ΑΓΩΝΑΣ WILD TERRAIN ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

geokriti

Re: ΑΓΩΝΑΣ WILD TERRAIN ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Post by geokriti »

H Λεσχη 4χ4 Χανιων εχει κανει παρα πολλη μεγαλη προσπαθεια για την αρτεια διεξαγωγη του αγωνα με παρα πολυ καλη φιλοξενια οργανωση,με καλα εμποδια ωστε να μην δυσαρεστηθει κανενας αγωνιζωμενος και ο κοσμος που θα ερθει να δει να ευχαριστηθει.Ειχα τη τιμη να ειμουν μελος αρκετα χρονια στη λεσχη και γνωριζω τα ατομα που την επανδρωνουν.αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη.ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

Image

Ήρθε η ώρα για τις λεπτομέρειες…

Οι συμμετοχές για τον αγώνα έχουν ως εξής:
Κατηγορία ENTRY 100€
Κατηγορίες WT36 & WT OPEN 140€
Κατάθεση στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ αρ. λογ. 5765-014290-278 ΙΒΑΝ: GR 8701 7276 5000 5765014290278
θα αποστείλετε τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη μαζί με την απόδειξη κατάθεσης στο FAX.2821002315.

Έγγραφο δήλωσης συμμετοχής.
Dilosi_symmetoxis.pdf
(198.72 KiB) Downloaded 215 times
.

Οι συμμετοχές κλείνουν τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ.

Το πρόγραμμα του αγώνα συνοπτικά .
Παρασκευή 8 Μαΐου 19:00 τεχνικός έλεγχος και εκκίνηση του αγώνα.
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... urce=embed

Σάββατο & Κυριακή σε διαφορετικές τοποθεσίες και τερέν .
Το Σάββατο 4 ειδικές για τις wt36n & wt open και 3 ειδικές για την entry .
Tην Κυριακή super ειδική ίδια για όλους .

Τεχνικός έλεγχος δεν θα υπάρξει Σάββατο πρωί , είναι σημαντική και απαραίτητη η παρουσίας την Παρασκευή στο χώρο του τεχνικού έλεγχου .

Διαμονή δωρεάν για όλους τους αγωνιζομένους Παρασκευή & Σάββατο στο ξενοδοχείο KEDRISSOS στον Μακρύ Τοίχο .
http://www.kedrissoshotel.gr/

Για τους αγωνιζομένους εκτός Κρήτης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έκπτωση 60% σε οδηγό συνοδηγό και οχήματα , για Πέμπτη βράδυ στις 21:00 από Πειραιά και επιστροφή από Χανιά Κυριακή βράδυ στις 21:00.

Παρασκευή απόγευμα κέρασμα στο χώρο του τεχνικού έλεγχου.
Σάββατο βράδυ δωρεάν γεύμα για τους αγωνιζομένους που θα προσφέρει το σωματείο μας στο εστιατόριο KERAMOS στη περιοχή Μαλάξα, με απίστευτη θέα στη πόλη των Χανίων.
http://www.panoramio.com/photo/54411944

Να θυμίσουμε σε όλους να φροντίσουν έχουν εκδώσει δελτίο αθλητή(αγωνιστική license) του 2015.
Υποχρεωτικά όλες οι κατηγορίες από φέτος δίκτυα προστασίας στις πόρτες.

Οι νέοι κανονισμοί Γενικός και Τεχνικός WILD TERRAIN 2015 υπάρχουν στους παρακάτω συνδέσμους στο site της Ο.Μ.Α.Ε.

http://www.omae-epa.gr/images/documents ... 015_V1.pdf
http://www.omae-epa.gr/images/documents ... 015_V1.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες , για έξτρα δωμάτια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια κ.τ.λ. τηλ.6972238823 Άγγελος Κοκολάκης.

Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί στη σελίδα μας στο Facebook (ΛΕΣΧΗ ΧΑΝΙΩΝ 4Χ4) και στα διαδικτυακά forum ο συμπληρωματικός κανονισμός του αγώνα μας.

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ WILD TERRAIN ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
giorgos patra

Post by giorgos patra »

είναι εφικτό η super ειδική να είναι ίδια kai για τις δυο κατηγορίες?
μπορούν ta οχήματα τις ENTRY να ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ THN OPEN?
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

giorgos patra wrote:είναι εφικτό η super ειδική να είναι ίδια kai για τις δυο κατηγορίες?
μπορούν ta οχήματα τις ENTRY να ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ THN OPEN?
η διαδρομή είναι ίδια , τα "σημεία" με αυξημένη δυσκολία παρακάμπτονται με οριοθετημένη διαδρομή που θα ακολουθεί η ENTRY.
geokriti

Post by geokriti »

Φτασαμε στη τελικη ευθεια για τον αγωνα στα Χανια και επειδη εχουμε μια ανοιχτη (φιλικη)διαμαχη με το Τσουρλακη που ξεκινησε απο το Λασιθι περυσι το Δεκεμβριο και δεν ολοκλειρωθηκε λογο οτι ειχα προβλημα με τη γαμοαντλια βενζινης,δηλωνω υπευθυ :lol: να Βαγγελακη οτι σε καθε ειδικη θα σου ριχνω 1 λεπτο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Το μονο που φοβαμε ειναι ο συνοδηγο σου το Μαριο αλλα θα βρω τροπο να τονε μαλακωσω μαλλον με ρακι :lol: :lol:
panos110

Post by panos110 »

Καλημέρα Αγγελε!
Καλημερα σε ολους τους αγωνιζομενους!
Μας εδωσες μια ιδεα του ποσο ωραια θα περασουμε.
Παω να συνεχισω κατι κολληματακια στο αμαξι του Αγγελου.
Μου ηρθε μια ξαφνικη ορεξη για αργκον. :lol:
katsulas

Post by katsulas »

Πολλές καλημέρες και από εμάς. Έγινε η τελευταία προπονιση και από εμάς εχθές σε κάποια δυνατά κομμάτια των evia trophy με πολύ δυνατή παρέα και καθαρά τροφάδικα οχήματα. Όλα πήγαν τέλεια!!! Εργάτες δούλεψαν στο φούλ, αναρτήσεις και μπλοκέ βέλαξαν...

Σήμερα αλλαγή σε βαλβολίνες, φουλαρισμα βενζίνη και έτοιμα όλα.
Image
X-man

Post by X-man »

geokriti wrote:Αντε Μανο να θυμηθουμε τα παλια παει καιρος με τα traial
Ετσι φιλε Γιωργο ............δε μπορω να εχουμε αγωνα στα χανια και να μη ειμαι μεσα
για να παιξω σα παιδι και εγω!!!!!!!!!!!!!!
οπως τοτε που ειχα το μ38 στο τελευταίο traial που ειχα λαβει μερος https://youtu.be/aQCbQSQIDWQ
xomateros

Post by xomateros »

Αγγελε όταν λεμε όλα τα αυτοκίνητα διχτυα προστασιας φανταζομαι ότι δεν εννοουμε και αυτά της εντρυ η κανω λαθος ??
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

ολα φιλε....και στις 4 κατηγοριες
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”