ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

samisnow

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by samisnow »

mitsos wrote:
samisnow wrote:
ο κανονισμος λεει..οκ...πρεπει να αλλαξει το λεει και να μην λεει....αν δεν ελεγε δεν θα μιλουσε κανενας..

...............

τι κολημα εχετε φαει με τους δικους μας αγωνες

..............
αν εχω κατι καταλααβει λαθος ας μου εξηγησει καποιος τελικα..
Eν συντομια, εφ οσων το λεει ο κανονισμος ΠΡΕΠΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εφαρμοζεται.
Αν δεν θελουμε, δεν χρειαζεται η δεν μπορει να εφαρμοστει, πρεπει να αλλαξει!!!!!
Ειναι τοσο απλο.
Για χιλιους δυο λογους.
Για να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι κ να μην κινδυνευει κανεις να βρεθει με.... βραχιολακια......
Εφ οσων τωρα ειμαστε στην "αρχη" της εκδοσης κανονισμων ειναι ευκαιρια να μπουν σωστες βασεις.
Σε ολα.

Το κολλημα δεν ειναι με τους δικους σας αγωνες.
(αληθεια γιατι δικους σας? οι αγωνες δεν ειναι για ολους??)
Ειναι με το 4χ4 γενικα, γιατι δυστυχως η ευτυχως με αυτο ασχολουμαστε.
Στην τελικη πολλοι απο μας εμπλεκομαστε ποικιλοτροπως με τους αγωνες, ως αγωνιζομενοι, οργανωτες, στελεχοι......
Μην κοιτατε κοντοφθαλμα, βελτιωση θελουμε κ καλυτερευση στο μελλον......
...... αλλιως το ειπα κ στην αρχη, ας πουμε οτι δεν θελουμε αγωνες, αλλα θελουμε να κανουμε το χαβαλε μας να τελειωνει.

Υ.Γ. Κι εγω οταν περασα ΚΤΕΟ εριξα μεσα το μαμα μοτερ. Την επομενη βδομαδα το αλλαξα κ εβαλα το 2λιτρο.
Αν ερθω με 2λιτρο μοτερ, αδεια 1,6 κ ΚΤΕΟ εν ισχυ, τρεχω η οχι κ γιατι????
ρε δημητρα τι σχεση εχουν οι αγωνες που κανω εγω με τους δικους σου αγωνες ξανα λεω? εγω δεν μπορω να τρεξω σε ενα γρηγορο γιατι το αμαξι μου δεν ειναι σωστο γι αυτο τον λογο...ασχετα πως εχω τις δυνατοτητες....εσυ ομως μπορεις αλλα δεν τρεχεις.....γιατι να μπερδευουμε τον ενα αγωνα με τον αλλο δεν καταλαβαινω.. αυτο ρωταω
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
eangelou

Post by eangelou »

Μανώλη το θέμα είναι ότι ουσιαστικά υπάρχει τεχνικός κανονισμός για τα wt αρα πρέπει να εφαρμοστεί...όμως είναι πιστεύω ένας τεχνικός κανονισμός που αντί να λύνει και να λειτουργεί μάλλον δεν τα κατάφερε...οπότε συμφωνώ με την Δήμητρα ας κάνουμε αγώνες με κάποιον από τους προηγούμενους τεχνικούς κανονισμούς και ας επιτέλους δωθει μια λύση...και πάντα με την έγκριση της ομοσπονδίας για να μην τρέχουμε....αλλιώς ας πάμε για βόλτες...
samisnow

Post by samisnow »

eangelou wrote:Μανώλη το θέμα είναι ότι ουσιαστικά υπάρχει τεχνικός κανονισμός για τα wt αρα πρέπει να εφαρμοστεί...όμως είναι πιστεύω ένας τεχνικός κανονισμός που αντί να λύνει και να λειτουργεί μάλλον δεν τα κατάφερε...οπότε συμφωνώ με την Δήμητρα ας κάνουμε αγώνες με κάποιον από τους προηγούμενους τεχνικούς κανονισμούς και ας επιτέλους δωθει μια λύση...και πάντα με την έγκριση της ομοσπονδίας για να μην τρέχουμε....αλλιώς ας πάμε για βόλτες...
ναι δεν διαφωνω....ομως...μεχρι το 2014 τρεχαμε γιατι ο κανονισμος ισχυε κατα τον ιδιο τροπο στα roll cage το 2014 το 2013 κλπ...
οσον αφορα τα προβληματα δημιουργουνται για την entry ουσιαστικα και λεω εγω τωρα...

αν εγω βαλω το ναβαρα μου στην entry....KAI λιγο πριν μπω στον αγωνα βαλω 35αρια η 44αρια κλπ γιατι πρεπει να κομπλαρει ο αγωνας?κτεο δεν εχω?αν πατησω καποιον παλι η ασφαλιστηκη μου η τελος παντων οποιαδηποτε ασφαλιστηκη δεν θα με καλυψει?

και αν οχι που μαλλον οχι θα ειναι....

εγω με εκεινο το γαμημενο σωληνωτο που τρεχω τοσα χρονια αν μου καθοταν κατι θα εμπαινα φυλακη δηλαδη?

εμ παση περιπτωση να πω κατι?γιατι εγω προσωπικα ουτε την δημητρα ξερω ουτε τον Νικολα ουτε κανεναν περα απο αυτους που τοσα χρονια τρεχουμε παρεα...

γιατι αφου εχετε θεματα δεν γινεται μια ενοτητα εδω με αυτα που πιστευει ο καθε ενας οτι πρεπει να γινουν η να αλλαξουν και καποιος να αναλαβει να στειλει μια γαμοεπιστολη που να ειναι σοβαρη και υπογεγραμενη απ ολους μας αγωνιζομενους διοργανοτες κλπ στην ΟΜΑΕ και στο κατω κατω ας χαθει η χρονια μα ετσι και αλλιως χαμενη απο χερη ειναι....προσοχη ομως...αλλο wild tairren kai trial..allo trophy...allo trail raid και οτι συνεπαγεται στα γρηγορα....

αλλα ποιος θα δεχθει?

να πω κατι για να μην παρεξηγουμαι?

ειμαι απο μια απλη λεσχη συλλογο η οπως αλλιως μπορει να λεχθει αυτο...ειμαι αγωνιζομενος 8 χρονια περιπου και μεχρι τωρα οτι εχω κανει ειναι με δικα μου (ΜΑΡΣ) εξοδα και δεν εχω κανενα οφελος περαν απο τις γνωριμιες που εχω αποκτησει μεχρι σημερα σε ολη την ελλαδα....οπως ουτε ο συλλογος ο οποιος ειμαι μελος....
μεχρι σημερα καποιοι μου επεβαλαν να αλλαζω πραγματα για να μπορω να τρεξω το κανα και παλι με δικο μου εξοδο οπως αλλωστε ολοι....

το να κατσω σε ενα φορουμ και να σκοτωθω με την μιση ελλαδα που αλλοι συμφωνουν και αλλοι διαφωνουν για οποιονδηποτε δεν θα το κανω....

και δεν υπαρχει και λογος διοτι τους μισους που μιλαμε σιγουρα δεν τους ξερω... (Δημτρα ,Νικολας κλπ).
αναφερω δυο ονοματα χωρις παρεξηγηση αλλα οντος δεν σας ξερω.....

εγω λοιπον θελω να τρεχω σε αγωνες..αγωνες που για να τρεξω εχω ξεσκηστει να πληρωνω,,,, αφου ειστε λοιπον ολοι ειδηκοι και ξερετε τα παντα λυστε τα...και μετα καντε αγωνες να ερθει κοσμος να τους στηριξει..
Psistakis Manolis
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Μανώλη μου, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις το παράλογο.
Μέχρι τώρα σου έλεγαν το κλουβί στο αμάξωμα και τώρα σου λένε στην σκάλα.

Μέχρι τώρα λοιπόν, ήσουν νόμιμος και τώρα κάποιος "έξυπνος" σε βγάζει παράνομο το 2015.
Αν θες, το δέχεσαι, ξαναλλάζεις το αμάξι και είσαι κομπλέ.

Απλά εγώ θεωρώ πως κακώς θα πρέπει να ξαναλλάξεις το αμάξι σου.
Τόσο απλά.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
mitsos

Post by mitsos »

Nicolas wrote:Μανώλη μου, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις το παράλογο.
.
Oxι ειναι ακομα χειροτερο.
Στα περιπετειας ισχυε απο παντα το "στη σκαλα"οπως φαινεται, αλλα ποτε δεν εφαρμοστηκε!!!! κ αμαξια με την στηριξη "στην καμπινα" εχουνε βγαλει κ εξακολουθουν να βγαζουνε ΔΤΤ.
samisnow wrote: ναι δεν διαφωνω....ομως...μεχρι το 2014 τρεχαμε γιατι ο κανονισμος ισχυε κατα τον ιδιο τροπο στα roll cage το 2014 το 2013 κλπ...
οσον αφορα τα προβληματα δημιουργουνται για την entry ουσιαστικα και λεω εγω τωρα...
Τρεχατε (ολοι) γιατι κανεις δεν ελεγχε κ κανεις δεν εφαρμοζε τον κανονισμο.
Τοσο απλα.
....... γιατι πρεπει να κομπλαρει ο αγωνας?κτεο δεν εχω?αν πατησω καποιον παλι η ασφαλιστηκη μου η τελος παντων οποιαδηποτε ασφαλιστηκη δεν θα με καλυψει?

και αν οχι που μαλλον οχι θα ειναι....
Η ασφαλιστικη σου παυει να σε καλυπτει την ωρα που το οχημα αρχιζει να συμμετεχει σε αγωνα.
Βασικες απαλλαγες ασφαλιστικης καλυψης ειναι.
Ολες οι εταιριες, παντα.
Οποτε η ασφαλεια σου ΔΕΝ σε καλυπτει σε καμια περιπτωση εφοσων αγωνιζεσαι.
Η ασφαλιστικη εταιρια της ΟΜΑΕ, οπως κ καθε ασφαλιστικη, δεν θελει να πληρωσει.
Οποτε θα βρει οποιο πιθανο τροπο για να ΜΗΝ πληρωσει κ να μεταθεσει την ευθυνη σε σενα η σε οποιον αλλον του αναλογει.
Ο πρωτος προχειρος λοιπον κ εντελως προφανης λογος ειναι αν το αμαξι δεν ειναι συννομο με τον κανονισμο του αγωνα στον οποιο συμμετεχει.
Η ευθυνη της αποζημιωσης λοιπον μπορει πολυ ανετα να μεταφερθει σε σενα στον αλυταρχη στον τεχνικο εφορο κλπ κλπ κλπ.
Δεν μπορω να το πω ποιο απλα, ειλικρινα.
Τα γραφω με καλη προθεση τα παραπανω, οχι γιατι εχω κατευθυνομενα συμφεροντα η δεν ξερω εγω τι αλλο.......
ουτε κανεναν περα απο αυτους που τοσα χρονια τρεχουμε παρεα...
Κι αυτο ειναι κ το δευτερο θεμα μας.
Γιατι να μην ερθουνε λοιπον κ "αλλοι" κ να σταματησουμε να "τρεχουμε εδω κ πολλα χρονια μια παρεα"?
γιατι αφου εχετε θεματα δεν γινεται μια ενοτητα εδω με αυτα που πιστευει ο καθε ενας οτι πρεπει να γινουν η να αλλαξουν και καποιος να αναλαβει να στειλει μια γαμοεπιστολη που να ειναι σοβαρη και υπογεγραμενη απ ολους μας αγωνιζομενους διοργανοτες κλπ στην ΟΜΑΕ και στο κατω κατω ας χαθει η χρονια μα ετσι και αλλιως χαμενη απο χερη ειναι....προσοχη ομως...αλλο wild tairren kai trial..allo trophy...allo trail raid και οτι συνεπαγεται στα γρηγορα....
Ο καποιος ειναι ενα σωματειο.
Μονο αυτος μπορει.
Κ πιστεψε με μπορει να γινει.
Γιατι οπως λες αφου τα εχουμε γκρεμισει ολα κ το οικοπεδακι ειναι κενο, ας ξεκινησουμε να χτιζουμε σε σωστες βασεις.

εγω λοιπον θελω να τρεχω σε αγωνες..αγωνες που για να τρεξω εχω ξεσκηστει να πληρωνω,,,, αφου ειστε λοιπον ολοι ειδηκοι και ξερετε τα παντα λυστε τα...και μετα καντε αγωνες να ερθει κοσμος να τους στηριξει..
Αυτο για το οποιο εκπλησσομαι, ειναι οτι εγω πχ που δεν εχω τρεξει ποτε ενα wt (ασχετα αν θα ηθελα) με χαλαει οτι υπαρχει κανονισμος που δεν εφαρμοζεται, αλλα εσεις που τρεχετε κ μπορει να βρεθειτε ανα πασα στιγμη εκτεθειμενοι, δεν σας πειραζει καθολου.
Οτι αν βρεθει ενας "τυπικος- by the book" αγωνιζομενος, μπορει κανοντας τις ενστασεις με βαση τον κανονισμο, να μην τρεξει κανεις σας κ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!!
Πραγματα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ για ΚΑΘΕ αγωνιζομενο, αλλα τοσο αδιαφορα για σας........
(ΣΗΜ το σας μην το παρεις προσωπικα, το λεω για οσους ειστε αγωνιζομενοι, αλλα εχετε πεσει να με φατε γιατι απλα λεω "ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ"

Αν δεν θελετε κ θελετε να κανουμε απλα το χαβαλε μας, οτι κατσει οπως κατσει κ αν γινει μετα οτιδηποτε, "ελα μωρε" παει αλλου το θεμα........
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

mitsos wrote:
Nicolas wrote:Μανώλη μου, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις το παράλογο.
.
Oxι ειναι ακομα χειροτερο.
Στα περιπετειας ισχυε απο παντα το "στη σκαλα"οπως φαινεται, αλλα ποτε δεν εφαρμοστηκε!!!! κ αμαξια με την στηριξη "στην καμπινα" εχουνε βγαλει κ εξακολουθουν να βγαζουνε ΔΤΤ.
Κακό παράδειγμα.
Τα θέματα είναι πολλά.
Κατά την γνώμη μου, το σωστό είναι στο αμάξωμα, όπως το έχουν ήδη.
Κατά τα άλλα, ότι γουστάρετε. Για μένα το ίδιο είναι.

Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως η πιο πολλά υποσχόμενη επιτροπή 4χ4 την οποία περιμέναμε να ξεκαθαρίσει επιτέλους τα πράγματα,
εξέδωσε κανονισμούς που αν εφαρμοστούν, και πάλι, δεν γίνονται αγώνες.
Εγώ δεν είμαι λέσχη να στείλω γράμμα σε οποιονδήποτε, ούτε και ειδικός να μπορώ να καταρτίσω κανονισμό.
Απλά βλέπω τις ηλιθιότητες που με αφορούν, δηλαδή αυτές που καλούμαι να ελέγξω.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
georgexj

Post by georgexj »

mitsos wrote:
samisnow wrote:
ο κανονισμος λεει..οκ...πρεπει να αλλαξει το λεει και να μην λεει....αν δεν ελεγε δεν θα μιλουσε κανενας..

...............

τι κολημα εχετε φαει με τους δικους μας αγωνες

..............
αν εχω κατι καταλααβει λαθος ας μου εξηγησει καποιος τελικα..
Eν συντομια, εφ οσων το λεει ο κανονισμος ΠΡΕΠΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εφαρμοζεται.
Αν δεν θελουμε, δεν χρειαζεται η δεν μπορει να εφαρμοστει, πρεπει να αλλαξει!!!!!
Ειναι τοσο απλο.
Για χιλιους δυο λογους.
Για να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι κ να μην κινδυνευει κανεις να βρεθει με.... βραχιολακια......
Εφ οσων τωρα ειμαστε στην "αρχη" της εκδοσης κανονισμων ειναι ευκαιρια να μπουν σωστες βασεις.
Σε ολα.

Το κολλημα δεν ειναι με τους δικους σας αγωνες.
(αληθεια γιατι δικους σας? οι αγωνες δεν ειναι για ολους??)
Ειναι με το 4χ4 γενικα, γιατι δυστυχως η ευτυχως με αυτο ασχολουμαστε.
Στην τελικη πολλοι απο μας εμπλεκομαστε ποικιλοτροπως με τους αγωνες, ως αγωνιζομενοι, οργανωτες, στελεχοι......
Μην κοιτατε κοντοφθαλμα, βελτιωση θελουμε κ καλυτερευση στο μελλον......
...... αλλιως το ειπα κ στην αρχη, ας πουμε οτι δεν θελουμε αγωνες, αλλα θελουμε να κανουμε το χαβαλε μας να τελειωνει.

Υ.Γ. Κι εγω οταν περασα ΚΤΕΟ εριξα μεσα το μαμα μοτερ. Την επομενη βδομαδα το αλλαξα κ εβαλα το 2λιτρο.
Αν ερθω με 2λιτρο μοτερ, αδεια 1,6 κ ΚΤΕΟ εν ισχυ, τρεχω η οχι κ γιατι????
Άρα και εσύ δεν είσαι νόμιμη έτσι όπως τα λες που τόσες σελίδες έχεις φάει κόλλημα με τους κανονισμούς και το κτεο; ;;
samisnow

Post by samisnow »

καλημερα και σημερα :lol: :lol: :lol: :lol:

χρονια πολλα σε ολους..

καποτε ειχα ενα τουοτα που το χα για αγωνες κλπ ομως ειχε ολα τα απαρετητα χαρτια του το κτεο την ασφαλεια κλπ δεν ηταν τοτε για τα 4χ4 υποχρεωτηκο να εχω ΔΤΤ.....

το αμαξι φορουσε κατι μικρα 49αρια πιθανων πολοι να τα θυμουνται :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πατισα ενα JIMNY λοιπον μια μερα και του κανα σιγουρα 2,500 ευρω ζημια....για κακη του τυχη ο καιμενος ειχε την μουρη λιγο πιο εξω απο τους υπολοιπους...

αμεσως κινηθηκαν οι διαδηκασιες ασφαλειας μου λοιπον και πληρωσαν του παιδιιου το αυτοκινητο χωρις καμια περιεργια και ιστορια...

θελω να πω οτι πολλα πραγματα μπορουν να παραλειψουν και πιο πολυ οταν σε ενα WT που τρεχουμε σε κλειστες διαδρομες αν εγω παω εκει με το τουοτα ας πουμε και φορα τα 205/80χ16 αλλα για τις διαδρομες βαλω τα 49αρια δεν νομιζω οτι ειμαι παρατιπος...ουτε ασφαλιστηκα ουτε για κανεναν λογο...

και ο λογος ειναι οτι οι ειδηκοι κανονισμοι και οσον αφορα τους θεατες που πολυ πιθανον να πατησω πρεπει να ειναι σε καποια αποσταση απο τα εμποδια και τελος παντων ειναι προβλεπομενο να μην ειναι μεσα...

αν στην ιδια περιπτωση τρεξω σε ανοικτο δρομο οπως εσεις με τα γρηγορα...ε δεν ειναι το ιδιο οπως και αν το κανουμε....
οσον αφορα τα cage παντα ηταν στην σκαλα...ασχετα πως καλος η κακος ολοι περνουσαμε ετσι και αλλιως....

εγω πιστευω λοιπον και αφου ο πρωτος αγωνας θα ειναι στα χανια και με μεγαλη πιθανοτητα να υπαρχει "entry" οτι θα διεξαχθει κανονικοτατα και χωρις προβληματα......

ελπιζουμε ολοι να πανε καλα ολοι οι αγωνες μπας και καταφερουμε και γυρισουμε το λαδι στα μικρα μοτερακια μας για να μην γινει γρασσο.. :lol: :lol: :lol:
Psistakis Manolis
mitsos

Post by mitsos »

GeorgeXJ, οχι κανεις λαθος.
Εμεις εφαρμοζουμε το J283 της fia. Οποτε το αμαξι μου ειναι ακρως συννομο του κανονισμου του. Σιγουρα ομως δεν εχω την στηριξη στη σκαλα......

Τωρα οσο αναφορα τα υπολοιπα, μαλλον δεν θελετε να καταλαβετε η θελετε να συνεχιστει το ιδιο βιολι οπως τοσα χρονια.....
Εγω τις εχω παρει τις απαντησεις μου τηλεφωνικα κ το απο δω μνμ οποτε.... απλα κριμα......
Αγωνες δεν θα κανουμε. Χαβαλε ισως κανουμε για οσο μας παιρνει......
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

mitsos wrote:GeorgeXJ, οχι κανεις λαθος.
Εμεις εφαρμοζουμε το J283 της fia. Οποτε το αμαξι μου ειναι ακρως συννομο του κανονισμου του. Σιγουρα ομως δεν εχω την στηριξη στη σκαλα......

Τωρα οσο αναφορα τα υπολοιπα, μαλλον δεν θελετε να καταλαβετε η θελετε να συνεχιστει το ιδιο βιολι οπως τοσα χρονια.....
Εγω τις εχω παρει τις απαντησεις μου τηλεφωνικα κ το απο δω μνμ οποτε.... απλα κριμα......
Αγωνες δεν θα κανουμε. Χαβαλε ισως κανουμε για οσο μας παιρνει......

Μάλλον όλοι καταλαβαινουμε και έχουμε τις ίδιες ανησυχίες με εσένα αλλά αλλαγές προς το καλύτερο γίνονται κι ας μην είναι και όλες σωστές , στο χέρι μας είναι να κάνουμε τις σωστές παρατηρήσεις , εισηγήσεις ως σωματια και να αλλάξουν και οι λάθος .Ας ξεκινήσουν οι αγώνες να δούμε και τα προβλήματα που εμφανίζονται στην πράξη. (και δεν εννοώ το roll cage).

Υ.Γ. τώρα γιατί δε συνεχίσεις το roll cage στο πλαίσιο αφού έχεις τηρήσει τον j στην υπάρχον κατασκευή είναι πολύ εύκολο για εσένα να το κάνεις... αναρωτιέμαι??
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”