ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

samisnow

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by samisnow »

panos110 wrote:Καλημέρα κι από μενα!
Ολο λεω ν ασχοληθώ μονο με το ποδηλατο,αλλα το μυαλο μου εδώ γυρναει παλι.
Τα παιδια που τρεχουν Βουλγαρια καλα κανουν.Ειναι διπλα τους και είναι λογικο.
Κανεις δεν τους κατακρινει. Εκτος αυτου που εγινε αγωνας περιπετειας το 2014 στη χωρα μας?
Το μονο που λεμε ολοι με αλλα λογια ο καθενας είναι ότι δεν πρεπει να σβησουν οι αγωνες στην Ελλαδα.
Πρεπει να στηρίξουμε το σπιτι μας ρε παιδια .
Και σκεφτείτε κατ επεκταση ποσοι ζουν από αυτό που εμεις κανουμε σαν χομπυ.
Νομιζω τωρα που πιασαμε πατο υπαρχει καλη θεληση από ολους να γινει κατι σε σωστη βαση από την αρχη
και κυριως με νεους αγωνιζομενους.
Οσο για την τιμιοτητα των ελληνικων αγωνων νομιζω ειμαστε μπροστα.
Και συγκεκριμενα η λεσχη Πατρων και ο Χωματερος εχουν δωσει το παράδειγμα προς μιμηση σε ολους μας.
Παντα καλοπροαίρετα.
πες μας τωρα πως σου χαλαει το μαλλι με το ποδηλατο και θες να το ξανα γυρισεις σε off roading... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
eangelou

Post by eangelou »

samisnow wrote:
Ολο λεω ν ασχοληθώ μονο με το ποδηλατο,αλλα το μυαλο μου εδώ γυρναει παλι.
Τα παιδια που τρεχουν Βουλγαρια καλα κανουν.Ειναι διπλα τους και είναι λογικο.
Κανεις δεν τους κατακρινει. Εκτος αυτου που εγινε αγωνας περιπετειας το 2014 στη χωρα μας?
Το μονο που λεμε ολοι με αλλα λογια ο καθενας είναι ότι δεν πρεπει να σβησουν οι αγωνες στην Ελλαδα.
Πρεπει να στηρίξουμε το σπιτι μας ρε παιδια .
Και σκεφτείτε κατ επεκταση ποσοι ζουν από αυτό που εμεις κανουμε σαν χομπυ.
Νομιζω τωρα που πιασαμε πατο υπαρχει καλη θεληση από ολους να γινει κατι σε σωστη βαση από την αρχη
και κυριως με νεους αγωνιζομενους.
Οσο για την τιμιοτητα των ελληνικων αγωνων νομιζω ειμαστε μπροστα.
Και συγκεκριμενα η λεσχη Πατρων και ο Χωματερος εχουν δωσει το παράδειγμα προς μιμηση σε ολους μας.
Παντα καλοπροαίρετα.
πες μας τωρα πως σου χαλαει το μαλλι με το ποδηλατο και θες να το ξανα γυρισεις σε off roading... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχουμε όρεξη... βέβαια μου τα χαλάει λίγο με τους πολλούς αγώνες ποδηλάτου. Τα μ(υ)αλλ(ι)ά του τρελαίνονται για off roading...

Άντε καλή ΑΡΧΗ
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
xomateros

Post by xomateros »

