Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: Καγκουρο video & φωτο
Ενω εσυ το μαμισες το αυτοκινητο,ε?
Δεν απαντησες ομως στην ερωτηση μου...
Δεν απαντησες ομως στην ερωτηση μου...

φίλε προσπάθησα επανηλημένος να κολλήσω και μάλιστα το πάλεψα πολύ, αλλά μόλις έβαζα μπλοκέ έβγαινα μόνος μου, τι να κάνω λοιπόν που δεν κολάω πουθενά? τραβάω τους υπόλοιπουςSt. Tselios wrote:Ερωτηση:γιατι δεν πηγατε εκει που πηγανε τα Wrangler απο τον Αγιο Κων/νο?
Μηπως φοβοσασταν μη παθετε τιποτα?
Πως περιμενετε να κωλλησετε?
Εγω ξερω οι θεατες δεν κολλανε...απλως το παιζουν θεωρια και τιποτε αλλο...

if it doesn't break, fix it until it does
- XJ ''The Doctor''
Παιδια,
χθες γ@μηθηκα, 4 ωρες να ανεβασω τα βιντεακια, δεν εχουν συμβατοτητα με το μακ μου και ειχα ενα μικρο netbook που καιει καρβουνο ( σαν ξερετε ποιανου...). Υπομονη θα ανεβασω και τα υπολοιπα σιγα-σιγα
χθες γ@μηθηκα, 4 ωρες να ανεβασω τα βιντεακια, δεν εχουν συμβατοτητα με το μακ μου και ειχα ενα μικρο netbook που καιει καρβουνο ( σαν ξερετε ποιανου...). Υπομονη θα ανεβασω και τα υπολοιπα σιγα-σιγα
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
-
antonisxj wrote:φίλε προσπάθησα επανηλημένος να κολλήσω και μάλιστα το πάλεψα πολύ, αλλά μόλις έβαζα μπλοκέ έβγαινα μόνος μου, τι να κάνω λοιπόν που δεν κολάω πουθενά? τραβάω τους υπόλοιπουςSt. Tselios wrote:Ερωτηση:γιατι δεν πηγατε εκει που πηγανε τα Wrangler απο τον Αγιο Κων/νο?
Μηπως φοβοσασταν μη παθετε τιποτα?
Πως περιμενετε να κωλλησετε?
Εγω ξερω οι θεατες δεν κολλανε...απλως το παιζουν θεωρια και τιποτε αλλο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πραγματικά γκαντεμιά ρε φίλε !!!!!apnea wrote:Καταπληκτικά τα καγκουρο - βιντεάκια, ευχαριστούμε πάρα πολύ!![]()
![]()
![]()
Όμως φαίνεται ότι μας ματιάσανε ή μας γλωσσοφάγανε…με το που γύρισα Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής μου διέρρηξαν το αυτοκίνητο
! Έσπασαν τον αφαλό στην πόρτα του συνοδηγού,
πήραν το κασετόφωνο και προσπάθησαν να απενεργοποιήσουν το immobilizer για να το κλέψουν όλο
![]()
, ευτυχώς όμως δεν τα κατάφεραν
. Κι έτσι το βρήκα σπασμένο και με τα καλώδια έξω από το ταμπλό.
![]()
![]()
Μεγάλο το ξενέρωμα….![]()
![]()
Πρύτανη, το γκατζετάκι σου δεν το βρήκαν, το είχα πάρει!

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
georgexj wrote:antonisxj wrote:wrangler και λούληδες πάνε μαζί νομίζω?
όλο παράπονα είσαστε εσείς οι wranglerάδες.
σαν τον άλλο, όλο δικαιολογίες, έσπασα, έκανα, έδειξα και μαλακίες.
πότε ο Τσέλιος δεν μπορεί, πότε ι κώλος του πονεί.
ετσι ακριβως ειναι φιλε.ολο παραπονα κ δικαιολογιες ειναι οι wranglerakides.αλλα τι να κανουμε που τους εχουμε αναγκη να ειναι μαζι μας για να τους πειραζουμε κ να γελαμε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ ρε Γεώργιε τι μιλάς??
Ωραία καθόσουνα και επινες τα καφεδάκια σου και κάπνιζες τα τσιγαράκια σου έξω απο το μαζουτοκίνητο σου!
Κυρία ησουνα!!!!

-
johny4x4 wrote:georgexj wrote:antonisxj wrote:wrangler και λούληδες πάνε μαζί νομίζω?
όλο παράπονα είσαστε εσείς οι wranglerάδες.
σαν τον άλλο, όλο δικαιολογίες, έσπασα, έκανα, έδειξα και μαλακίες.
πότε ο Τσέλιος δεν μπορεί, πότε ι κώλος του πονεί.
ετσι ακριβως ειναι φιλε.ολο παραπονα κ δικαιολογιες ειναι οι wranglerakides.αλλα τι να κανουμε που τους εχουμε αναγκη να ειναι μαζι μας για να τους πειραζουμε κ να γελαμε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ ρε Γεώργιε τι μιλάς??
Ωραία καθόσουνα και επινες τα καφεδάκια σου και κάπνιζες τα τσιγαράκια σου έξω απο το μαζουτοκίνητο σου!
Κυρία ησουνα!!!!
κυριε ιωαννη μπορει να καθομουνα γιατι το ηξερες κ συ κ ολοι οι υπολοιπη οτι ειχα προβλημα με τον μπροστινο μου αξονα.παρ ολα αυτα ηρθα με προβλημα.ενω εσεις οι wranglerakides μολις σας βγαλει ενα προβλημα το παρκαρετε κ βρισκετε χιλις 2 δικαιολογιες.αντωνη εχω αδικο?γιατρε μηπως τα παραλεω?????
-
Εχεις σπασει ποτε γκρουπ - μπλοκε?
Για ποια προβληματα μιλας?Αυτα τα ''προβληματα'' μπροστινου αξονα εγω τα εχω συνεχεια...
Ειπαμε τα αυτοκινητα χαλανε οταν τα βαζεις και οχι να λες:
''Το προσεχω να μην παθει τιποτα''
Ενα αυτοκινητο 4Χ4 απο την Αρτα,στην πισω πορτα εχει την επιγραφη:''Οποιος φοβαται,πεφτει και κοιμαται''
Για ποια προβληματα μιλας?Αυτα τα ''προβληματα'' μπροστινου αξονα εγω τα εχω συνεχεια...
Ενα αυτοκινητο 4Χ4 απο την Αρτα,στην πισω πορτα εχει την επιγραφη:''Οποιος φοβαται,πεφτει και κοιμαται''

St. Tselios wrote:Εχεις σπασει ποτε γκρουπ - μπλοκε?
περα απο τα πειραγματα μας ητανε πολυ καλο αυτο.με εκανες κ γελασα!!!