2o Wild Terrain Evia 17 & 18/10/2015 (AOE4X4)
Re: 2o Wild Terrain Evia 17 & 18/10/2015 (AOE4X4)
ΣΩΤΗΡΗ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΗΝ 7 ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο KATSULAS Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΙΑΣΤΕΙΣ
-
ευχαριστώ πολύ, μάλλον δεν θα μπορέσω να συμμετέχω καθώς μου λείπουν τα μισά, αλλά λογικά θα κατέβω για βόλτα
Καλημέρα Σωτηρη!SotirisSamurai wrote:ευχαριστώ πολύ, μάλλον δεν θα μπορέσω να συμμετέχω καθώς μου λείπουν τα μισά, αλλά λογικά θα κατέβω για βόλτα
Ελα σαν θεατης να δεις τι λειπει από το αμαξι σου και θα ετοιμαστεις για τον επομενο αγωνα.
Σε περιμενουμε.
Ψιστακη φιλε μου εβαλες κι αλλα αλογάκια η φημες είναι?
εβαλε εβαλε και ειναι και πολλα και αγριεμενα!!!panos110 wrote:Ψιστακη φιλε μου εβαλες κι αλλα αλογάκια η φημες είναι?

εβαλα ναι..αλλα νταξει αυτο δεν σημενει πως τα αλογα θα με κανουν να κερδισω τον αγωνα....αφου τον εχω σιγουρο ακομα και αν βγαλω τα πατωματα και το κουμανταρω αλλα φλυν στοουν....panos110 wrote:Ψιστακη φιλε μου εβαλες κι αλλα αλογάκια η φημες είναι?

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Το ξενοδοχείο Ευβοϊκή Ακτή για τις ημέρες του αγώνα είναι ήδη σε πληρότητα μόνο για εμάς. Όποιο επιθυμούν να έρθουν σαν θεατές θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τη διοργάνωση για την πρόταση άλλων κοντινών ξενοδοχείων
Με μπακαλίστικους υπολογισμούς στη μεγαλη κατηγορια παιζουν 2725 αλογα κι ενας γάιδαρος μονος του!!!samisnow wrote:εβαλα ναι..αλλα νταξει αυτο δεν σημενει πως τα αλογα θα με κανουν να κερδισω τον αγωνα....αφου τον εχω σιγουρο ακομα και αν βγαλω τα πατωματα και το κουμανταρω αλλα φλυν στοουν....panos110 wrote:Ψιστακη φιλε μου εβαλες κι αλλα αλογάκια η φημες είναι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αντε να δουμε τι θα δουν τα ματια μας...
ας φερει καποιος και ενα τρακτερ με καροτσα..να μπορεσουμε να μαζεψουμε τα ανταλλακτικα μας στο περας του αγωνα..panos110 wrote:Με μπακαλίστικους υπολογισμούς στη μεγαλη κατηγορια παιζουν 2725 αλογα κι ενας γάιδαρος μονος του!!!samisnow wrote:εβαλα ναι..αλλα νταξει αυτο δεν σημενει πως τα αλογα θα με κανουν να κερδισω τον αγωνα....αφου τον εχω σιγουρο ακομα και αν βγαλω τα πατωματα και το κουμανταρω αλλα φλυν στοουν....panos110 wrote:Ψιστακη φιλε μου εβαλες κι αλλα αλογάκια η φημες είναι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε να δουμε τι θα δουν τα ματια μας...

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis