Καλημερα Παναγιωτη!
Εισαι πολυ κατατοπιστικος και ακριβης στην απαντηση σου.
Μενει λοιπον να περιμενετε πιστοποιηση απο την Kirkey.
Εαν βεβαια δεν εχουν δεν το συζηταμε θα πρεπει ο Μανωλης να τα βγαλει η να μην ξανατρεξει και ληγει το θεμα.
Παντως να σου πω την αληθεια επειδη δεν υπαρχει ο ορος wild terrain οπως ειπες για να καταλαβουν, εγω θα ντρεπομουν να τους στειλω βιντεακια μας για να δουν για τι χρηση τα θελουμε σκεπτομενος την αμεση συγκριση με τους αλλους πελατες τους ανα τον κοσμο.
ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Re: ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλημέρα και από εμένα,iron sideris wrote:
Από το μόνο FIA, δε μπορούμε να περάσουμε στο ανεξέλεγκτο. Και λυπάμαι φίλε Κατσούλα που παρόλο που τα παραπάνω τα είχαμε κουβεντιάσει, τα "ξέχασες".
Όσον αφορά το king of hammers, διαλέξατε λάθος παράδειγμα. Οι απαιτήσεις του κανονισμού του είναι συγκλονιστικές και ουδεμία σχέση έχουν με τους δικούς μας που είναι σχετικά χαλαροί σε κάποια σημεία.
ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ξεχνάω εύκολα και αν κάτι πρόκειται να το ξεχάσω το σημειώνω. Τα " " στο ξέχασες εγώ καταλαβαίνω κάποιο δόλο?
Τώρα όσο αφορά το KOH ας μην το φτάσουμε εκεί . Σαφώς και τα μέτρα ασφαλείας εκεί είναι τρομερά και οι απαιτήσεις του κανονισμού συγκλονιστικές. Ας μην συγκρίνουμε όμως τους αγώνες ULTRA4Racing ή ULTRA4Europe γιατί αν δούνε τους δικούς μας τους αγώνες εκεί θα γελάνε οπότε είναι φυσιολογικό να είναι λίιιιγο ποιο χαλαρά τα μέτρα.
Επίσης επειδή έχουμε αναλωθεί σε μία συγκεκριμένη περίπτωση που αυτό είναι η σταγόνα στον ωκεανό. Μιλάω σαφώς για τα καθίσματα του Ψιστάκη. Έτσι,
Από τη στιγμή έγινε αναγκαστική η ύπαρξη πυροσβεστήρα,
από τη στιγμή που έγινε αναγκαστική η χρήση κράνους στη Hobby στα Trophy
Από τη στιγμή που η χρήση κλάξον έγινε απλή χωρίς να χρειάζεται 2 μπιπ μπιπ και 3 ίου ίου σε απόσταση 6,78 μέτρων σε κλίση 32 μοιρών το db meter
από τη στιγμή που δεν είναι απαραίτητη η χρήση κουβέρτας στο σχοινί
από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες ανούσιες ή τρομερά σοβαρές λεπτομέρειες που έχουν διορθωθεί θα παρακαλούσα τον Ψιστάκη να αλλάξει τα Kirkey και να βάλει 2 καθίσματα Fia Aprooved να τελειώνουμε
Και Πάνο να ξέρεις πως όλα όσα λέμε και γράφουμε εδώ τα γράφουμε για το καλό των Ελληνικών αγώνων 4Χ4 και χωρίς καμία προσπάθεια προσβολής επί του προσωπικού.
Επίσης το ότι εσύ έχεις πάρει ενεργά μέρος είναι πολύ σοβαρό και ευχάριστο για εμάς αλλά θέλουμε και την υπόλοιπη επιτροπή ενεργή.
Ελπίζουμε πως στην συνάντηση μας θα είστε ΌΛΟΙ παρόντες για να λήξει μια καλή το θέμα με τον τεχνικό κανονισμό και πλέων τα προβλήματα μας να είναι πχ η χάραξη των ειδικών διαδρομών.
Ζουμε στην Ελλαδα των 50000 αυτοκτονιων απο το 2009(στοιχεια απο ΕΛ.ΑΣ) και το λατρεμενο κρατος θελει να μας πεισει οτι νοιαζεται για την ασφαλεια μας, και να βαλουμε λεει πιστοποιημενο απο τη ΝΑΣΑ καθισμα σε μια δραστηριοτητα οπου δεν εχει ανοιξει ρουθουνι(αν δεν ειναι αυτο υποκρισια τι ειναι?)... εκει που θελω να καταληξω Πανο ειναι οτι πρεπει να σταματησουμε να τα βαζουμε με τους τεχνοκρατες στο δικο τους παιχνιδι, δεν γινεται να τους κερδισεις ( θα σε νικανε παντα λογω εμπειριας οπως λεει και το σχετικο ανεκδοτο) και να ασχοληθουμε με το δικο μας παιχνιδι, βλεπε Κροατια,Βουλγαρια,ακομα και Αγγλια σε καποια Event (προς θεου δεν ειπα αγωνες) και να αφησουμε τον κοσμο στην ησυχια του... Στην τελικη τοσο πολυ θα μας πειραξει αν δε λεγονται αγωνες...panos110 wrote:Καλημερα Παναγιωτη!
Εισαι πολυ κατατοπιστικος και ακριβης στην απαντηση σου.
Μενει λοιπον να περιμενετε πιστοποιηση απο την Kirkey.
Εαν βεβαια δεν εχουν δεν το συζηταμε θα πρεπει ο Μανωλης να τα βγαλει η να μην ξανατρεξει και ληγει το θεμα.
Παντως να σου πω την αληθεια επειδη δεν υπαρχει ο ορος wild terrain οπως ειπες για να καταλαβουν, εγω θα ντρεπομουν να τους στειλω βιντεακια μας για να δουν για τι χρηση τα θελουμε σκεπτομενος την αμεση συγκριση με τους αλλους πελατες τους ανα τον κοσμο.
Υ.Γ. οι κανονισμοι που ειχε προχειρους ο κυριος Σιδερης ειναι απο το Ultra4 Europe to King of the Hammers γινεται στην Αμερικη, οχι οτι θα αλλαζει κατι εκει, απλη αναφορα κανω...
εχουμε κανει θεμα τα καθισματα αν ειναι FIA η SFI η οτι σκατα θελει ας ειναι....ουτε τα μεν ουτε τα δε δεν φτιαχτηκαν για τους αγωνες μας.....
φτιαχτηκαν για αλλους αγωνες και εμεις απλως τα χρησιμοποιουμε για την ασφαλεια μας...που φυσικα προεχει απο ολα και για ολα...
επειδή κυριε Πανο με τα λεφτα του ενος καθισματος θα επερνα 4 sparco απλως ενημερώνω οτι τα πειρα γιατι πιστεψα πιο πολυ στην ασφαλεια απο οτι πιστεψε ο καθε ενας απο εσας που απλως μας κοιτατε απ εξω...
το αν ειναι FIA h SFI η της θειας μου της Μαρικας λιγο με απασχολει....
ολο αυτο που γινεται σημερα δεν ειναι για τα καθισματα μου γιατι ετσι και αλλιως εγω μπορει και να μην ξανα τρεξω καν..
ασχολουμαι με ολα αυτα απλως γιατι τωρα 10 χρονια αγαπησα αυτο που κανουμε οπως επίσης γνωρισα τοσο κοσμο που εκτιμώ και σεβομαι....
καποτε ειχαμε 30 και 40 συμμετοχες σε αγωνες και σημερα μιλαμε για 10 η 20 στην καλυτερη που οσο παει μειώνονται για τα καπριτσια ορισμενων που σιγουρα δεν ειναι οι οργανωτες ανα την ελλαδα....
εχετε κανει σωστα πραγματα και καποιες σωστες επιλογες ομως εχετε κανει και λαθη που δεν τα παραδέχεστε.....
αυτα λοιπον προσπαθουμε να βελτιωσουμε σαν αγωνιζομενοι και γι αυτο συμβαίνει ολο αυτο και οχι για τα καθισματα μου...
σεβαστείτε λοιπον τις αποψεις μας και καντε κουβεντα μαζι μας γιατι μας και σας ενδιαφερει........
φτιαχτηκαν για αλλους αγωνες και εμεις απλως τα χρησιμοποιουμε για την ασφαλεια μας...που φυσικα προεχει απο ολα και για ολα...
επειδή κυριε Πανο με τα λεφτα του ενος καθισματος θα επερνα 4 sparco απλως ενημερώνω οτι τα πειρα γιατι πιστεψα πιο πολυ στην ασφαλεια απο οτι πιστεψε ο καθε ενας απο εσας που απλως μας κοιτατε απ εξω...
το αν ειναι FIA h SFI η της θειας μου της Μαρικας λιγο με απασχολει....
ολο αυτο που γινεται σημερα δεν ειναι για τα καθισματα μου γιατι ετσι και αλλιως εγω μπορει και να μην ξανα τρεξω καν..
ασχολουμαι με ολα αυτα απλως γιατι τωρα 10 χρονια αγαπησα αυτο που κανουμε οπως επίσης γνωρισα τοσο κοσμο που εκτιμώ και σεβομαι....
καποτε ειχαμε 30 και 40 συμμετοχες σε αγωνες και σημερα μιλαμε για 10 η 20 στην καλυτερη που οσο παει μειώνονται για τα καπριτσια ορισμενων που σιγουρα δεν ειναι οι οργανωτες ανα την ελλαδα....
εχετε κανει σωστα πραγματα και καποιες σωστες επιλογες ομως εχετε κανει και λαθη που δεν τα παραδέχεστε.....
αυτα λοιπον προσπαθουμε να βελτιωσουμε σαν αγωνιζομενοι και γι αυτο συμβαίνει ολο αυτο και οχι για τα καθισματα μου...
σεβαστείτε λοιπον τις αποψεις μας και καντε κουβεντα μαζι μας γιατι μας και σας ενδιαφερει........
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
- κυριακος αθανασιου
με βρισκεις απολυτα συμφωνο...το μονο που θα συμπληρωσω ειναι οτι τους τεχνοκρατες αν θες να τους κερδισεις εχεις ενα μονο τροπο...να χτυπησεις την τσεπη τους...αλλα δυστυχως δεν γινεται με ενα η' δυο ατομα αλλα με ολο τον κοσμο...οποτε θα συμφωνησω και με το ποστ σου για τα event....εκει πρεπει να δωσουμε βαση εμεις οι αγωνιζομενοι και οχι στο αν θα αλλαξει ο μανωλης τα καθισματα του...Tseos wrote:Ζουμε στην Ελλαδα των 50000 αυτοκτονιων απο το 2009(στοιχεια απο ΕΛ.ΑΣ) και το λατρεμενο κρατος θελει να μας πεισει οτι νοιαζεται για την ασφαλεια μας, και να βαλουμε λεει πιστοποιημενο απο τη ΝΑΣΑ καθισμα σε μια δραστηριοτητα οπου δεν εχει ανοιξει ρουθουνι(αν δεν ειναι αυτο υποκρισια τι ειναι?)... εκει που θελω να καταληξω Πανο ειναι οτι πρεπει να σταματησουμε να τα βαζουμε με τους τεχνοκρατες στο δικο τους παιχνιδι, δεν γινεται να τους κερδισεις ( θα σε νικανε παντα λογω εμπειριας οπως λεει και το σχετικο ανεκδοτο) και να ασχοληθουμε με το δικο μας παιχνιδι, βλεπε Κροατια,Βουλγαρια,ακομα και Αγγλια σε καποια Event (προς θεου δεν ειπα αγωνες) και να αφησουμε τον κοσμο στην ησυχια του... Στην τελικη τοσο πολυ θα μας πειραξει αν δε λεγονται αγωνες...
Υ.Γ. οι κανονισμοι που ειχε προχειρους ο κυριος Σιδερης ειναι απο το Ultra4 Europe to King of the Hammers γινεται στην Αμερικη, οχι οτι θα αλλαζει κατι εκει, απλη αναφορα κανω...

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
εγω γιατι δεν την βλεπω την ροη και βλεπω αλλα πραγματα???xomateros wrote:Επειδη βλεπω πως σιγα σιγα ολα παιρνουν μια ροη ισως θα επρεπε να σκεφτομαστε πλεον σε ποιο μερος να γινει η συναντηση , βεβαια εμεις εχουμε πει πιθανα μερη φτανει ομως να συμφωνησει το συνολο των ενδιαφερομενων , Αθηνα ? Λαρισα ? η καποια αλλη περιοχη ?

Ο ΣΤΕΒΕ θα χαρεί ιδιαίτερα να φιλοξενήσει την συνάντηση στη Θεσσαλονίκη αν αυτό αποφασιστεί απο όλους και εννοείται ότι θα φροντίσουμε για όλα !!katsulas wrote:Χαχχαχα!
Λοιπόν, όσο αφορά το μέρος συνάντησης η ΑΟΕ4Χ4 θα παρευρεθεί όπου και να είναι. Αν τα αεροπορικά εισητήρια για τους Κρητικούς δεν είναι απαγορευτικά γιατί όχι Θεσσαλονίκη.
