;
Γιατί απο οτι έχω καταλάβει με ένα αμορτισέρ τιμονιού μόνο δεν γίνεται δουλειά
Ακου κοιτα στην 64....τσου ρεεεεε.......
Ρωτάω τι μου προτείνουν να φτιάξω εγώ που δεν έχω αλλάξει τίποτα στο μπροστινό σύστημα.
Το να βάλω ενα αμορτισέρ χερο πολύ.
Αυτά τα heavy duty συστήματα τιμονιού τι λένε;
Γιατί απο οτι έχω καταλάβει με ένα αμορτισέρ τιμονιού μόνο δεν γίνεται δουλειά
Ακου κοιτα στην 64....τσου ρεεεεε.......

ρε κάγκουρες μην τσακώνεσται έτσι, τσακωθείται με βαριές κουβέντες. δεν βλέπετε εμένα με τον Τσέλιο? σταματήσαμε να μιλιώμαστε πλέον.
να ρωτήσω επίσης ρε παλουκάρια,
βάλατε ανάρτηση 4", καλά μέχρι εδώ.
την ράβδο πανάρ τη ρυθμίσατε ή περιμμένετε ως δια μαγείας να πηγαίνει τ'αμάξι ίσια?

να ρωτήσω επίσης ρε παλουκάρια,
βάλατε ανάρτηση 4", καλά μέχρι εδώ.
την ράβδο πανάρ τη ρυθμίσατε ή περιμμένετε ως δια μαγείας να πηγαίνει τ'αμάξι ίσια?
if it doesn't break, fix it until it does
μαζι με την ευθυγραμμιση αλλα να ξερεις οτι το δικο μου ειναι καλυτερο απο του Γιαννηantonisxj wrote:την ράβδο πανάρ τη ρυθμίσατε ή περιμμένετε ως δια μαγείας να πηγαίνει τ'αμάξι ίσια?

Κώστας Γκιαούρης
Τα υπόλοιπα τα λέμε απο κοντά.....γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε και μπιπ.
Η ανάρτηση είχε άλλες βάσεις για την πανάρ οπότε υποτίθεται την ρυθμίσαμε!
Η ανάρτηση είχε άλλες βάσεις για την πανάρ οπότε υποτίθεται την ρυθμίσαμε!

-
Τι θα πει σταματησαμε???antonisxj wrote:ρε κάγκουρες μην τσακώνεσται έτσι, τσακωθείται με βαριές κουβέντες. δεν βλέπετε εμένα με τον Τσέλιο? σταματήσαμε
Η κοντρα μας θα ειναι αιωνια...Καγκουρα...
Μονο αν παρεις Wrangler...θα τα βρουμε.

..
.
Οσο για τα παιξηματα στα τιμονια σας:
Τι περιμενετε ρε Καγκουρες?
Bogger βαλατε...δεν βαλατε Michelen Pilot...

Με τις τακουναρες που εχει το λαστιχο πως θελετε να ειστε καλα στον δρομο...

Δοκιμαστε να κατεβασετε την πιεση στα 15 psi (οταν τα λαστιχα να ειναι κρυα)

Ρε κουφάλα βασιλιά πάς να μου τσιμπήσεις το foxακι με τρόπο ? Τα δόλια σχέδιά σου δεν θα πετύχουν
Από εβδομάδα θα μπεί και αυτό
θέλω να πιστεύω
Πέρα από την πλάκα αν θέλεις πές μου να σου στείλω λινκ και μεηλ επικοινωνίας με το μαγαζί στην αμερική που το αγόρασα. Εξυπηρετικότατοι, άμεσοι στην αποστολή τους, 10% πιο φθηνοί από ανταγωνιστές τους στα fox και δέχονται και πληρωμή μέσω Paypal
Για το θέμα των παιδιών από το Ναύπλιο ... πιστεύω ότι ασχέτως του relocation kit που απ' ότι κατάλαβα ότι τοποθέτησατε πιστεύω πως πρέπει να αλλάχθεί και η πανάρ με ρυθμιζόμενη ... μπορεί να μην είναι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αλλά θα είστε τουλάχιστον σίγουροι για τον άξονά σας
Οι 4" νομίζω το επιβάλλουν.

Πέρα από την πλάκα αν θέλεις πές μου να σου στείλω λινκ και μεηλ επικοινωνίας με το μαγαζί στην αμερική που το αγόρασα. Εξυπηρετικότατοι, άμεσοι στην αποστολή τους, 10% πιο φθηνοί από ανταγωνιστές τους στα fox και δέχονται και πληρωμή μέσω Paypal

Για το θέμα των παιδιών από το Ναύπλιο ... πιστεύω ότι ασχέτως του relocation kit που απ' ότι κατάλαβα ότι τοποθέτησατε πιστεύω πως πρέπει να αλλάχθεί και η πανάρ με ρυθμιζόμενη ... μπορεί να μην είναι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αλλά θα είστε τουλάχιστον σίγουροι για τον άξονά σας

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk