Action Trophy Evros 2016
-
Re: Action Trophy Evros 2016
M. Dimitris Action4X4club
-
K.Stylianos Action4X4club
-
μερικες φωτο απο τις ετοιμασιες για τον αγωνα!!!!
- Attachments
-
- FHD0661.JPG (513.39 KiB) Viewed 4052 times
-
- FHD0628.JPG (626.06 KiB) Viewed 4052 times
-
- FHD0616.JPG (822.33 KiB) Viewed 4052 times
-
- FHD0615.JPG (824.44 KiB) Viewed 4052 times
-
- 12651306_537802759724537_3908288089920089994_n.jpg (497.24 KiB) Viewed 4052 times
-
- 12592722_537802733057873_2585918573652299134_n.jpg (536.5 KiB) Viewed 4052 times
-
- 12573819_537802846391195_602304941850127356_n.jpg (529.85 KiB) Viewed 4052 times
-
- 12316195_517186281786185_2294445614596257696_n.jpg (501.59 KiB) Viewed 4052 times
M. Dimitris Action4X4club
Οι διαδρομές είναι έτυμες 100% και για τις 3 κατηγορίες !!!
Οι πρώτες συμμετοχές από το εξωτερικό είναι γεγονός !!!
Η καθυστέρηση από την Ο.Μ.Α. επίσης είναι γεγονός !!!
Παρόλα αυτά συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε το καλλίτερο για όλους εσάς που ρωτάτε και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στον αγώνα μας !!!
Την παρασκευή περιμένουμε την ανακοίνωση του κανονισμού !!!
Όμως επειδή αποκλείεται να ζητάει κάτι λιγότερο στα μέτρα ασφαλείας από τους αντίστοιχους αγώνες 4Χ4 καλό θα είναι να προμηθευτείτε δίχτυα ¨)
Οι πρώτες συμμετοχές από το εξωτερικό είναι γεγονός !!!
Η καθυστέρηση από την Ο.Μ.Α. επίσης είναι γεγονός !!!
Παρόλα αυτά συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε το καλλίτερο για όλους εσάς που ρωτάτε και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στον αγώνα μας !!!
Την παρασκευή περιμένουμε την ανακοίνωση του κανονισμού !!!
Όμως επειδή αποκλείεται να ζητάει κάτι λιγότερο στα μέτρα ασφαλείας από τους αντίστοιχους αγώνες 4Χ4 καλό θα είναι να προμηθευτείτε δίχτυα ¨)
Γεια σε ολους...
1)Αν εχω αλλαξει μοτερ,και εχω ομως κτεο ασφαλεια,αδεια...αλλα ειμαι παρανομος λεμε τωρα,ΠΡΕΠΕΙ NA ΒΓΑΛΩ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
Ποσο κοστιζει το θεμα????
2)Αν δεν πρεπει να βγαλω αγωνιστηκες πινακιδες,πρεπει να βγαλω ταυτοτητα αυτοκινητου ??
Ποσο κοστιζει το θεμα???
3)Ταυτοτητα αθλητη...τι εξετασεις θελει??
Ποσο κοστιζει η ταυτοτητα???οχι οι εξετασεις!!!
4)Ασφαλεια πληρωματος,ετησια ή σε καθε αγωνα πληρωνουμε??
Ποσο κοστιζει κι αυτη??
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ(αντε ας βγαλω τα κεφαλαια,να μην φωναζω)....με τι κανονισμους θα τρεξουν και κατω απο πιο καθεστως τεχνικων κανονισμων??
Τι θα γινει με την ασφαλεια τους...
Θα ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ κι αλλα...αυτα για την ωρα!!!!
Και μη βγει κανενας και μου πει,οτι οι απ ΕΞΩ εχουν αδειες FIA κτλ....και οτι τ αμαξια τους ειναι προβλεπομενα για διεθνης αγωνες....
ΕιΧΑ Ρωτησει και παλια ,και με ειχανε γραψει στα παπακια τους....εσεις μην το κανετε!!!
Δεν εχω καμια προθεση να στεναχωρησω τους οργανωτες φιλους μου μ αυτα που ρωταω....
Αλλα ρωτωντας πας στην Ορεστιαδα!!!!
1)Αν εχω αλλαξει μοτερ,και εχω ομως κτεο ασφαλεια,αδεια...αλλα ειμαι παρανομος λεμε τωρα,ΠΡΕΠΕΙ NA ΒΓΑΛΩ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
2)Αν δεν πρεπει να βγαλω αγωνιστηκες πινακιδες,πρεπει να βγαλω ταυτοτητα αυτοκινητου ??
Ποσο κοστιζει το θεμα???
Ποσο κοστιζει κι αυτη??
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ(αντε ας βγαλω τα κεφαλαια,να μην φωναζω)....με τι κανονισμους θα τρεξουν και κατω απο πιο καθεστως τεχνικων κανονισμων??
Θα ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ κι αλλα...αυτα για την ωρα!!!!
Και μη βγει κανενας και μου πει,οτι οι απ ΕΞΩ εχουν αδειες FIA κτλ....και οτι τ αμαξια τους ειναι προβλεπομενα για διεθνης αγωνες....
ΕιΧΑ Ρωτησει και παλια ,και με ειχανε γραψει στα παπακια τους....εσεις μην το κανετε!!!
Δεν εχω καμια προθεση να στεναχωρησω τους οργανωτες φιλους μου μ αυτα που ρωταω....
Αλλα ρωτωντας πας στην Ορεστιαδα!!!!
1) χαρη καλά κάνεις και έβγαλες τα κεφαλαία
2)ολα αυτά θα σας τα απαντήσουμε

2)ολα αυτά θα σας τα απαντήσουμε

Για να εξυπηρετήσω λίγο τα παιδιά από τον Έβρο γνωρίζοντας πως είναι κάποια πράγματα θα απαντήσω εγώ στα ερωτήματα του Χάρη που προφανώς δεν είναι του Χάρη αλλά πολλών αγωνιζομένων.
Αν έχει ο κάτοχος συμβατικές πινακίδες αυτό αφορούν καθαρά το θέμα κυκλοφορίας σε δημόσιο δρόμο. Σε αγώνα χρειάζονται καθαρά για το να ξεχωρίζουν. Σε έναν αγώνα χρειάζονται πινακίδες. Αγωνιστικές πινακίδες βγάζουν όσοι θέλουν ή όσοι έχουν καταθέσει τις συμβατικές πινακίδες γιατί προφανώς το οχήματα είναι καθαρά αγωνιστικά. Πέρσυ το δεν υπήρχε χρέωση από την ΕΛΠΑ για την έκδοση των αγωνιστικών πινακίδων λόγω των 100 ετών της ΕΛΠΑ. Για φέτος δεν υπάρχει κάτι νεότερο αλλά αναμένουμε επίσημη απάντηση από την ΟΜΑΕ
Ποσο κοστιζει το θεμα???
Μέχρι πέρσυ όχι. Για να βγάλεις όμως αγωνιστικές πινακίδες πρέπει να εκδοθεί αγωνιστική ταυτότητα και το κόστος της είναι 70 ευρώ (εκδίδεται από την ΟΜΑΕ)
Εξετάσεις από παθολόγο (και επιπλέον γιατρούς για συγκεκριμένη ηλικία και πάνω) και ταυτότητα διαβατηρίου. Το έντυπο που θα συμπληρωθεί το κατεβάζουμε μέσα από το Site της OMAE. Ο αθλητής πρέπει να ανήκει σε κάποιο αγωνιστικό σωματείο με πληρωμένες την οικονομικές του υποχρεώσεις και για το 2016.
Το κόστος για την ταυτότητα αθλητή είναι 60 ευρώ για όλη την αγωνιστική σεζόν (1 έτος) και 30 ευρώ για ένα αγώνα (η δεύτερη εκδίδεται περίπου 10 ημέρες πριν από τον αγώνα)
Ποσο κοστιζει κι αυτη??
Η ασφάλεια του αγώνα περιλαμβάνεται στο ποσό που πληρώνουμε για την συμμετοχή μας στον κάθε αγώνα. Για αυτό φροντίζει η εκάστοτε οργανωτική επιτροπή του κάθε αγώνα.
Εδώ θα εκφέρω προσωπική άποψη και μόνο: Ο αγώνας καθώς και τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ΙΣΙΑ για όλους.
Αν έχει ο κάτοχος συμβατικές πινακίδες αυτό αφορούν καθαρά το θέμα κυκλοφορίας σε δημόσιο δρόμο. Σε αγώνα χρειάζονται καθαρά για το να ξεχωρίζουν. Σε έναν αγώνα χρειάζονται πινακίδες. Αγωνιστικές πινακίδες βγάζουν όσοι θέλουν ή όσοι έχουν καταθέσει τις συμβατικές πινακίδες γιατί προφανώς το οχήματα είναι καθαρά αγωνιστικά. Πέρσυ το δεν υπήρχε χρέωση από την ΕΛΠΑ για την έκδοση των αγωνιστικών πινακίδων λόγω των 100 ετών της ΕΛΠΑ. Για φέτος δεν υπάρχει κάτι νεότερο αλλά αναμένουμε επίσημη απάντηση από την ΟΜΑΕ
Ποσο κοστιζει το θεμα???
Μέχρι πέρσυ όχι. Για να βγάλεις όμως αγωνιστικές πινακίδες πρέπει να εκδοθεί αγωνιστική ταυτότητα και το κόστος της είναι 70 ευρώ (εκδίδεται από την ΟΜΑΕ)
Εξετάσεις από παθολόγο (και επιπλέον γιατρούς για συγκεκριμένη ηλικία και πάνω) και ταυτότητα διαβατηρίου. Το έντυπο που θα συμπληρωθεί το κατεβάζουμε μέσα από το Site της OMAE. Ο αθλητής πρέπει να ανήκει σε κάποιο αγωνιστικό σωματείο με πληρωμένες την οικονομικές του υποχρεώσεις και για το 2016.
Το κόστος για την ταυτότητα αθλητή είναι 60 ευρώ για όλη την αγωνιστική σεζόν (1 έτος) και 30 ευρώ για ένα αγώνα (η δεύτερη εκδίδεται περίπου 10 ημέρες πριν από τον αγώνα)
Ποσο κοστιζει κι αυτη??
Η ασφάλεια του αγώνα περιλαμβάνεται στο ποσό που πληρώνουμε για την συμμετοχή μας στον κάθε αγώνα. Για αυτό φροντίζει η εκάστοτε οργανωτική επιτροπή του κάθε αγώνα.
Εδώ θα εκφέρω προσωπική άποψη και μόνο: Ο αγώνας καθώς και τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ΙΣΙΑ για όλους.
Ευχαριστούμε το φίλο για την πολύτιμη βοήθεια του 

Ούτε εγώ τα ήξερα όλα αυτά αλλά δεδομένου του μεγάλου αγώνα Wild Terrain με τις 27 συμμετοχές που είχαμε διοργανώσει και ήμουν ο άμεσα εμπλεκόμενος για τα παραπάνω θέματα αναγκαστικά τα έμαθα.xeilas wrote:Ευχαριστούμε το φίλο για την πολύτιμη βοήθεια του
Ανεβάστε υλικό παιδιά για να μας τρελάνετε ...