ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.....ΟΥΤΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗ!!!!ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!!!!

ναι αναλυτικοτατα ... αλλα ηθελα να μου το πεις εσυ Κ ΕΙΔΙΚΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧsamisnow wrote:κ.Κοκολακη... η αίτηση συμμετοχη σας πρεπει να ειναι στα γραφεια μας εως την παρασκευη 10 Ιουνιου...μαζι με τα ευρουλια...χαχαχαχαχαχαχαχαAGGELOSK wrote:ΚΥΡΙΕ ΕΙΔΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ μεχρι ποτε θα δεχτητε την αιτηση συμμετοχης μας???? στειλε με αδιαβαστο Κ. ΕΙΔΙΚΕ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑξ
δεν καταλαβαινω το ερωτημα σας κ.Κοκολακη....δεν ειναι αναλυτικότατο ολο το παραπανω κείμενο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.....ΟΥΤΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗ!!!!ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχ με δουλευεις εσυ για το ειδικός γραμματεας...αλλα ο ειδικος γραμματεας να ξερεις οτι ειναι ευεργετικό προσωπο....και ξερεις γιατι?γιατι μπορει να γραφει οπου θελει χωρις να χρειαζεται χαρτι ας πουμε..χαχαχαχαχα σαν το ν Τσακ Νορις κατι..AGGELOSK wrote:ναι αναλυτικοτατα ... αλλα ηθελα να μου το πεις εσυ Κ ΕΙΔΙΚΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧsamisnow wrote:κ.Κοκολακη... η αίτηση συμμετοχη σας πρεπει να ειναι στα γραφεια μας εως την παρασκευη 10 Ιουνιου...μαζι με τα ευρουλια...χαχαχαχαχαχαχαχαAGGELOSK wrote:ΚΥΡΙΕ ΕΙΔΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ μεχρι ποτε θα δεχτητε την αιτηση συμμετοχης μας???? στειλε με αδιαβαστο Κ. ΕΙΔΙΚΕ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑξ
δεν καταλαβαινω το ερωτημα σας κ.Κοκολακη....δεν ειναι αναλυτικότατο ολο το παραπανω κείμενο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΟΝ για ποιον λες???? χαχαχχα ποιος ειναι ο σταρ??!!! χαχαχχαχ
Προσεξε το σημειο που θα γραφεις μονο.... μην ξυριστεις και σβηστουν ...samisnow wrote:χαχαχ με δουλευεις εσυ για το ειδικός γραμματεας...αλλα ο ειδικος γραμματεας να ξερεις οτι ειναι ευεργετικό προσωπο....και ξερεις γιατι?γιατι μπορει να γραφει οπου θελει χωρις να χρειαζεται χαρτι ας πουμε..χαχαχαχαχα σαν το ν Τσακ Νορις κατι..AGGELOSK wrote:ναι αναλυτικοτατα ... αλλα ηθελα να μου το πεις εσυ Κ ΕΙΔΙΚΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧsamisnow wrote:κ.Κοκολακη... η αίτηση συμμετοχη σας πρεπει να ειναι στα γραφεια μας εως την παρασκευη 10 Ιουνιου...μαζι με τα ευρουλια...χαχαχαχαχαχαχαχαAGGELOSK wrote:ΚΥΡΙΕ ΕΙΔΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ μεχρι ποτε θα δεχτητε την αιτηση συμμετοχης μας???? στειλε με αδιαβαστο Κ. ΕΙΔΙΚΕ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑξ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xomateros wrote:
Προσεξε το σημειο που θα γραφεις μονο.... μην ξυριστεις και σβηστουν ...
Ετσι δεν τοχαμε σκεφτει το ΕΙΔΙΚΟς ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ μου φαινεται πολυ καλο.... χαχαχαχαχαχχαsamisnow wrote:χαχαχ με δουλευεις εσυ για το ειδικός γραμματεας...αλλα ο ειδικος γραμματεας να ξερεις οτι ειναι ευεργετικό προσωπο....και ξερεις γιατι?γιατι μπορει να γραφει οπου θελει χωρις να χρειαζεται χαρτι ας πουμε..χαχαχαχαχα σαν το ν Τσακ Νορις κατι..AGGELOSK wrote:ναι αναλυτικοτατα ... αλλα ηθελα να μου το πεις εσυ Κ ΕΙΔΙΚΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧsamisnow wrote:κ.Κοκολακη... η αίτηση συμμετοχη σας πρεπει να ειναι στα γραφεια μας εως την παρασκευη 10 Ιουνιου...μαζι με τα ευρουλια...χαχαχαχαχαχαχαχαAGGELOSK wrote:ΚΥΡΙΕ ΕΙΔΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ μεχρι ποτε θα δεχτητε την αιτηση συμμετοχης μας???? στειλε με αδιαβαστο Κ. ΕΙΔΙΚΕ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑξ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρασκευη πρωι....οι οσοι πρωινοι ερθουν απο καραβια αλλα και απο τα γύρο μερη χανια ηρακλειο αγιο νικολαο κλπ....εχω κανονισει πρωινο στο μαγαζι μου.....AGGELOSK wrote:
Ετσι δεν τοχαμε σκεφτει το ΕΙΔΙΚΟς ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ μου φαινεται πολυ καλο.... χαχαχαχαχαχχα
γραψε κιαλλα..... χαχαχαχαχαχ
που θαρθουμε την παρασκευη και τι θα φαμ... λαθος πιουμε?? χαχαχχαχαχα
Να σου πω ρε αγορι Ολυμπιακους αγωνες θα κανουμε εμεις οι συνοδηγοι και οι οδηγοι θεατες ? Πλιακαααααααα εχεις να ριξεις πολυ χρημα το βραδυ του Σαββατου ....samisnow wrote:το σαββατο που θα ειναι και η πιο μεγαλη μερα....μετα το τελος της ειδικης και βγαζοντας προσωρινα αποτελεσματα....
θα εχει προπονηση συνοδηγων κατα την διάρκεια του νεκρου χρονου....η προπόνηση θα εχει.....καμψεις στον ηλιο χωρις μπλουζακι,τρέξιμο 300 μετρα Χ2 φορες σπριντ 400αρι και κοιλιακούς και ραχιαίους απο 4 σετ......
οι οδηγοι θα ειναι σε σκια κοντα στην καντινα και θα κανουν προπονηση στο φαγωμα σουβλακιου και κουπα μπιρας....
απαγορευεται ρητά απ τον κανονισμο οι οδηγοι να γελουν και να κοροιδευουν τους συνοδηγους.....επιτρεπεται ο εκάστοτε οδηγος να δωσει ενα μπουκαλακι νερο στον συνοδηγο του.....(μονο ενα για ολη μερα)
το βραδυ του σαββατου ο οδηγος αναλαμβανει τα εξοδα του συνοδηγου του! (αν ο συνοδηγος δεν ειναι νεκρος)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με εκτίμηση ο ειδικος γραμματεας
Ψιστακης Α. Εμμανουηλ...