BULGARIA TROPH 2016 3-5 Ιούνιος
-
Re: BULGARIA TROPH 2016 3-5 Ιούνιος
Και εννοείται βεβαίως φίλοι μου οτι το παθιασμένο πλήρωμα ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ-ΜΙΣΟΡΗΣ ΜΕ SUZUKI JIMNY θα είναι εκεί να γνωρίσει την περιπετια στην φιλλιπουπολη όπως προβλέπεται θα είμαστε αρκετά φορτωμενοι μετά την ακύρωση του Έβρου ρουλη ετοιμάσου πάρε πυροτεχνήματα ΠΑΜΕ με ψυχη και πάθος
ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΒΑΣΊΛΗΣ ΜΙΣΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ SUZUKI JIMNY STEVE GREECE
ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΒΑΣΊΛΗΣ ΜΙΣΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ SUZUKI JIMNY STEVE GREECE
- tsekmesolo
να χαρω εγω τον παλαβοκαβλωμενο της μεγαλης και τρελης παρεας που θαμαστε πανω.παραδελη νομιζω οτι θα κατακαβλωσεις πανω

-
Και απο το Action 4×4 club
Ματζιουριδης Δημητρη-Θυμαρας Λαμπρος με suzuki jimny
Ματζιουριδης Δημητρη-Θυμαρας Λαμπρος με suzuki jimny
M. Dimitris Action4X4club
- tsekmesolo
πληροφοριες ακουγονται για ενα καναρινι οτι θα πεταξει για φιλιπουπολη,με ιερο σκοπο να τσαλακωσει δρακους και πεταλουδες.αν γνωριζει κατι καποιος να το αναφερει επιγοντως

Αν δω το καναρινι το οποιο υποψιαζομαι, στημενο στην εκκινηση του bulgaria trophy (οχι πανω στο τρειλερ γιατι το συνηθιζει τελευταια), τοτε θα τρεξω τη σουπερ ειδικη της κυριακης με στρινγκ και ξανθια περουκαtsekmesolo wrote:πληροφοριες ακουγονται για ενα καναρινι οτι θα πεταξει για φιλιπουπολη,με ιερο σκοπο να τσαλακωσει δρακους και πεταλουδες.αν γνωριζει κατι καποιος να το αναφερει επιγοντως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- tsekmesolo
οι αντρες δινουν το λογο τους γαλανακη.τα αρσενικα ομως τον κρατανε.ευχομαι να εισαι αρσενικος.

- tsekmesolo
για περουκα ψαξε,στριγκ εχω ενα

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ wrote:Αν δω το καναρινι το οποιο υποψιαζομαι, στημενο στην εκκινηση του bulgaria trophy (οχι πανω στο τρειλερ γιατι το συνηθιζει τελευταια), τοτε θα τρεξω τη σουπερ ειδικη της κυριακης με στρινγκ και ξανθια περουκαtsekmesolo wrote:πληροφοριες ακουγονται για ενα καναρινι οτι θα πεταξει για φιλιπουπολη,με ιερο σκοπο να τσαλακωσει δρακους και πεταλουδες.αν γνωριζει κατι καποιος να το αναφερει επιγοντως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το κιτρινακι βαση των λεγομενων του μαστορα μου,τελος του μηνα το τελειωνει,,και γω επειτα εχω 15 μερες να τελειωσω τα περφερει,μετα το τρειλερ θα ειναι προερετικο ΓΑΛΑΝΑΚΗ,,,,,οι πληροφοριες ειναι σωστες φιλε μου ρουλη ειναι γεγονος οτι το κιτρινακι θα μιληση και μαλιστα τη γλωσσα που διαλεξα εγω!καποιοι ισως δεν καταλαβανε οτι στους τρελους δινουν ηρεμηστικα οχι αναβολικα!λοιπον να παρουν περουκες στρινγκακια και μαστιγια με δερματινα κυλοτακια,,,

Eιναι δυο φιλαράκια και συζητάνε.ο χ και ο ψ...
Ρωταει ο χ,δεν μου λες ρε ψ,θα ερθει μεθαύριο στην παρτουζα ο Γ...
Απανταει ο Ψ,οχι δεν θα ερθει....
Ρωταει ο Χ,γιατι ρε φιλε τι σου ειπε....
Απανατει ο Ψ....δεν θα ερθει μου ειπε γιατι λεει συνεχεια μαζευόμαστε μονο αντρες και δεν θελει άλλο.....
Ασε μας στην τρελα μας ρε Ξανθιωτη...κατσε να παρει μπρος ...να ακουσεις το μπρμρμπμπεβουμπρπρπρπρπρπρπρπραραραρραραραρα....να είναι και ολες οι μπιελες στη θεση τους και μετα ελα ....
Με τα αργα όμως μην παθεις καμια ζημια....
Καλα να περασετε ....

Ρωταει ο χ,δεν μου λες ρε ψ,θα ερθει μεθαύριο στην παρτουζα ο Γ...
Απανταει ο Ψ,οχι δεν θα ερθει....
Ρωταει ο Χ,γιατι ρε φιλε τι σου ειπε....
Απανατει ο Ψ....δεν θα ερθει μου ειπε γιατι λεει συνεχεια μαζευόμαστε μονο αντρες και δεν θελει άλλο.....
Ασε μας στην τρελα μας ρε Ξανθιωτη...κατσε να παρει μπρος ...να ακουσεις το μπρμρμπμπεβουμπρπρπρπρπρπρπρπραραραρραραραρα....να είναι και ολες οι μπιελες στη θεση τους και μετα ελα ....
Με τα αργα όμως μην παθεις καμια ζημια....
Καλα να περασετε ....