2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015
Η οργανωτική ομάδα του 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ ξεκίνησε την προετοιμασία του 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ που θα γίνει σε περιοχή ( κοντά στο Ναύπλιο ) κατά τις 5-6/12/2015.
Παρά τις δύσκολες εποχές , τα οικονομικά και τα άλλα προβλήματα που υπάρχουν θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε ένα όμορφο αγώνα που θα ικανοποιήσει όλες τις κατηγορίες .
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα και με ανάλογα δελτία πληροφοριών .
Από την οργανωτική επιτροπή .
https://www.youtube.com/watch?v=MbX-533zMog
Last edited by pc4x4n on Mon Oct 05, 2015 18:28, edited 2 times in total.
Re: 2ο WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΤΟΥ WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ 5-6/12/2015
Το 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ και η οργανωτική ομάδα 2ΟΥ WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ σας ανακοινώνει ότι ο αγώνας ( για διευκόλυνση του προγράμματος αγώνων 4Χ4 ) θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία στις 5-6/12/2015.
Η οργανωτική ομάδα θα προσπαθήσει να διοργανώσει πολύ κοντά στο Ναύπλιο , ένα όμορφο αγώνα που θα ικανοποιήσει όλες τις κατηγορίες . Για αυτό θα κάνουμε κάθε τι δυνατό παρά τις δυσκολίες και ελπίζουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα και με δελτία πληροφοριών .
Το 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ και η οργανωτική ομάδα 2ΟΥ WILD TERRAIN ΝΑΥΠΛΙΟΥ σας ανακοινώνει ότι ο αγώνας ( για διευκόλυνση του προγράμματος αγώνων 4Χ4 ) θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία στις 5-6/12/2015.
Η οργανωτική ομάδα θα προσπαθήσει να διοργανώσει πολύ κοντά στο Ναύπλιο , ένα όμορφο αγώνα που θα ικανοποιήσει όλες τις κατηγορίες . Για αυτό θα κάνουμε κάθε τι δυνατό παρά τις δυσκολίες και ελπίζουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα και με δελτία πληροφοριών .
Πρώτη συμμετοχή
Κοκκινης-καμπανος λέσχη Λασιθίου Κρήτης
jeep wrangler 4.7
jeep wrangler 4.7
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!!!!!!!
MPOYRTAS wrote:Πρώτη συμμετοχή
jeep wrangler 4.7
ΩΩΩΠΑΑΑΑ ΛΕΩΩΩΩ.....ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΕΠΩ!!!

ρε συ πρωτα δηλωσες συμμετοχη εδω και στον δικο σας???!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαMPOYRTAS wrote:Πρώτη συμμετοχή
jeep wrangler 4.7

αλλα αφου ξεκινησες γραψε και εμενα και στους 2.
- κυριακος αθανασιου
ωχ ξεκινησαν
1)Κοκκινης-καμπανος ............λέσχη Λασιθίου Κρήτης................. jeep wrangler 4.7
2)Κοκολακης Α-............. λεσχη 4χ4 χανιων.........................

1)Κοκκινης-καμπανος ............λέσχη Λασιθίου Κρήτης................. jeep wrangler 4.7
2)Κοκολακης Α-............. λεσχη 4χ4 χανιων.........................
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Καλήμερα και από μας !!!!!!!!!!!!!!
Σταμογλου Γ- Δουφεξης Ν......................................Suzuki Samurai..................Λέσχη 4Χ4 ΚΩ
Σταμογλου Γ- Δουφεξης Ν......................................Suzuki Samurai..................Λέσχη 4Χ4 ΚΩ
G-SAMI
ελα και αλλη μια ντοπια
Μιχαλοπουλος-Γκιαουρης.... jeep wrangler.....λεσχη 4χ4 Χανιων.
Μιχαλοπουλος-Γκιαουρης.... jeep wrangler.....λεσχη 4χ4 Χανιων.
Κώστας Γκιαούρης
ουτε και μεις θα λειψουμε
ραυτοπουλος μπαρλος
ραυτοπουλος μπαρλος