Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

Τσελάκο μιλάς?
γιατί μιλάς?
μήπως ήρθες στην συνάντηση και δεν σε είδα?
μήπως φοβόσουν να έρθεις για να μην ξευτιλιστείς? έτσι μου είπε ένα πουλάκι!
άφησες την πρώτη συνάντηση για να κατασκοπεύσεις απο τα βίντεο και να ετοιμαστείς για την επόμενη?
μέχρι να αποδήξεις τι μπορείς να κάνεις με το περίπτερό σου, κάνε τουμπεκί και βλέπε βίντεο.
όσο για τα παιδιά απο το Ναύπλιο με τα περίπτερα, μια χαρά τα κατάφεραν και παραδέχονται ότι δεν είχαν δοκιμασμένα τα περίπτερά τους αρκετά, σε αντίθεση μ'εσένα που όλο κοκορεύεσαι για την τέντα σου αλλά κόλωσες να έρθεις να μας δείξεις τι μπορείς να κάνεις.
κάτσε λοιπόν στην γωνίτσα σου και κλάψε στο μαντιλάκι σου. πάρε και τα μπολντοζάκια σου απο το τζάμπο να παίξεις με την πετρούλες και άσε μας εμάς να διασκεδάζουμε στο βουνό. ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ. που θα μιλήσεις κιόλας.
εσύ φιλαράκο ακόμα και να ερχόσουν, το πολύ - πολύ να σου έδινα να παίξεις με τον εργάτη μου που είναι με σχοινί να μην σου πέσει και βαρύς. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τσελάκο - κο - κο - κο - κο - κο - κο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:τελικά το xj του Γιώργου τι είχε?
περίεργος είμαι ρε φίλε. μαμώ τα πτυχία μου στα σπασίματα μαμώ!!! :twisted:

φιλε αντωνη κ συναδελφε καυστηριατζη κ ας μας κοροιδευουνε μολις πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο.μονο σταυρος κ μια τσιμουχα επειδη διαλειθηκε τελειως ετσι που το εφερα στο ναυπλιο.το γκρουπ πισω μια χαρα.εφτιαξα κ τον αξωνα μου μπροστα κ ειμαι ετοιμος για μερικα περιπτερα να τους κουνησω την τεντα!!!τελος καλα ολα καλα!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

σταυρός πίσω?
georgexj

Post by georgexj »

XJ ''The Doctor'' wrote:
St. Tselios wrote: Δεν κραζω αλλα ξερεις τι ειναι να σου την λενε οι λεωφορειουχοι...
:mrgreen:
Αντε στην επομενη οπως ειπαμε! Γαριδακια, εφημεριδες, τσιγαρα, κλπ.........

κ κανα αναψυκτικο γιατρε μου γιατι θα κορακιασουμε μεχρι να τους περιμενουμε να ρθουν απο κοντα μας
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:σταυρός πίσω?

ναι φιλε.σταυρος πισω κ προερετικα αλλαξα κ τον σταυρο μπροστα αριστερα στον τροχο
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:Τσελάκο μιλάς?
γιατί μιλάς?
μήπως ήρθες στην συνάντηση και δεν σε είδα?
μήπως φοβόσουν να έρθεις για να μην ξευτιλιστείς? έτσι μου είπε ένα πουλάκι!
άφησες την πρώτη συνάντηση για να κατασκοπεύσεις απο τα βίντεο και να ετοιμαστείς για την επόμενη?
μέχρι να αποδήξεις τι μπορείς να κάνεις με το περίπτερό σου, κάνε τουμπεκί και βλέπε βίντεο.
όσο για τα παιδιά απο το Ναύπλιο με τα περίπτερα, μια χαρά τα κατάφεραν και παραδέχονται ότι δεν είχαν δοκιμασμένα τα περίπτερά τους αρκετά, σε αντίθεση μ'εσένα που όλο κοκορεύεσαι για την τέντα σου αλλά κόλωσες να έρθεις να μας δείξεις τι μπορείς να κάνεις.
κάτσε λοιπόν στην γωνίτσα σου και κλάψε στο μαντιλάκι σου. πάρε και τα μπολντοζάκια σου απο το τζάμπο να παίξεις με την πετρούλες και άσε μας εμάς να διασκεδάζουμε στο βουνό. ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ. που θα μιλήσεις κιόλας.
εσύ φιλαράκο ακόμα και να ερχόσουν, το πολύ - πολύ να σου έδινα να παίξεις με τον εργάτη μου που είναι με σχοινί να μην σου πέσει και βαρύς. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τσελάκο - κο - κο - κο - κο - κο - κο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καυστηρομηχανε και συντεκνε του Μητσοτακη ξερεις πολυ καλα γιατι δεν μπορεσα να ερθω και ασε τις μακακιες σου...
Τα περι φοβου κλπ. να τα πεις σε αλλους που φοβουνται να μπουν οπου ενα Wrangler μπορει για να μην παθουν τιποτα...
Αυτα που εζησα εγω το Σ/Κ εσυ τα βλεπεις σε DVD περιοδικων και ανατριχιαζεις...
Και μην συνεχιζεις να μου την λες γιατι θα πω και αλλα...που δεν θα σου αρεσουν. :twisted:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

ε?
μας τη λές κιόλας?
τι θα πείς δηλαδή?
τι δεν θα μου αρέσει?
δεν κρύφτηκα πουθενά. για πές για να καταλάβω.
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Λες για πουλακια κλπ.
Και σε μενα ηρθαν πουλακια...αλλα εγω δεν ειμαι καρακαξα...
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...αλλα την γνωμη μας για αλλους την σχηματιζουμε μονοι μας...
(μην το συνεχιζουμε...τα υπολοιπα στο τηλεφωνο)
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

St. Tselios wrote:Λες για πουλακια κλπ.
Και σε μενα ηρθαν πουλακια...αλλα εγω δεν ειμαι καρακαξα...
Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει...αλλα την γνωμη μας για αλλους την σχηματιζουμε μονοι μας...
(μην το συνεχιζουμε...τα υπολοιπα στο τηλεφωνο)

Καγκουρα-Τσελιο, μην παραφερεσαι και βλεπε παλι καλα μεχρι να το εμπεδωσεις τον ΚΑΝΟΝΑ του κλαμπ μας. :twisted:

Τι επαθες και εχασες το χιουμορ σου???? :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

πουλάκια κατα δώ πουλάκια παραπέρα
και έφτασε η καγκουριά ψηλά εις τον αέρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάγκουρες συγκεντρωθείτε ... πρέπει να αρχισουμε να ψάχνουμε ημερομηνίες για την επόμενη! :mrgreen: :D
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”