CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Pritanis

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Pritanis »

Μάλλον χρειάζεται ένα Καγκουρο-θέμα για να ασχοληθούν όλοι.

Στη Λάρισα βρέχει?
Θα μας κάνει καλό καιρό το ΣΚ στη Λίμνη Πλαστήρα?
Pritanis

Post by Pritanis »

antonisxj wrote:πάλι μαζίμας τα έβαλες?
εχθές κάναμε μια απογευματινή-βραδυνή μικρή εξόρμηση αλλά όπου υπήρχε λάσπη, υπήρχε και περίφραξη.
εδώ φίλε τραβάμε χοντρό λούκι. δεν έχουν αφήσει ούτε τετραγωνικό ελεύθερο για να κάνουμε βόλτα. παντού φραγμένα και βοσκότοποι. αναγκαστικά καταφεύγουμε στους ποταμούς και η κροκάλα δεν έχει παιχνίδι. :(
Να μετακομίσεις στην Λάρισα!
Εκεί έχει πολύ πράμα!
Απο λάσπη όση θες!
Και ποτάμια με νερό!
Και στην Αθήνα, στα βόρεια, μια χαρά θα είσαι.
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Pritanis wrote:Μάλλον χρειάζεται ένα Καγκουρο-θέμα για να ασχοληθούν όλοι.

Στη Λάρισα βρέχει?
Θα μας κάνει καλό καιρό το ΣΚ στη Λίμνη Πλαστήρα?

Ο καιρος καλος θα ειναι οπως ειδα.....την Κυριακη που θα βρουμε τους δικους μου δεν ξερω τι θα παιζει.....
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

Εγώ νομίζω ότι σα γνήσιοι Κάγκουρες όλοι κάθονται και χαζεύουν την αφεντομουτσουνάρα τους στις φωτό και στα βίντεο και σκέπτονται : ma poso kagkouras eimai re paidaki mou! ftoy mou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
aggas

Post by aggas »

Πάντως το πρώτο πακέτο φωτογραφειών που κατέβασα είναι πολύ καλό. Τελικά ο Πάνος δεν ήρθε εε;
Πανούλη μήπως είσαι λίγο μούφας; :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Εάν ακούει ο Καγκουροπρόεδρας..................θέλω από τα καινούργια αυτοκόλλητα για τις πόρτες :roll: :roll: :roll:

Τι έγινε πουλάκια μου.........έχετε πέσει με τα μούτρα στις δουλειές :?: :?: :?:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

φίλε aggas.
που είσαι βρε?
αυτοκόλλητα μου τελείωσαν.
μπορώ να σου στείλω το logo με mail σε μεγάλη ανάλυση να τυπώσεις αν θές σε ότι διάσταση γουστάρεις.
στείλε μου το mail σου και στα στέλνω.
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....εδώ είμαι και εγώ!.......έχω μπλέξει με ένα σεμινάριο και δεν ήμουν στο γραφείο μου και εδώ που είμαι δεν μπορούσα να "μπώ"....σήμερα κατάφερα να μπώ και η πρώτη μου επίσκεψη είναι -που αλλού- εδώ στη λέσχη μας!!!!
......τα συναισθήματα που ένιωσα διαβάζοντας τα πόστς σας αγαπητοί συνλεσχίτες, ήταν ανάμικτα....ένιωσα χαρά και συγκίνηση που με αναζητήσατε (Πρόεδρος και Επίτιμος Πρόεδρος) και που σας έλλειψα....και θλίψη γιατί ο aggas σκέφτηκε ότι ίσως είμαι μούφα....ποιός; ....εγώ...εγώ που έχω γεννηθεί σε βάλτους με υπεραιωνόβια μαγκρόβια δέντρα, αλιγάτορες και ανακόντες, εγώ που έχω μεγαλώσει μέσα στη βαθειά λάσπη και που καθημερινά για τροφή έτρωγα πέτρες και βράχους...εγώ που πήγαινα σχολείο σε σπηλιές και σε αβυσσαλέα ανοίγματα των βουνών, εγώ που έπαιζα στα φαράγγια και στα νεροφαγώματα....εγώ που έκανα μπάνιο σε ορμητικούς χειμάρους και τους διέσχιζα με το πενταλίσιο παιδικό μου XJ.... εγώ μούφα; .....εγώ που όταν ήμουν μικρός, οι γονείς μου για κούνια μου είχαν ένα σασί απο XJ και το πρώτο αμαξάκι μου ήταν ένα XJ με πεντάλ....

...αλλά σας συγχωρώ που με αμφισβητήσατε με αυτόν τον βάρβαρο και βάναυσο τρόπο.....αφ'ενός μεν γιατί είμαι δημοκρατικός τύπος και δέχομαι κάθε σχόλιο, σκέψη και κριτική και τα λαμβάνω όλα σοβαρά υπόψη μου, ώστε να βελτιώνομαι και να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και......αφ'ετέρου, ένα μέλος που είναι απο τα ιδρυτικά και μέλος του Προεδρείου, θα πρέπει μεγαλόψυχα να συγχωρεί τα απλά μέλη όταν ξεφεύγουν και να τους δίνει γενναιόδωρα την αγάπη, την συμπόνοια και το έλεός του αντί της τρομερής εκδίκησής του!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....λοιπόν είδα και τα βίντεο....καταπληκτικά πραγματικά και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!!
Συγχαρητήρια βέβαια στον Πρόεδρό μας για το κορυφαίο αυτό γεγονός του off-roading που πραγματικά έθεσε τον συγκλονιστικότερο επίλογο του 2009!!!! Συγχαρητήρια και στον επίτιμο, τον "Γιατρό μας" που με την συμμετοχή του στην όλη προσπάθεια και με τις γνωριμίες του συνέβαλλε στην επιτυχία της επικής αυτής συνάντησης!!!!!
Να είστε καλά παιδιά και να μας προσφέρετε στο μέλλον τέτοια και τόσο όμορφα πράγματα!!!!!!!!!!!!!

Λυπάμαι πραγματικά που έχασα το πρώτο και τόσο σπουδαίο event της Λέσχης μας..... :cry:

....άσχετο σχετικά αλλά πρέπει να σας πληροφορήσω ότι η εξωτερική βάση ρεζέρβας μπήκε και δείχνει awsome!!!!! ...τώρα είμαι σε αναζήτηση ζάντας αλλά όλοι οι μαγαζάτορες του "χώρου" δεν θέλουν να χαλάσουν τις τετράδες τους....εεεε ρεεε μιζέρια.....άς όψεται η κατοχή και τα σύνδρομά της.....θέλουνε να λέγονται και επιχειρηματίες-μαγαζάτορες του "χώρου"......αίσχος και ξεφτίλα..... :shock:
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
aggas

Post by aggas »

antonisxj wrote:φίλε aggas.
που είσαι βρε?
αυτοκόλλητα μου τελείωσαν.
μπορώ να σου στείλω το logo με mail σε μεγάλη ανάλυση να τυπώσεις αν θές σε ότι διάσταση γουστάρεις.
στείλε μου το mail σου και στα στέλνω.
ΟΚ. Στο στέλνω με πμ.

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”