Το ξαναλέω όμως αν και νομίζω πως τα παιδιά από εκεί θα το φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει η λέσχη που θα είναι ποιο κοντά στο μέρος της συνάντηση να φροντίσει να βρει κάποιο μέρος για να μπορέσει να γίνει η συνάντηση μας και επίσης και να βρεθεί κάποιο ξενοδοχείο για την διαμονή μας
Γιατι αυτο Γιωργο γραφτηκε πριν απο αυτα που βλεπεις αλλα δεν αναιρει και παλι την σκεψη για συναντηση οπως και να εχειgeorgexj wrote:εγω γιατι δεν την βλεπω την ροη και βλεπω αλλα πραγματα???xomateros wrote:Επειδη βλεπω πως σιγα σιγα ολα παιρνουν μια ροη ισως θα επρεπε να σκεφτομαστε πλεον σε ποιο μερος να γινει η συναντηση , βεβαια εμεις εχουμε πει πιθανα μερη φτανει ομως να συμφωνησει το συνολο των ενδιαφερομενων , Αθηνα ? Λαρισα ? η καποια αλλη περιοχη ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις διακρίνω μια αντιπαράθεση με την επιτροπή 4Χ4 ..
και δεν είναι ο σκοπός αυτού του post ....
Ο λόγος ύπαρξης της επιτροπής είναι να κάνει κανονισμούς αυτά που εμείς προτείνουμε και να είναι ΑΣΦΑΛΉ προς το καλύτερο των αγώνων είτε αυτοί είναι trial, wild terrain η trophy...
Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι για να είσαι ασφαλισμένος σε ένα αγώνα πρέπει να τηρείς κάποιους κανόνες ασφαλείας..!
Τώρα ποιοι θα είναι αυτοί ?? ας προτείνουμε εμείς και ασ κάνει τη δουλειά της η επιτροπή να βρει τρόπους να διαμόρφωσή κανονισμούς στα δικά μας μέτρα και σταθμά για ρε αδερφέ εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε Άλλη κατηγορία... πως να το κάνουμε....
Υ.Γ. Επιβεβαιώνω τη παρεξήγηση μου με τα s.f.i. διότι σα μ@λ@κ@ς τα προηγούμενα χρόνια αγόραζα f.i.a. πληρώνοντας τα λίγο ακριβά και έτρεξα σε αγώνα όπου αντίπαλος είχε δίκτυα από απλώστρα!!!χαχαχαχαχχα (όχι ότι έκανε τη διαφορά σε κάτι!!) και μετά σκέφτηκα ότι θα χρειαστεί να ξαναγορασω αν συνεχίσω να τρέχω οπότε προς το συμφέρον μου είναι...
και δεν είναι ο σκοπός αυτού του post ....
Ο λόγος ύπαρξης της επιτροπής είναι να κάνει κανονισμούς αυτά που εμείς προτείνουμε και να είναι ΑΣΦΑΛΉ προς το καλύτερο των αγώνων είτε αυτοί είναι trial, wild terrain η trophy...
Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι για να είσαι ασφαλισμένος σε ένα αγώνα πρέπει να τηρείς κάποιους κανόνες ασφαλείας..!
Τώρα ποιοι θα είναι αυτοί ?? ας προτείνουμε εμείς και ασ κάνει τη δουλειά της η επιτροπή να βρει τρόπους να διαμόρφωσή κανονισμούς στα δικά μας μέτρα και σταθμά για ρε αδερφέ εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε Άλλη κατηγορία... πως να το κάνουμε....
Υ.Γ. Επιβεβαιώνω τη παρεξήγηση μου με τα s.f.i. διότι σα μ@λ@κ@ς τα προηγούμενα χρόνια αγόραζα f.i.a. πληρώνοντας τα λίγο ακριβά και έτρεξα σε αγώνα όπου αντίπαλος είχε δίκτυα από απλώστρα!!!χαχαχαχαχχα (όχι ότι έκανε τη διαφορά σε κάτι!!) και μετά σκέφτηκα ότι θα χρειαστεί να ξαναγορασω αν συνεχίσω να τρέχω οπότε προς το συμφέρον μου είναι...
εσενα θα σου ελεγα τι να πας να κανεις...που βλεπεις κιολας...georgexj wrote:εγω γιατι δεν την βλεπω την ροη και βλεπω αλλα πραγματα???xomateros wrote:Επειδη βλεπω πως σιγα σιγα ολα παιρνουν μια ροη ισως θα επρεπε να σκεφτομαστε πλεον σε ποιο μερος να γινει η συναντηση , βεβαια εμεις εχουμε πει πιθανα μερη φτανει ομως να συμφωνησει το συνολο των ενδιαφερομενων , Αθηνα ? Λαρισα ? η καποια αλλη περιοχη ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

αγωνιζομενος εισαι και εχουμε συζητησει πολυ και για πολλα....πες την γνωμη σου και ασε τι βλεπεις....αηντεεεεεε
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis