Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by St. Tselios »

Αυτο με κανει να απορω...τι καις ρε Καγκουρα???...ε?
Τι βαζεις μεσα?
Image
lker

Post by lker »

Nicolas wrote:
lker wrote: ... Νομίζω πως αν τα στείλουμε όλοι στο Νικόλα θα του γονατίσουμε το διαθέσιμο χώρο ... οποτε ακονίστε τα κεφάλια σας να βρούμε λύση :lol:
Μην μου στεναχωριέστε :!:
Δεν μου γονατίζετε τίποτα. Το rapidshare το πληρώνω για να το σκίζουμε.
Βγάλτε τα μαχαίρια (cd, dvd), ήρθε η ώρα του να βγάλει τα λεφτά του!!!! :mrgreen:

Μία παράκληση μόνο. Όσοι κάνετε video editing προσπαθείστε να αποφύγετε την μουσική κάλυψη ή τουλάχιστον να μην είναι γνωστά κομμάτια που θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα οι δισκογραφικές. Μέχρι στιγμής την γλυτώνω στο τσακ.
Να σαι καλά ρε φιλαράκι!
Κάγκουρες ο ευγενής αυτός άνθρωπος μας έδωσε το πράσινο φώς! Κανονίστε να φτάσει το υλικό στα χερια του έτσι ώστε να υπάρχει κάπου συγκεντρωμένο!!!
St. Tselios wrote:
lker wrote:...Δόκτωρ ή Τσέλιο εσείς πρέπει να αναλάβετε να τις δώσετε και στα παιδιά από τον Άγιο μιας και δεν έχω κανένα στοιχείο επικοινωνίας τους...
Μιλησα μαζι τους και ανυπομονουν να δουν σε βιντεο την Συναντηση...
Βασικα μου ειπαν τα καλυτερα λογια για σας και γενικα για ολη την παρεα...
Το μονο που τους στεναχωρισε ηταν τα παραπονα του τοπικου Δασαρχη για εναν μαυρο καπνο που εβλεπε καθ'ολη την διαδρομη που πηγαινατε... :mrgreen: :twisted:
Εγώ έχω μόνο φωτογραφίες δυστυχώς φίλε ...

Όποιος έχει τραβήξει βίντεο ας στείλει στο Νικόλα και μαζί με τις φωτό να τα κατεβάσει ο Τσελιος η ο Δόκτωρ και να φτάσουν στους κάγκουρες εξ Αγίου :mrgreen: Κανονιστείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen: Τα παιδιά σκίστηκαν για πάρτη μας μη περιμένουν κανά χρόνο :lol: :mrgreen:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

επειδή έχουν δημιουργηθεί διάφορα σύνεφα δυσπιστίας, θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου (κάπου εδώ σοβαρεύω)
όπως είχα ξαναπεί, δεν έχω πειράξει τίποτα στον κινητήρα, μάλιστα έχω λίγο μεσάνυχτα με το θέμα των κινητήρων, το μόνο που κάνω είναι να βάζω πετρέλαιο απο καλά πρατήρια, να αλλάζω συχνά ΟΛΑ τα φίλτρα και να καθαρίζω συχνά την εισαγωγή και το φίλτρο του αέρα. αυτές τις εντολές έλαβα απο μάστορα που ασχολείται με πετρελαιοκινητήρες και αυτές εφαρμόζω με προφανείς επιτυχία.
ΔΕΝ έχω πειράξει τουρμπίνες , εγκεφάλους , προγράμματα κ.λ.π. παρόλο που πολοί με έχουν παροτρύνει να το κάνω. το πρόβλημά μου είναι ότι είμαι άσχετος απο κινητήρες και αν μετά απο κάποιο "πείραγμα" αρχίσουν τα προβλήματα, θα πρέπει να τρέχω σε μαστόρους αφού δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος μου.
ότι άλλο έχω "πειράξει" στο αμάξι, το έχω βάλει και βγάλει ο ίδιος και ξέρω κάθε ήχος απο πού πιθανόν προέρχεται και τι πρέπει να κάνω.
αυτά και τέλος το σοβαρό μου.
Τσέλιο αν θές μπορώ να σου πώ τη συνταγή της επιτυχίας του λεωφορείου μου αν θες να με αντιγράψεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
άλλωστε απόσο ξέρω προσπαθείς και εσύ να γίνεις λεωφορείο αφού έχεις πιάσε τις 100" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αν θες να σε δέσω εγώ απο τη μιά, και ο doctor απο την άλλη να σε τραβάμε να μακρύνεις και να φαρδύνεις κιάλλο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Τα λεωφορεια σας τα κοροιδευω οχι για το μεταξονιο τους αλλα για τις 5 πορτες και τις γωνιες σας...
Οσο για το μοτερ σου εγω σε φανταζομουν καπως ετσι: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=5I65Hpbl ... re=related
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

ρε σύ?
αυτός είναι βενζίνα. με λάδι στο μίγμα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

Ψιτ ... άσε τις σοβαρότητες και τα σύννεφα καγκουροχτυπημένε και στείλε και εσύ ότι έχεις στο Nicola :mrgreen:
Είναι γνωστόν το τι μπ@υρδέλ@ είναι το όχημα σου και ότι και να πείς δεν μας πείθεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

Πέρα από το χαβαλέ πάντως όντως λειτουργούσαν υποδειγματικά τα μαζούτ του βασιλιά και του γιώργου χωρίς ίχνος μπαρουτόσκονης στα οπίσθιά τους :lol: Εύγε και πολλά φτού φτού, σκόρδα, τζατζίκια και ότι άλλο τέλος πάντως κάνει καλό κατά της βασκανίας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ: To νού σας με το υλικό ... ξεκινείστε να το στέλνετε κάγκουρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες :lol: :mrgreen:

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ΠΡΟΕΔΡΕ.......
Στη δευτερη ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μπορω να σου δειξω πως μπορεις να κανεις τη πεμπτη πορτα απο το xj ΜΑΥΡΗ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:ΠΡΟΕΔΡΕ.......
Στη δευτερη ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μπορω να σου δειξω πως μπορεις να κανεις τη πεμπτη πορτα απο το xj ΜΑΥΡΗ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν ενδιαφέρομαι. κάντην μόνος σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”