Όλα χρειαζονται και χαβαλές και πειραγματα και πανω από όλα καλη θεληση
Πανο για να μπει νέο αιμα στους αγωνες ξερουμε πολύ καλα τι χρειαζεται καταρχήν κατά την γνωμη μου αλλα και γνωμη πολλων είναι να ξεκινησουν τα τραιαλ παλι οπου δεν μπορω να καταλαβω και τον λογο για τον οποιο σταματησαν βεβαια...
Η μικρη κατηγορια στους αγωνες περιπέτειας ναι μεν είναι καλη αλλα δεν είναι και πολύ ευκολο γιατι προϋποθέτει παρα πολύ γνωση από πλευρας των οργανωτων ασε δε που δεν ξερω πως θα χωρεσουν όλα μαζι σε μια μερα εδώ ξεκιναμε το πρωι με την υπαρχουσα κατηγορια και τελειώνουμε απόγευμα φαντασου λοιπον τι τρεξιμο και τι οργανωση θελει για να εχεις και άλλες ειδικες για την μικρη κατηγορια
Εννοείτε και θελουμε απλη κατηγορια γιατι είναι πολλα τα παιδια που γουσταρουν όπως και εγω βεβαια που εχω ένα αμαξι για την βολτα μου αλλα θελω να λαβω μερος σε τετοιο αγωνα χωρις να το κανω κομματια....
Ηδη από εμας στην Πατρα δηλωσαν νεα φυντάνια πως θελουν να λαβουν μερος στο πρωταθλημα αυτό και φανταζομαι και πολλοι αλλοι από άλλες περιοχες , Μακαρι να ξεκινησουν όλα από την αρχη και να βλέπουμε αγωνες με πολλες συμμετοχες πλεον !!!!
Η ενσταση μου βεβαια είναι ως προς το μέγεθος των ελαστικων μια το μεχρι 36 μου φαινεται αρκετα μεγαλο γιατι πολύ απλα λιγα αυτοκίνητα φορουν τετοια ελαστικα και παραλληλα κυκλοφορουν στον δρομο αλλα και τι ακριβως βελτιωση θα μπορει να εχει ......
και ποσο μαλλον όταν δει καποιος νεος που θελει να λαβει μερος τετοιο αμαξι και αυτος εχει ένα τζιμνυ ας πουμε με 30αρι λαστιχο με πολύ μικρη βελτιωση στην αναρτηση και χωρις 2 μπλοκε μηπως τρομαξει λιγο λεω εγω ???? και εχουμε αντιθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούμε ???
Τωρα θα μου πειτε και τι να γινει ...δεν θελουμε το ένα δεν θελουμε το άλλο τι στο καλο να κανουμε ...δυστυχως η ευτυχως δεν είμαι εγω ο αρμόδιος αλλα ότι λεω δεν το βγαζω από το μυαλο μου αλλα από γνωμες εμπειρων ανθρωπων γυρω από 4χ4 αλλα και νεων οδηγων που θελουν να λαβουν μερος σε αγωνες..
Αυτά λοιπον με ηρεμο τροπο σκεψης αλλα με πολύ διαθεση να βρεθουμε ξανα ολοι μαζι σε καμμια ταβερνα πριν τον αγωνα και την μπουρλοτιασουμε όπως λεει και ο φιλος μου ο Μανωλης !!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
mitsos

Post by mitsos »

Δεν μου λετε ρε παλικαρια,
αν πουμε οτι παμε να κανουμε ΑΓΩΝΑ κ εφαρμοσουμε νομους κ κανονισμους ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, πιστευετε οτι θα γινει αγωνας????

Μια απλη ειλικρινης απορια.
samisnow

Post by samisnow »

mitsos wrote:Δεν μου λετε ρε παλικαρια,
αν πουμε οτι παμε να κανουμε ΑΓΩΝΑ κ εφαρμοσουμε νομους κ κανονισμους ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, πιστευετε οτι θα γινει αγωνας????

τι αγωνα?
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
xomateros

Post by xomateros »

mitsos wrote:Δεν μου λετε ρε παλικαρια,

Νομιζω ότι υπαρχουν αρκετα αυτοκίνητα που εχουν παρει δελτιο και είναι συμφωνα με τους κανονισμούς ...Ετσι πιστευω
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

μια χαρα ειναι τα αμαξια...δεν καταλαβαινω δημητρα που αποσκοπεις με την συμπεριφορα σου..ειληκρινα :?
ξεκολλατε και αφηστε να αρχισει το γαμω πρωταθλημα...οπως ειπε κ ο μακρινος,γινεται μια καινουρια προσπαθεια
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
toro

Post by toro »

.............
Τα παιδια που τρεχουν Βουλγαρια καλα κανουν.Ειναι διπλα τους και είναι λογικο......................................................................................

Παντα καλοπροαίρετα.
..... :) :) ,.....Συμφωνω απολυτα!!!!!! Και λυπηθηκα περσι που δεν ετρεξα σ'ενα απ'τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ wild terrain!!!!!!!! :? :? :?
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

toro wrote:
.............
Τα παιδια που τρεχουν Βουλγαρια καλα κανουν.Ειναι διπλα τους και είναι λογικο......................................................................................

Παντα καλοπροαίρετα.
..... :) :) ,.....Συμφωνω απολυτα!!!!!! Και λυπηθηκα περσι που δεν ετρεξα σ'ενα απ'τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ wild terrain!!!!!!!! :? :? :?
κυριακος αθανασιου wrote:μια χαρα ειναι τα αμαξια...δεν καταλαβαινω δημητρα που αποσκοπεις με την συμπεριφορα σου..ειληκρινα :?
ξεκολλατε και αφηστε να αρχισει το γαμω πρωταθλημα...οπως ειπε κ ο μακρινος,γινεται μια καινουρια προσπαθεια
ΑΨΟΓΟΙ οι προλαλησαντες ..
Μανωλη ζηλευε χαχαχαχα εμεις πηγαμεεεεεεε... χαχαχαχχα και σπασαμεεεεεε και το ευχαριστηθηκαμε και μεθυσανε τα μα....σμενα οι συνοδηγοι μας... :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”