ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

PANXENITO

Re: ΑΓΩΝΕΣ 4Χ4 2015 .....

Post by PANXENITO »

Εγώ λέω πάλι ότι το μικρό και στενό ειναι αυτό που σκάβει όταν μείνει στον εργάτη και όχι το φαρδύ λόγο επιφάνειας δεν μπαίνει μέσα. Και δεν ειναι μόνο του κατσιμαλι ιδέα την πρότειναν και κάποιοι βόρειοι για να μπορούν λέει να ανταπεξέλθουν και τα μικρά αυτοκινητα που μπαίνουν τώρα στο χώρο. Δεν ειναι ότι τους σνομπάρει κάποιος αλλα αυτός που δεν μπορεί στην extreme υπάρχει η hoby για τα trophy μιλάω. Εκεί που δεν παίζει ρόλο το λάστιχο αλλα πολλά αλλα. Να γίνουν κατηγορίες σωστές που υπάρχουν ήδη όπως portal με κανονικούς άξονες η Μηχανικος με ηλεκτρικό εργάτη μάλιστα όχι κατηγορία ελαστικού στο trophy ρεζίλι σε όλο τον κόσμο θα γίνουμε.
samisnow

Post by samisnow »

PANXENITO wrote:Εγώ λέω πάλι ότι το μικρό και στενό ειναι αυτό που σκάβει όταν μείνει στον εργάτη και όχι το φαρδύ λόγο επιφάνειας δεν μπαίνει μέσα. Και δεν ειναι μόνο του κατσιμαλι ιδέα την πρότειναν και κάποιοι βόρειοι για να μπορούν λέει να ανταπεξέλθουν και τα μικρά αυτοκινητα που μπαίνουν τώρα στο χώρο. Δεν ειναι ότι τους σνομπάρει κάποιος αλλα αυτός που δεν μπορεί στην extreme υπάρχει η hoby για τα trophy μιλάω. Εκεί που δεν παίζει ρόλο το λάστιχο αλλα πολλά αλλα. Να γίνουν κατηγορίες σωστές που υπάρχουν ήδη όπως portal με κανονικούς άξονες η Μηχανικος με ηλεκτρικό εργάτη μάλιστα όχι κατηγορία ελαστικού στο trophy ρεζίλι σε όλο τον κόσμο θα γίνουμε.
εεεμμμμ...αυτο λεω και γω....
το να ακυρωσεις αυτοκινητα που γουσταρουν....πληρουν προδιαγραφες αγωνων κλπ..ειναι εντελος ακυρο...
αλλο κατηγοριες..και αλλο δεν σε δεχομαι...

μεχρι τωρα οπου και αν εχω παει σε τροφυ....πηγα γιατι μ αρεσε το γεγονος και οχι για να παω να αναδειξω ουτε τ αμαξι μου ουτε και εμενα....περασαμε ομορφα ολοι μαζι σαν παρεα ειχαμε τα τραβαλα μας αλλα ειχαμε και πολυ πιο ωραιες στιγμες....γιατι λοιπον με "αποκοπτεις"? τι ζημια σου κανω....απο την στιγμη που μπαινει αμαξι στο βουνο μικρο η μεγαλο την ζημια του την κανει....αυτο μεταξι μας..τωρα απο κει και περα βρειτε λυση και μην ακυρωνετε ανθρωπους που γουσταρουν...

αυτα απο μενα και τελειωνω εδω...δεν θελω αντιπαραθεσεις ουτε με τον ¨"κ. κατσιμαλη" ουτε με κανενα ¨|κυριο"....με ενδιαφερει σαν αγωνιζομενος τωρα 8 χρονια σχεδον...να πηγαινω να περναω καλα να γουσταρω και αμα λαχει..ας παρω και το κυπελλο μου αν μου αξιζει..στο κατω κατω...εγω πληρωνω να λαβω μερος σε αγωνες....δεν ειναι καμια λεσχη χορηγος μου ουτε καμια ομοσπονδια πλυν της δικιας μου λεσχης ΜΑΡΣ ρεθυμνου που τημαω και αγαπω λογο του οτι εκει μεσα ξεκινησα την πορεια μου..
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

δεν μπορω να φανταστω trophy h' wild terrain χωρις τους ''αδερφικους φιλους'' ψιστακη-διαμαντη και τσουλακη...
προτιμω να τρεχω μαζι σας φιλοι μου και ας μην εχω ελπιδα για διακριση παρα να μην τρεχετε!!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
samisnow

Post by samisnow »

κυριακος αθανασιου wrote:δεν μπορω να φανταστω trophy h' wild terrain χωρις τους ''αδερφικους φιλους'' ψιστακη-διαμαντη και τσουλακη...
προτιμω να τρεχω μαζι σας φιλοι μου και ας μην εχω ελπιδα για διακριση παρα να μην τρεχετε!!!!
φιλε Κυριακο στο θεμα "ελπιδα διακρισης" ειναι αλλο πακετο...εγω δεν μιλαω οσον αφορα αυτο αλλα οσο το πρωτο που ειπες οτι "δεν μπορω να φανταστω........................."
ασχετα τα ονοματα και το τι φιλιες εχουμε μεταξι μας....δεχομαι το γεγονος κατηγοριοποιησης.....το γεγονος ακυρωσης δεν δεχομαι...
αλλα και παλι τι αλλη ουσια εχει το αγωνισμα μας πλυν της φιλιας μας τοσα χρονια?ειναι το μονο επαθλο που κερδιζουμε ολοι ας ειμαστε 1οι η 20οι......
και ξαναλεω.......οι αγωνοιζομενοι πληρωνουμε....ολοι οι αλλοι πληρωνονται....οχι χωρις να κανουν τιποτα εννοειται......σιγουρα για να γινει κατι σωστο πρεπει να υπαρχει ανταποκρηση...αλλα να ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Psistakis Manolis
κυριακος αθανασιου

;) ;) ;)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
tsekmesolo

Post by tsekmesolo »

συνφωνω με μανωλη και παναγιωτη.το τrophy δεν το κερδιζεις απο το λαστιχο.το κερδιζεις απο τυχη,τακτικη και συνοδηγο.το μικρο το λαστιχο θα σκαψει και θα κανει μεγαλυτερη ζημια.εχειβεβαια το μειονεκτημα οτι θα κολησει 2 η 3 φορες και πολυ εβαλα κιολας σε ολο τον αγωνα.εχει ομως και το πλεονεκτημα οτι σε ολο τον αγωνα εισαι αιλουρος,ασπαστος,πολυ γρηγορος και χωρας ανετα παντου κερδιζοντας περισσοτερο χρονο.εγω προσωπικα που το αυτοκινητο μου εχει μαμα μηχανη,σασμαν,βοηθητικο,διαφορικα και ειναι wrangler3.8 ρισκαρω με τα 38 αλλα δεν θα ειχα προβλημα και φοβο να ανταγωνιστω τα τερατα με τα 35 που εχω.Θα ειναι μαγκια μου να περασω καποιο καλυτερο αυτοκινητο απο το δικο μου.Εξαλου ρε φιλε αυτος εσταξε και ενα καρο λεφτα για να βαλει αυτα που γουσταρε.ΚΑΝΤΟ και συ ρε ρουλη,τακη,μακη.... Α και κατι αλλο που ειναι λιγο αστειο,ολους αν μηλησεις πριν τον αγωνα εδω και 10 χρονια τωρα που τρεχω θα σου πουνε ελα μωρε εγω ερχομαι για τα γουστα, τα τσιπουρα και να περασουμε καλα,ποιος το γαμ..... τον αγωνα και τωρα ξαφνικα θελουν να αποκλησουν καπ οιους γιατι εχουν προβλημα με τα λαστιχα τους κ.α.Τι λετε ρε οδηγοι αγωνων,να κανουμε καλυτερα καμια 40 κατηγοριες για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι και κυπελουχοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
samisnow

Post by samisnow »

tsekmesolo wrote:συνφωνω με μανωλη και παναγιωτη.το τrophy δεν το κερδιζεις απο το λαστιχο.το κερδιζεις απο τυχη,τακτικη και συνοδηγο.το μικρο το λαστιχο θα σκαψει και θα κανει μεγαλυτερη ζημια.εχειβεβαια το μειονεκτημα οτι θα κολησει 2 η 3 φορες και πολυ εβαλα κιολας σε ολο τον αγωνα.εχει ομως και το πλεονεκτημα οτι σε ολο τον αγωνα εισαι αιλουρος,ασπαστος,πολυ γρηγορος και χωρας ανετα παντου κερδιζοντας περισσοτερο χρονο.εγω προσωπικα που το αυτοκινητο μου εχει μαμα μηχανη,σασμαν,βοηθητικο,διαφορικα και ειναι wrangler3.8 ρισκαρω με τα 38 αλλα δεν θα ειχα προβλημα και φοβο να ανταγωνιστω τα τερατα με τα 35 που εχω.Θα ειναι μαγκια μου να περασω καποιο καλυτερο αυτοκινητο απο το δικο μου.Εξαλου ρε φιλε αυτος εσταξε και ενα καρο λεφτα για να βαλει αυτα που γουσταρε.ΚΑΝΤΟ και συ ρε ρουλη,τακη,μακη.... Α και κατι αλλο που ειναι λιγο αστειο,ολους αν μηλησεις πριν τον αγωνα εδω και 10 χρονια τωρα που τρεχω θα σου πουνε ελα μωρε εγω ερχομαι για τα γουστα, τα τσιπουρα και να περασουμε καλα,ποιος το γαμ..... τον αγωνα και τωρα ξαφνικα θελουν να αποκλησουν καπ οιους γιατι εχουν προβλημα με τα λαστιχα τους κ.α.Τι λετε ρε οδηγοι αγωνων,να κανουμε καλυτερα καμια 40 κατηγοριες για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι και κυπελουχοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
+1000
ΚΑΙ ΠΑΛΙ...το να εχεισ μια entry,,, η 2 κατηγοριες κανενα προβλμα...δεν βλεπω λογο ομως να ακυρωσεις ενα αμαξι για οποιονδιποτε λογο αφου εσυ ο ιδιος του δινεις το δικαιωμα να ειναι αγωνιστηκο.....(ΟΜΑΕ)!!!
Psistakis Manolis
Mike Miskis

Post by Mike Miskis »

Κυριάκο, πίστεψε με, στα Τrophy ειδικά, ελπίδα διάκρισης έχουν οι πιο ικανοί / έμπειροι / τυχεροί / αξιόπιστοι κλπ κλπ..... ότι διάσταση ελαστικού και να φορούν. Όποιοσδήποτε τροφάς θα σου πει το ίδιο πράγμα.

Διαφωνώ κάθετα με ενδεχόμενο αποκλεισμό των μεγάλων ελαστικών από τα Trophy. Η εξέλιξη δεν έρχεται με απαγορεύσεις. Έρχεται με θέσπιση σωστών κατηγοριών. Τη γνώμη μου την ξέρουν όλοι: Μια κατηγορία για "εκδρομικά" αυτοκίνητα (για να μπει νέο αίμα στους αγώνες μας) και μια κατηγορία για αγωνιστικά, κομμένα, σωληνωτά κλπ. Και αν στην κατηγορία για τα αγωνστικά μαζευτούν πολλές συμμμετοχές (20+ π.χ.) τότε να την χωρίσουμε σε μικρό + μεγάλο ελαστικό. Κοινή λογική..

Βέβαια απ'ότι φαίνεται, θα θεωρούμε σε λίγο τα Wild Terrain "μεγάλους αγώνες" και Trophy τα ξεχνάμε. Ποιος θέλει και μπορεί να κάνει Trophy πλέον στην Ελλάδα? Μακάρι να αλλάξει αυτό, αλλά έχει χλωμιάσει λίγο.
quinda

Post by quinda »

Αντί να ακυρωθούν αυτοκίνητα .....εγω λεω να ακυρωθούν κατι κακοπουστες που υπάρχουν στο χώρο του 4χ4,και μου το παίζουν και ιστορία!!!!
Οποίος δεν μπορει κάθεται σπίτι του...
Καλα ολα αυτα που λέτε ...αλλα που θα τρέξουμε ειναι το θεμα!!!
Εγω και πολλοί άλλοι,το αμαξι μας το χουμε καθημερινό ....δεν εχει ουτε ταυτότητα,ουτε αγωνίστηκες πινακίδες ...που αν κατάλαβα καλα πρεπει να βγάλουμε ,επειδη ανεβάσαμε λιγο τα άλογα!!!
Ολα αυτα ,απ τα γραφειοκρατικά μεχρι και τις βελτιώσεις για να γινει προβλεπομενο,και ακομα και η ταυτότητα αθλητή .....ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ !!!!

Εγω προσωπικα δεν εχω την άνεση για έξοδα ....

Να είστε καλα....
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
κυριακος αθανασιου

συμφωνω 100% με τον μιχαλη...αυτο ηθελα να πω αλλα ο γραπτος λογος ειναι περιεργος...
το θεμα διακρισης λογω ελαστικων το ελεγα για τα wild...
τες πα το θεμα ειναι να μπορουν ολοι να κανουν τα γουστα τους και να περναμε καλα...
ασε που προσπαθω να πιασω το τζοκερ για να αγορασω το αμαξι του ψιστακη...τι θα το κανω μετα??? :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”