Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Nicolas
Site Admin

Re: Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by Nicolas »

pan_terios wrote:Ειδάλλως η άλλη πρόταση είναι να ανέβει στο rapidshare κι από κει όποιος θέλει κατεβάζει... το κακό μ' αυτή τη λύση είναι ο μεγάλος όγκος που θα πάρει καιρό τουλάχιστον για να ανέβει :roll:

P.S. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :oops: κι εσυ δεν πας πίσω ;)

Αν θέλετε μου στέλνετε το dvd και το ανεβάζω εγώ στο rapidshare του forum σαν iso.
Το upload μου είναι αρκετά μεγάλο για να γίνει σε λιγότερο από μέρα...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
aggas

Post by aggas »

Μπράβο ρε κάγκουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χαίρομαι που περάσατε τέλεια. Μέσ' την στεναχώρια μου,αυτό μου δίνει παρηγοριά αλλά πάνω απ' όλα προσμονή για την επόμενη συνάντηση. Ααα.....................και προτείνω δημόσια προβολή του βίντεο για τους εν Αθήναις κάγκουρες..............................

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
lker

Post by lker »

Καλώς τον! :) Ότι και αν σε ταλαιπωρεί φίλε μου εύχομαι να ναι περαστικό!

Όπως βλέπεις η επόμενη δε θα αργήσει να γίνει και πολύ :lol: Όλοι κωλοτρίβονται :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...θα ήθελα να συγχαρώ το Πρόεδρό μας(AntonisXJ), τον επίτιμο Πρόεδρό μας(ο Γιατρός) , όλους τους συντελεστές αυτής της μοναδικής και φανταστικής πρώτης συνάντησης της λέσχης μας αλλά και όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτό το τόσο τολμηρό και δυνατό εγχείρημα!!!
Επίσης συγχαρητήρια και στους ντόπιους κάγκουρες που χωρίς την ουσιαστική βοήθεια και παρουσία τους, σχεδόν τίποτε δεν θα ήταν δυνατόν!!!
Με μεγάλη ζήλεια διαβάζω τα πόστ όλων όσων βρέθηκαν εκεί και τις μοναδικές περιγραφές αυτού του επικού γεγονότος, περιμένω με λαχτάρα να δώ και φωτός (βίντεο δεν θα δώ εφόσον δεν έχω ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠΙ...)
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά για την επόμενη μεγαλειώδη συνάντηση των απανταχού κάγκουρων....ελπίζω δε να πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως εφόσον έρχονται χιόνια και άλλα όμορφα και σπουδαία καιρικά φαινόμενα φιλικά προς την φιλοσοφία της λέσχης μας!!!! 8-)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...έχω εντυπωσιαστεί με τις φωτό!!!! Νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο....ούτε στις ετήσιες συγκεντρώσεις ή πάρτυ των λεσχών (βλέπε Γρεβενών, Άρτας κλπ...) που έχουν καλή επικοινωνιακή κάλυψη απο τα περιοδικά του χώρου....Η παρουσία των συνλεσχιτών είναι άκρως εντυπωσιακή, τα οχήματα είναι ακραία εξαιρετικά και το αποτέλεσμα με κάνει να νιώθω υπερήφανος!!!! Νομίζω ότι αυτή η 1η συνάντηση της Λέσχης μας έχει κάνει την διαφορά και προβλέπω ότι οι επόμενες δεν θα περάσουν και τόσο απαρατήρητες....(επικοινωνιακά εννοώ...)
Είδα και κάτι όμορφα αυτοκόλλητα της λέσχης και μου άρεσαν πολύ!!!

Δεν είδα καμμία φωτό απο τα γλέντια και τα φαγοπότια και το θεωρώ ώς σημαντική έλλειψη....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Boys,

με αυτο το τελευταιο υπερτατης καγκουριας ( επειδη εαν τον διπλωνε εκει πανω θα μετραγε τουλαχιστον 2 τουμπες ) βιντεακι του καγκουροβασιληα μας κλεινω το ανεβασμα στιγμιοτυπων της Α Καγκουροσυναντησης. ΟΚ, θα μπορουσαμε να ειχαμε καλυτερα πλανα και φωτογραφιες και στην επομενη ευελπιστω να το πραξουμε.
Περισσοτερο βιντεο και απο διαδρομες στο DVD που θα γραψω και θα σας στειλω.

Να τον χαιρομαστε :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=1vhvS2uUkR8
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

Παιδιά όσον αφορά τις φωτό που τράβηξε ο Παναγιώτης ... καμιά 1500αριά :lol: :lol: :lol: ... κανονίζω με το Νικόλα να πάρει το DVD και να τις σηκώσει έτσι ώστε να τις έχετε όλοι στα χέρια σας το ταχύτερο δυνατόν.
Δόκτωρ ή Τσέλιο εσείς πρέπει να αναλάβετε να τις δώσετε και στα παιδιά από τον Άγιο μιας και δεν έχω κανένα στοιχείο επικοινωνίας τους ;)
Και κάτι τελευταίο ... δεν ξέρω με ποιον τρόπο, αλλά καλό θα ήταν να συγκεντρωθεί όλο το υλικό απ' όλους τους κάγκουρες έτσι ώστε να φτιαχτεί ένα ή δύο ή τρία κλπ κλπ :lol: :lol: :lol: dvd με τα καμώματά μας :mrgreen: Νομίζω πως αν τα στείλουμε όλοι στο Νικόλα θα του γονατίσουμε το διαθέσιμο χώρο ... οποτε ακονίστε τα κεφάλια σας να βρούμε λύση :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

lker wrote: ... Νομίζω πως αν τα στείλουμε όλοι στο Νικόλα θα του γονατίσουμε το διαθέσιμο χώρο ... οποτε ακονίστε τα κεφάλια σας να βρούμε λύση :lol:
Μην μου στεναχωριέστε :!:
Δεν μου γονατίζετε τίποτα. Το rapidshare το πληρώνω για να το σκίζουμε.
Βγάλτε τα μαχαίρια (cd, dvd), ήρθε η ώρα του να βγάλει τα λεφτά του!!!! :mrgreen:

Μία παράκληση μόνο. Όσοι κάνετε video editing προσπαθείστε να αποφύγετε την μουσική κάλυψη ή τουλάχιστον να μην είναι γνωστά κομμάτια που θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα οι δισκογραφικές. Μέχρι στιγμής την γλυτώνω στο τσακ.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
St. Tselios

Post by St. Tselios »

lker wrote:...Δόκτωρ ή Τσέλιο εσείς πρέπει να αναλάβετε να τις δώσετε και στα παιδιά από τον Άγιο μιας και δεν έχω κανένα στοιχείο επικοινωνίας τους...
Μιλησα μαζι τους και ανυπομονουν να δουν σε βιντεο την Συναντηση...
Βασικα μου ειπαν τα καλυτερα λογια για σας και γενικα για ολη την παρεα...
Το μονο που τους στεναχωρισε ηταν τα παραπονα του τοπικου Δασαρχη για εναν μαυρο καπνο που εβλεπε καθ'ολη την διαδρομη που πηγαινατε... :mrgreen: :twisted:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

ο μαύρος καπνός ήταν απο τις φωτιές που ανάβαμε για να κάνουμε συνιάλα εκεί που δεν πιάναν τα κινητά :lol: :lol:
εμένα φιλαράκι τον καυστήρα μου τον είδες σε βίντεο. ακόμα και εκεί που η τουρμπίνα φώναζε τον πατέρα της και τη μάνα της, ακόμα και εκεί δεν υπήρχε ίχνος καπνού. πιό καθαρός και απο βενζίνα ρε κάγκουρα :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”